Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@petab
Páni, zírám co máš chudino za sebou!! To nevím jak bych rozchodila.. Já mám dvě ZT (6.a 8.tt) a teď teda čekáme, ale říkala jsem si, že toto je snad poslední pokus, že už bych to asi psychicky nedala… Já měla Utrogestan do 12tt 1-0-1 a dr. mi řekl, že večer určitě zavádět, že to je nejúčinnější a ráno můžu polykat, ale můžu být po tom malátná a jelikož řídím, tak jsem nechtěla riskovat. A hlavně jsem chtěla mít jistotu, že to bude účinkovat jak má
Takže spíš to asi probrat s dr. Jo a až teď jsem začala trošku špinit, tak mám ještě Ascorutin, ale určitě to nebylo v souvislosti s Utrog.
Tak ti moc a moc držím palce!!!
![]()
@LuciLu děkuji a myslím jestli to zase nevyjde tak už se asi zblázním a ted už na začátku takový problémy ![]()
@petab já mám za sebou taky 3 potraty, sice jen jeden později(12 tt)ale i tak vím jaké to je
Každopádně 4.pokus dopadl dobře takže to tak může být i u tebe ![]()
@petab píše:
Ahoj holky, myslíte že můžu po atrogestanu někdy trochu krvácet? jsem v 6tt
samotný utrogestan krvácení nezpůsobuje. Spíš se při zavádění možná škrábneš nebo zavadíš o čípek-ten je v těhotenství hodně překrvený. Pokud vyloženě nekrvácíš hodně(tak, že by se hned vyplavil) tak určitě jen zaváděj-lépe působí, nejsou po tom tak výrazné nežádoucí účinky a v příbalovém letáku se píše, že v těhotenství jedině vaginálně.