Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
To má každý člověk, u někoho téměř neviditelné, u někoho nápadnější. Je to zřejmě dáno pánevní prohlubní na místě, kde sousedí kostrč a vrchní část pánve
To jo, ďolíky tam má každý. Ale dírečky v nich, to asi nemám, ani děti tam nemají dírečky, ani manžel. Nevím, co si mám přestavit. ![]()
Zakladatelka - foto bych dodala, ale zůstanu anonymní? Přeci jenom se trochu stydím…
Hm…tak jsi asi rarita…odpověď ti dá lékař, tak se někdy na kontrole zeptej
Zakladatelko..mno tam se objevi tvuj nick vlastne---skoda…ale myslim ze se nemas zac stydet! jsou preci i horsi veci ![]()
Tak jsem trochu googlila a sedí mi to na tuhle diskuzi… https://www.emimino.cz/…itete-45032/
Nevím jestli mě všichni pochopí, ale potřebovala bych zjistit jestli se s tímhle již někdo setkal. Takže co si pamatuji asi od narození mám na bedrech nad zadkem dvě malé prohlubně, nevím jak to popsat asi něco jako malinké nosní dírky, prostě dírky cca půl milimetru, jsou normálně viditelné. Nikdy jsem to u nikoho neviděla a nikdy to ani nezkoumal žádný doktor, nijak mě to neomezuje, v plavkách vidět nejsou… Jen tak pro zajímavost bych chtěla zjistit, jestli se s tím někdo setkal, děkuji