Už máte rodičák?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
už máte rodičák?
Dobrý dne, ráda bych se zeptala zda už vám přišel rodičák? Jsem z Frýdku-Místku a stále nic. Děkuji za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mě došel včera dopoledne UP Humpolec na skartu a jsou to fakt rychlíci, normálně mi chodil složenkou až 17.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyplatni termin je vzdy do tricateho v mesici…
takze, i kdyz je to pro nekoho nepochopitelne, maji cas… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paja666 jsem tvá skorosousedka a taky nic. ale mě už to má jít přes Skartu- poprvé, takže sem si ani nedělala naděje. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Praha 6 - přislíbený den splatnosti nejpozději dnes a nic - takže jdu volat na úřad jestli neni problém u spořky…
- Citovat
- Upravit
Mě taky nic, běžně chodí kolem 6. v měsíci… i když je mi jasný, že to nic neznamená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ostravsko - Chodí mi vždy mezi 7. a 10. v měsíci a pořád nic… S-kartu ještě nemám, tak nevím, čím to, ale začíná mě to znervozňovat.
- Citovat
- Upravit
@Paja666 píše:
Dobrý dne, ráda bych se zeptala zda už vám přišel rodičák? Jsem z Frýdku-Místku a stále nic. Děkuji za odpovědi.
Nicht ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ostrava - nic
. Vzhledem k tomu, že většině už penízky na účet došly, tak jsem lehce nervozní… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dneska volala do Chrudimi kvůli rodičáku a měl by dorazit do konce týdne maximálně v pondělí. A paní mi ještě říkala, že se něco měnilo a měl by chodit každýmu ve stejný datum, tak uvidíme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit