Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, myslíte že můžu po atrogestanu někdy trochu krvácet? jsem v 6tt
@terinka4444 ten beru taky 6denně, přemýšlím že ten utroš zkusím brát peronálně
@petab píše:
@terinka4444 ten beru taky 6denně, přemýšlím že ten utroš zkusím brát peronálně
kolik ho bereš? Pozor, není ve větších dávkách extra dobrý na játra, při zavádění má lepší účinnost a krvácení ti stopro nezpůsobuje.
@Terina89 taky ho tak začnu brát, zdá se mi že vždy do hodiny po zavedení se trošku rozkrvácím
Mně lékař říkal, že pokud bych po zavádění špinila, tak polykat. Ale měla jsem 1-0-1.
@petab já mám podezření, že mi způsoboval špinění.. Ne a ne přestat špinit, diagnosa hematom od 6.tt a nic nepomáhalo, pak mi ho doktorka ve 12.tt vysadila a do dvou dnů bylo po špinění.
@ana11 ve středu jsem byla u mudr. a ta my řekla přímo nechci do váš nějak hrabat at se nerozkrvácíte, a já si tam vlastně také hrabu 3krát denně.
omlouvám se za ty výrazy. tak si říkám že klidně to může být tím. přes noc vůbec nekrvácím
@ana11 Já brala 2-0-2 perorálně a stejně jsem občas zašpinila…Naštěstí mám teď zdravého chlapečka ![]()
@petab píše:
3krát po 2 @terinka4444
tedy, tebe udržujou fest, takový dávky a ještě takový dávky ascorutinu, no hodně štěstí.
Nastuduj vedlejší účinky utrogestanu po perorálním použití, máš velkou dávku, kdyby se ti dělalo zle, tak ho zase zaváděj, nebo to kombinuj, trochu polykat, trochu zavádět. 6 denně je dost.
Taky jsem špinila, závaděla jsem.Sama doktorka řekla, že to může být tím tak jsem ho začla zobat a byl klid ![]()