Útvar - cysta na placentě

72725
20.7.20 09:27

Útvar - cysta na placente

Ahoj, setkal se někdo? Brání přirozenému porodu? Nyní 4×4 cm, je přes to i ceva.. Kousek od pupečniku.. Dr si mě pozval na ko za měsíc a neřeší.. Ale vrtá mi to v hlavě.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10921
17.1.23 08:40

@martina.se ahoooj, vim, ze tema stary, ale ty jsi zrovna stale aktivni, jak to dopadlo prosim? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.1.23 13:03
@DandátkoP píše:
@martina.se ahoooj, vim, ze tema stary, ale ty jsi zrovna stale aktivni, jak to dopadlo prosim? :kytka:

Malý se narodil, vše oky cystu si Dr fotili na sále, že to ještě neviděli. a posílali kamsi na další testy, ale výsledky neznám :mrgreen: jinak bylo vše ok, porod normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
17.1.23 14:19

@martina.se díky. Ja se dnes doktora ptala a nic moc mi k tomu neřekl. Na otázku, proč se takový cysty tvořej mi řekl, že se mám zeptat ty cysty :lol: no a jen řekl, že neni naplnena krvi, tak ze neresime.

Ale uz jsem cetla, ze se to obcas stava. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.1.23 14:39
@DandátkoP píše:
@martina.se díky. Ja se dnes doktora ptala a nic moc mi k tomu neřekl. Na otázku, proč se takový cysty tvořej mi řekl, že se mám zeptat ty cysty :lol: no a jen řekl, že neni naplnena krvi, tak ze neresime.Ale uz jsem cetla, ze se to obcas stava. Díky :)

Jo, ta moje byla taky dutá a přes ni vedla velká žila :mrgreen: :lol: ale naštěstí z nemělo vliv vůbec na nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí