Už nevím - dlouhodobé špinění

Anonymní
6.1.11 16:36

už nevím

ahoj chci se vás zeptat 14 dní před menstruací mě hodně bolely prsa a břicho mě nebolelo pak jsem dostala ms o 4dny dřívě a ms my trvá vždycky tak 4 až 5dní a a teď my trvá 8 den takové slabé špinení a bolí mě břicho jak kdybych ms měla teprv dostat :roll: zkoušela jsem si bazální teplotu ráno mám 36.5 a odpoledne 37.2 až 37.4 zkoušela jsem si radši i těhotenský test a nic tak nevím co si mám o tom myslet nikdy jsem nic takového neměla :-? prosím poraďteco si o tom myslíte :-D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3328
6.1.11 16:52

Ahoj.Já bych si na tvém místě došla k dr.,aby se na tebe podívala. Nemusí to znamenat vůbec nic,ale taky to třeba může být známka nějakého zánětu a ten,když je neléčený může nadělat pěknou paseku(to vím podle sebe).Držím pěsti,ať je všechno v pořádku. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
6.1.11 16:54

Nebo to taky může být známka ranného těhotenství,ale ta bolest břicha není moc dobré znamení. Zajdi k dr. a uvidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
6.1.11 17:06

Hlavně bazální teplota měřená odpoledne nemá žádnou vypovídající hodnotu a není to teplota bazální, bazální znamená klidová, takže se měří vždy po několika hodinách klidu na lůžku, ráno po probuzení, vždy ve stejnou dobu a za stejných podmínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17938
7.1.11 08:29

Taky doporučuju zajít k doktorce.

Já to měla kdysi taky, hned první měsíc po začátku snažení. Nečekala jsem, že budu těhotná, protože sice nechráněný styk byl, ale prodělala jsem strašlivou virózu. MS přišla o týden dřív, ale mnohem slabší než obvykle. Když už trvala druhý týden, bylo mi to divný. Bohužel MUDr měla zrovna dovolenou, tak jsem k ní šla až o týden později. Špinění trvalo tři týdny.

Na UZ nic nezjistila, tak mi nabrala krev a HCG. Druhý den mi volala, ať okamžitě naklušu do nemocnice, že jsem asi těhotná. V nemocnici nic nenašli, ale protože se báli mimoděložního těhu, vzali mě na laparoskopii. Tam zjistili, že jsem prodělala spontánní potrat.

Nechci strašit, ale dlouhodobé špinění vždycky musí mít nějaký důvod a čím dřív se na něj přijde, tím líp.

Držím palce.
Jiřina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
17.1.11 15:51

mně bolelo od ovulace až po MS břicho, BT taky mírně přes 37 st., pak 9 dní špinění a výsledkem je nasazení clostilbegytu od následujícícho cyklu - u mně osobně se jednalo o nějakou hormonální nerovnováhu, tak mám podpořený cyklus lékama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.12 13:14

dobrý den,
chci se zeptat špiním už také delší dobu, nikdy se mi to nestalo, a je to i nějaké podivné jako kdyby tam byli kousíčky či krupičky. Co to může být? děkuji

• Citovat
  • Upravit
2
3.1.15 10:57

Dlouhodobé špinění

Ahoj holky,
Dlouho si tady čtu ty vaše příspěvky a hledám v internetu jak blázen co mi může pomoct a podpořit.
Jsem těhotná a sama nevím kolikátý týden, podle mě jsem 6tt čemu se mi nechce věřit, spinim už nějaký 12 den, včera jsem byla u gynekologa a ten mi řekl že to vypadá na samovolny potrat ale že si to mám nechat potvrdit až v pondělí.
Mam strach ale pořád doufám ze to může být nějaký omyl. HCG jsem měla včera 320 ale nic na ultrazvuku. Doktor si taky není jistý. :nevim:
Podle souložení bych měla být tak 2-3 týdny těhotná. Třeba je tam ještě nějaká naděje? :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.1.15 10:58

Je pardon, podle doktora jsem v 6tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie