Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj před týdnem jsem měla pohlavní styk a po třech dnech mě šíleně bolí prsa ale nemám bolesti v podbříšku jen se cítím jak kdyby se mí nafukovalo břicho taký zvláštní pocit*je možné že by to byly nějaké příznaky? děkuji ![]()
zeby priznaky ovulacie? ![]()
priznaky nic neznamenaju, vacsinou su vsugerovane.
V tuhle chvíli je brzo na jakékoliv závěry. Počkej jestli ti přijde MS a teprve potom uvidíš. Hodně štěstí. ![]()
bolesti prs po ovulacii su bezne ![]()
ak si zvedava, urob si mamatest 10 dni po ovulacii a hned uvidis, ci si alebo nie si tehu. zelam nech to vyjde ![]()
Vsugerovaný to mít můžeš,ale nemusíš.Taky mě brzo po styku začaly pobolívat prsa a hned jsem měla tušení o co jde
.Za 2 týdny se mi to potvrdilo. ![]()
Můžou to být příznaky anebo také … ne
chvíli počkej a zkus testík, třeba se ti to potvrdí
držím palečky
Kelly, dr. mi řekl, že bolest prsou je jeden z nejpravděpodobnějšich přiznaku těhu. Ale neni to stejna bolest jako při ovu nebo před menstruaci. Bradavky jsem měla tak citlive, že ani frote ručnik nebyl nejpřijemnějši. Podle mně ty přiznaky jsou dost individualni u každe ženy. Ja třeba při těhu vubec ne
ani žadne bolesti břiška. Jen ty zvětšena a citliva prsa a občas paleni žahy. Udělej si testik.
ahojky,
tak podle prsou sem to poznala též
Taky styk sme meli v den ovulace a vzdy me bolela prsa tak den dve před menstruací a ted to bylo už týden,tak sem vedela o co jde a taky že jo ![]()
holky, me by zajimal opacny prilad,je tu neketera ,co v pocatcich tehu nemela bolest prsou? U prvniho tehu jsem mela,ted bych merla byt cca 7 tyden a prsa me vubec neboli,
KaackaM píše:
holky, me by zajimal opacny prilad,je tu neketera ,co v pocatcich tehu nemela bolest prsou? U prvniho tehu jsem mela,ted bych merla byt cca 7 tyden a prsa me vubec neboli,
Kačko, mě začly bolet taky až dýl..cca v osmým týdnu ![]()
KaackaM píše:
som v 21tt a bolia ma len ked ich velmi silno mackam ![]()
do začátku ms by zbyvá 5 dní jde si udělat těhotenský test dřív jsem jako na nožích*
![]()
ja testovala take 5 dni pred MS abyl tam duch:-)drzim palce.