Peklo v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
A co ti dělají? Kdyby to přetrvávalo, tak bych si našla jinou práci, nervy mám jen jedny a navíc teď je práce dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No povyšujou se, jsou nepříjemný, pomlouvaj mě u vedoucí, furt na mě sváděj co se nepovedlo jim… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dobrý den, budu stroze popisovat můj problém, prosím bez jakýchkoliv urážek a dohadování se, jen názor jak se na to díváte vy. Předem chci říct že nenesu žádný podíl viny na chování mých
kolegyní. Dělám na LDNce a jsem tam ani ne měsíc, za tu dobu se po mě začaly vozit skoro všechny kolegyně tam, bez nějakých provokací, navíc je to dost fyzicky náročné, práce mě baví, ale záda už mám strhané, strašně mě bolí, nevím jak s na to zvyknout, a nevím jak se stavět k takovým kolegyním, jsem od nich např. 30 let mladší, nepotřebuji po nich nějak šlapat. Jak by jste to vyřešili vy
Je divné, že se po necelém měsíci začaly po tobě vozit skoro všechny kolegyně.Normálně bych se jich zeptala na rovinu, co jim na mě vadí, a co dělám špatně. Třeba jenom neděláš svoji práci tak, jak by jsi měla, i když z tvého pohledu to tak není. Nebo tam bude jiný důvod, ale to tady asi nezjistíš. Musíš se jich prostě zeptat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den, budu stroze popisovat můj problém, prosím bez jakýchkoliv urážek a dohadování se, jen názor jak se na to díváte vy. Předem chci říct že nenesu žádný podíl viny na chování mých
kolegyní. Dělám na LDNce a jsem tam ani ne měsíc, za tu dobu se po mě začaly vozit skoro všechny kolegyně tam, bez nějakých provokací, navíc je to dost fyzicky náročné, práce mě baví, ale záda už mám strhané, strašně mě bolí, nevím jak s na to zvyknout, a nevím jak se stavět k takovým kolegyním, jsem od nich např. 30 let mladší, nepotřebuji po nich nějak šlapat. Jak by jste to vyřešili vy
Ty po nich nepotřebuješ nijak šlapat, ale zatím šlapou oni na tebe. V práci, která by mi nevyhovovala z jakýchkoli důvodů a to hlavně „dusna“, bych nebyla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
No povyšujou se, jsou nepříjemný, pomlouvaj mě u vedoucí, furt na mě sváděj co se nepovedlo jim…
Pak bych si promluvila i s vedoucí, a řekla bych jí, že jestli se ta atmosféra neuklidí, tak půjdu pryč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo a mám se ptát všech postupně? víte jak to je, se zeptáte a jak u pubertáků mi řeknou že nemaj žádnej problém. Umim se postavit jedný ovci ale ne celýmu stádu, byl tam přede mnou kluk a toho vyštípaly protože řekl jedný pečovatelce že je p*** když se mu do toho furt mísí a že to bude dělat po svém ![]()
- Citovat
- Upravit
no momentálně tady není moc jiných prací k výběru, hlavně mevím co s tou fyzickou náročností, jsem vyčerpaná totálně ani neuzvednu nikoho..
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
No povyšujou se, jsou nepříjemný, pomlouvaj mě u vedoucí, furt na mě sváděj co se nepovedlo jim…
To nezmenis. Vstoupila jsi do kolektivu, ktery snad ani kolektivem nazvat nejde. Prace je narocna, jak fyzicky tak psychicky, a to se bohuzel podepisuje na jejich celkovem chovani. Prisla jsi jako nova neopotrebovana a ony se na tebe sletly jako vosy
Nejsi jedina, komu se to stalo. Nehledej vinu v sobe. Zkratka skupina zapsklych zenskych ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jsi mlada a nova. Jeste kdyz jsi pekna tak to je uplny konec!…
Dokud nepride jina slecna budes tercem. Doporucuji Ti najit spojence tlak bude mensi. Jinak bolest zad sranda neni doporucuji Ti zkusit cviky na zada a jestli to nepomuze vyhledej pomoc Dr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
no momentálně tady není moc jiných prací k výběru, hlavně mevím co s tou fyzickou náročností, jsem vyčerpaná totálně ani neuzvednu nikoho..
tohle bych nedělala ani náhodou, odděláš se fyzicky a nikdo ti nic nedá, na to si nezvykneš, to není práce pro ženskou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MYslíte že pečovatel není pro ženský? to zvedání je nejhorší no, jsem malá a pak budu sama tam zvedat ty lidi… sííla … nedá se na to zvyknout??
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak odejdi. Nesedí ti kolektiv, bolí tě záda, nejspíš na to prostě nemáš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TAk že by jste neodešla?? Mám tam jednu spojenkyni ale domů jdu hotová a v depresích ..
- Citovat
- Upravit