Úvěr a výpovědní doba
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Anonymní
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
Janli
28.6.18 19:15
Platí podmínky v okamžiku schválení. Co se děje po načerpání peněz, banku nezajímá.
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
mám takový pro mě choulostivý problém. Před několika málo týdny, jsem si žádala o úvěr na pokrytí domácích spotřebičů do nové kuchyně, ten byl úspěšně schválen, ale bylo potřeba doložit do banky potvrzení o příjmu od současného zaměstnavatele, což jsem zařídila, potvrzení dodala bance a finance byly načerpány. Součástí potvrzení byla kolonka zda nejsem ve výpovědní době, což jsem v momentě procesu schvalování nebyla. Nyní se mi ze známosti naskytla lepší pracovní příležitost za lepší peníze, kterou bych ráda přijala a proto mám v plánu zítra donést nadřízenému písemnou výpověď. Nová práce je od začátku září, takže mi vše krásně navazuje, jen mám nyní obavu zda nebude problém skrze úvěr a banku. Mám na mysli aby zaměstnavatel s pomstichtivosti nevolal bance a nenahlašoval, že podávám výpověď a jsem tak nyní ve výpovědní době a nebo aby se o tom banka nedozvěděla z jiného zdroje a úvěr nezrušila na což má údajně ve lhůtě 30 dnů právo. Novou práci mám jistou, v pondělí již jdu podepsat smlouvu a manžel má také práci, takže v žádném případě se nebojím, že bych neměla úvěr z čeho pslácet spíše mě děsí, aby banka najednou nechtěla zapaltit celou částku v tomto momentě nebo tak. Nemáte někdo podobnou zkušenost?
Jsem hrozný nervák a poctivec a tak to moc prožívám a stydím se za to. Manžel mě stále ukliďnujě, že to moc dramatizuji, ale taková já jsem.