Peklo v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Azeretereza
Já myslím, nebo trošku I doufám, že je donutí někoho přijmout už ten stav, ve kterém se to nachází. Opravdu máme zpoždění se zadávání objednávek, stěžuje si víc a víc zákazníků. Třeba to management trochu probere.
Takže chtějí i jazyk? Máš představu, kolik nabízí peněz? Je to dle tebe málo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sany80s
Co vím, tak ostatní kolegyně a kolegové co dělají to samé, co ona, ale pro jiné země, mají kolem 30 - 35 tis, podle toho jak dlouho už ve firmě jsou. Angličtina je minimálně nutnost, další jazyk výhodou, ale vystačí si tu člověk s ajinou. Veškerá komunikace je v angličtině, I s managementem. Co jsme tak odsmirovali, tak buď je problém právě s angličtinou, že lidé na pohovoru zamrznou, nebo I mladší generace si říká kolem 35 tis a představa managementu je spíše 30 tis.
Zkušenější lidé, kteří by perfektně splňovali požadavky, si říkají víc a ty rovnou vyrazuji.
- Citovat
- Upravit
@Sany80s
Jinak můj osobní názor je, že reálně by taková osoba měla brát 35 - 40 tis., dle zkušenosti, plus je to v Praze.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Sany80s
Jinak můj osobní názor je, že reálně by taková osoba měla brát 35 - 40 tis., dle zkušenosti, plus je to v Praze.
Máš pravdu, v Praze asi ano.
Když už jsme na tom emiminu, jak je to vhodné pro rodiče malých dětí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sany80s
Reálně spíš až když jsou děti malinko větší, už chodí do školy a tak. Ta práce nevypadá náročně, ale s tím, jaký máme management, je hodně psychicky vyčerpávající. Sice kolegyním, co mají malé děti, vycházejí vstříc, že si můžou brát práci domů a odejít dřív, ale spíš od nás lidi, co mají malé děti, odcházejí. Navíc to má i stinnou stránku, vezmeš si práci domů jednou, párkrát odpovíš na maily po večeru a už jedeš v začarovaném kruhu.
Takže ne, že by to nešlo, práce se dá rozhodně uzpůsobit, ale osobně bych to nedoporučovala. Já sama si nemyslím, že tu ještě dlouho vydržím, a to hlavně kvůli přístupu našeho šéfa. Kvůli němu teď dost lidí odchází ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Azeretereza
Já myslím, nebo trošku I doufám, že je donutí někoho přijmout už ten stav, ve kterém se to nachází. Opravdu máme zpoždění se zadávání objednávek, stěžuje si víc a víc zákazníků. Třeba to management trochu probere.
jednoduchy argument: nidko nepracuje zadarmo a navic.
Je neco jineho vykryt kolegu na tyden.
Dlouhodoby zaskok je zminen v zakoniku prace a musi byt se souhlasem toho, kdo to dela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra
My to tak s kolegou bereme už od začátku. Zkrátka děláme svoji práci a během toho, když se naskytne troška času, tak se koukneme na ty objednávky.
- Citovat
- Upravit
@jkra
Proto si taky zákazníci stěžují, že jim nikdo nezvedá telefon nebo neodpovídá. Protože primárně si děláme pořád svoji práci a pak to nejnutnější v nějaké pauze. Nevím, jestli mě to dělá sobeckou nebo bezcitnou, ale rozhodně nebudu zůstávat v práci do večera jenom pro to, že šéf nedokáže vybrat nového kolegu/kolegyni. ![]()
On zase asi nechápe náš postoj, protože on je ten, kdo vysedává v kanceláři až do večera, ale zase si chodí třeba na 11. hodinu. Takže z jeho pohledu, proč bysme nemohli zůstat déle, že…
![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@jkra
My to tak s kolegou bereme už od začátku. Zkrátka děláme svoji práci a během toho, když se naskytne troška času, tak se koukneme na ty objednávky.
nastavte hranici.ma zkusenost je, ze dokud jsem vychazela vstric, nikdo to neresil.az jsem se sprajcla, nadiktovala vedeni par odstavcu ze zakoniku prace a slo to.
Dalsi, pokud neprodavate product, na kterem zavisi zivoty, nepotrebujes zvedat telefony v 9 vecer.proc.
pokud ano, mate mit 24 help desk s AOG servisem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Azeretereza