Už máte rodičák?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Volala jsem včera ÚP do Ostravy - Mar. hor a paní mi řekla, že je přijde příští týden - v průběhu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alli_li píše:
Praha 6 - přislíbený den splatnosti nejpozději dnes a nic - takže jdu volat na úřad jestli neni problém u spořky…
neni, taky mi rikali ze dnes a nic praha 9
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem napsala jak na úřad. tak i na českou spořitelnu a uvidim kdo z nich se mi ozve. To je poprví co takhle někam píšu, ale fakt mi vadí to jak si z nás dělaj srandu!!!
- Citovat
- Upravit
@KacenkaK píše:
Volala jsem včera ÚP do Ostravy - Mar. hor a paní mi řekla, že je přijde příští týden - v průběhu…
A kdy ti normálně chodí?
Jestli příjde v průběhu příštího týdne, tak se asi půjdeme pást nebo nevím, co ![]()
- Citovat
- Upravit
Praha 6 - dneska jsem byla na pracáku kvůli tomu potvrzení bydliště, tak mi paní vysvětlila, že změnili způsob vyplácení - dřív to posílali kolem 2. přímo oni a teď to prý jde odněkud „shora“ a mají splatnost až 10. v měsíci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Odpoved z uradu
ze zákona je na výplatu celý měsíc, takže peníze mohou být vyplaceny až do 30. dne posledního v měsíci. Tzn, že urgovat výplatu můžete až pokud peníze nedorazí do konce měsíce. Výplaty již neděláme my na našem úřadě, jak tomu bylo dřív, ale dělají se na ústředí, tudíž ani neznáme přesný výplatní termín. Většinou se sjíždí první výplaty kolem desátého v měsíci a druhé kolem dvacátého. Tento měsíc je výplatní termín desátého, takže by dnes už měly být peníze na účtu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@balzde píše:
Praha 6 - dneska jsem byla na pracáku kvůli tomu potvrzení bydliště, tak mi paní vysvětlila, že změnili způsob vyplácení - dřív to posílali kolem 2. přímo oni a teď to prý jde odněkud „shora“ a mají splatnost až 10. v měsíci
Ale to by znamenalo že když k 10tému je splatnost - tak že 10tého to snad bude na účtě ne? Mě pani psala taky z Prahy 6 ze nejpozději dnes to bude na účtě a nic
- Citovat
- Upravit
@jizvíková píše:
Odpoved z uraduze zákona je na výplatu celý měsíc, takže peníze mohou být vyplaceny až do 30. dne posledního v měsíci. Tzn, že urgovat výplatu můžete až pokud peníze nedorazí do konce měsíce. Výplaty již neděláme my na našem úřadě, jak tomu bylo dřív, ale dělají se na ústředí, tudíž ani neznáme přesný výplatní termín. Většinou se sjíždí první výplaty kolem desátého v měsíci a druhé kolem dvacátého. Tento měsíc je výplatní termín desátého, takže by dnes už měly být peníze na účtu.
Moc hezký a příští měsíc bude výplatní termín 20tého
fakt bomba si s tim budou dělat co chtějí
- Citovat
- Upravit
@alli_li píše:
Ale to by znamenalo že když k 10tému je splatnost - tak že 10tého to snad bude na účtě ne? Mě pani psala taky z Prahy 6 ze nejpozději dnes to bude na účtě a nic
to znamená, že 10. do odejde z jejich banky a pak záleží, jakou banku máš ty - já mám RB a většinou je to tam ten samý den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To abych si veškerý platby šoupla o pár dní - když už to nebude chodit k tomu 7mýmu co jsem byla celý 2 roky zvyklá!!!
- Citovat
- Upravit
@balzde píše:
to znamená, že 10. do odejde z jejich banky a pak záleží, jakou banku máš ty - já mám RB a většinou je to tam ten samý den
Mě ale psala toto :
Dobrý den,
Vyrozumění Vám žádné nepřijde, protože máte pořád stejnou částku. Od ledna t. r. nevyplácí dávky Kontaktní pracoviště, ale jednotné výplatní místo. Den splatnosti připadl na víkend, termín se posouvá patrně na úterý nebo středu.
- Citovat
- Upravit
UP Hradec Kralove-jeste stale nic
a to jsem ho vzdy mela maximalne 9.na ucte
No je to muj posledni rodicak, tak si davaji na cas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud posílají desátého, na účtě ve všech bankách to musí být následující den, tedy jedenáctého
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alli_li píše:
To abych si veškerý platby šoupla o pár dní - když už to nebude chodit k tomu 7mýmu co jsem byla celý 2 roky zvyklá!!!
Mě díky tomu asi neodejde SIPO na elektřinu, což bude asi menší problém ![]()
- Citovat
- Upravit