Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky,dnes mě tak s blbosti napadlo udělat si test.byl použitý ale bylo v něm dost barvy.asi do minuty vyšel pozitivní.pěkný tlustý,růžový čárky.co myslíte? ![]()
Použitý test??? To si děláš srandu ne?
Při vší úctě, tos ho vytáhla z koše nebo co?
Běž si koupit nový.
MaryClementine píše:
Použitý test??? To si děláš srandu ne?Při vší úctě, tos ho vytáhla z koše nebo co?Běž si koupit nový.
Teda, nenapadlo by mě to, ale nevidím moc rozdíl v tom, jestli čůrám na nový nebo použitý (tedy krom toho, že nevím, jestli použitý znovu funguje)… a nechávala jsem je položené na poličce, žádné lovení z koše…
A dej vědět, jestli je i nový pozitivní, docela by mě to zajímalo ![]()
já je taky nelovím z koše,byl schovaný,jako ostatní a byl ve spodu ještě dost fialový.tak mě napadlo že bych to mohla zkusit.
ha, baby v teme rady experimentuju a robili pokusy s uz pouzitymi testami- cielene, takze ziadne vytahovanie z kosa a prisli na to, ze ak na pouzity test kvapnes len par kvapiek cistej vody, tak vyjdu krasne ruzove ciarky, takze asi tak ![]()
žádné experimenty jsem teda nezkoušela, možná taky proto, že je můj test památeční
ale podle zdravého rozumu soudím, že jednou pozitivní test se těžko „odbarví“ ![]()
Verca182 píše: žádné experimenty jsem teda nezkoušela, možná taky proto, že je můj test památečníale podle zdravého rozumu soudím, že jednou pozitivní test se těžko „odbarví“
ja som mala pocit, ze sa bavime o teste, ktory bol praveze povodne negativny ![]()