Už nakupujete do školy?

miparime
31.7.12 20:26

Už nakupuje do školy?

Ahojte maminky začínáte se už zásobovat školníma potřebama? září se kvapem blíží :( já jsem ještě nic nenakupovala, ale musím co nejdříve začít.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3905
31.7.12 20:33

Mas prvnacka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
31.7.12 20:36

Nestraš :o Asi bych pomalu měla, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaSe
31.7.12 20:38

Ahoj,
já jsem dneska koupila dvojčatům aktovky a pláštěnky (na obědy budou chodit do jiné budovy, takže pláštěnky musí mít). Aktovky jsou trochu vybavené, penál, pouzdro).
Jinak zatím máme jen pár drobností, ještě z doby předškoláků.

• Citovat
  • Upravit
15674
31.7.12 20:39

Ahoj. Já nakupuju jen to, u čeho se bojím, že bych v září nesehnala. Nebo přesněji řečeno to, co u nás nemají a někde na to narazím. Jinak to nechávám na září, i nám to doporučila ředitelka, že děti prý nejspíš skoro všechno dostanou. A když ne, tak prý budem mít měsíc na to, abychom všechno pořídili. Ale já ty základní věci mám doma, používáme je normálně a máme zásoby (vodovky, tempery, voskovky atp).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
31.7.12 20:43

Ahoj. Hlásím, že krom bačkůrek máme konečně všechno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
31.7.12 20:51

Já bych taky ráda nekoupila, ale nevím co mají mít za sešity. Penál a tašku máme z loňska, dcerka si vyloženě vydupala že novou nechce :nevim:,tak ušetříme. Třeba synovec ví vždy z min. ročníku co je potřeba pořídit a u nás to dají v prvních dnech školy, kdy už je to všude rozebrané :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
31.7.12 21:00

Jo, tak zrovna dneska jsem s budoucí šesťačkou byla vyzvednout její nový školní batoh a ještě jí objednám penál se stejným motivem, protože jí přímo okouzlilo jeho provedení (no, chtěla jsem se mu vyhnout, ale nevyhnu, no). A začátkem prázdnin jsem vyzvedla školní batoh s penálem pro budoucíh prvňáčka. Jinak zatím NIC nekupuji, i když dneska jsem si v autobuse už prohlížela katalog školních potřeb z GLobusu. S nákupem dřív jak v září, mám velmi špatné zkušenosti z minulých let (krom zmíněných dětí mám doma ještě jednu holku mezi nima), takže si v klidu počkám do září až na zářijové seznamy. Akorát tedy ukládám penízky stranou, abych pak nebyla nemile zaskočená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3366
31.7.12 21:07

My taky máme asi většinu věcí, věci na tělák, přezuvky, pravítka, tužky, penál, pera, gumy, a já nevim, co ještě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
31.7.12 21:17

Nemame nic, vsecko vyresime az za pochodu, ucebnice zatim dostavaji, boty do telaku beztak musim resit az v zari, bo mu ta noha jeste stejnak vyroste, nakoupit jidlo stejne musime jit i kdyz bude naval lidi, tak k tomu priberem i treba ty sesity… Ja naopak dneska u nas v Globusu cumela, co sili s cedulema „jdeme do skoly“ :mrgreen:

Pro prvnaka nema smysl cokoli kupovat dopredu - snad jen aktovku, pouzdro a papuce - zbytek, vcetne temer vseho do vytvarky dostanou v zari ve skole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
31.7.12 21:34

Pro prvnačka skoro vše. Pro skoropubertaka ted tjištuju ceny sešitu a pod. A porovnavam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
31.7.12 21:39

Nooooo :think: tak včera jsem začala, koupila jsem dceři kružítko :mrgreen: jinak jsme se dívali na pouzdra a obaly, knihy už dostali v červnu na další školní rok a v globusu ohromný výběr, to tam snad ještě nikdy nebylo, prostě všechno krásné sem si připadala jak Alenka v říši divů až na ty ceny :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
31.7.12 21:55

Uz jsem skoro vse nakoupila, az dojedeme z dovolene dokoupim zbytek. Nerada to nechávám na posledni chvili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
31.7.12 22:18

Jeste jsme nic nekupovali :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
31.7.12 22:19

Zatím ne, většinu máme z loňska, ale budu muset vyrazit pro pár drobností a boty do těláku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí