Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vysad ho. V případě zjištění // čárek zavoláš doktorce a domluvíš se, jestli ho brát dál.
Ber Utroš, tak jak řekla doktorka! Až otěhotníš, hned zavolej doktorce a zeptej se, zda ho máš dobrat vaginálně-pomáhá k udržení těhu v 1. trimestru.
lokofa píše:
Vysad ho. V případě zjištění // čárek zavoláš doktorce a domluvíš se, jestli ho brát dál.
Souhlas,já začala brát až v den zjištění // čárek po dohodě s mudrem(kvůli předchozím potratům).A mudr ti řekla co?že ho máš brát dál?
ZAVOLÁM DO CARU… a zeptám se, právě mám dvě varianty, při anovulaci od 16-26,dc, při ovu, začít dva dny po ovulaci.. ale už jaksi neřekl kdy vysadit…
Jestli jsi po IVF tak se utrogestan a ostatni bere až do výsledku z krve ne?
Anonymní píše:
ZAVOLÁM DO CARU… a zeptám se, právě mám dvě varianty, při anovulaci od 16-26,dc, při ovu, začít dva dny po ovulaci.. ale už jaksi neřekl kdy vysadit…
Tak jestli jsi po ivf,tak si tam určitě zavolej a zeptej se co a jak.
nejsem po ivf, ani po iui, tento cyklus, jsem měla jen folikulometii, a načasování od nich na pohl.styk… ale žádnou asistenci..
Tak právě nevím jestli si můžu uškodit nebo ne, ale radši zavolám..
Anonymní píše:
nejsem po ivf, ani po iui, tento cyklus, jsem měla jen folikulometii, a načasování od nich na pohl.styk… ale žádnou asistenci..Tak právě nevím jestli si můžu uškodit nebo ne, ale radši zavolám..
Aha,já myslela,že máš po ivf,ale radši zavolej,nic tím nezkazíš ![]()
Který den jsi měla ovu? Vycházelo to na ten 14DC? Pokud ano, brala bych ho do 28dne cyklu, pak zkusila test a pokud tam budou //, tak bych brala dál, pokud /, tak vysadila. Ale když zavoláš do CARu, tak to máš určitě lepší, abys věděla, jak bys měla postupovat..
jowana píše:
Který den jsi měla ovu? Vycházelo to na ten 14DC? Pokud ano, brala bych ho do 28dne cyklu, pak zkusila test a pokud tam budou //, tak bych brala dál, pokud /, tak vysadila. Ale když zavoláš do CARu, tak to máš určitě lepší, abys věděla, jak bys měla postupovat..
takhle jsem to mela po IUI ja, brat do 28 a pak test, kdyz nic, tak vysadit a do 10 dni dorazi MS
Ahoj maminky, těhulky a snažilky…
Mám takový dotaz… od 16DC DO 26DC mám brat utrogestan, snažíme se o miminko, vím, že ovu tento měsíc byla, a já se ptám… je možné, že když utrogestan vysadím tak jak mám, a byla bych těhotná, mohla bych o mimi příjít, kvůli nedostatku proges.???
Když ho budu brát dál, myslíte, že když nebudu těhotná MS přijde i při jeho braní??
Nechci nic zanedbat… proto se ptám…
Tak co myslíte vysadit nebo ne?
Díky moc…