Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
AHOJ HOLKY NEMÁTE NĚKTERA PROBLEM JAKO JA.POSLEDNI 2 MESICE ME VZDYCKY BOLI V PODBRISKU JAKO BYCH TO MELA NEBO MELA DOSTAT A TRVA TO AZ DO MS.OPRAVDU NEVIM CO TO ZNAMENA SNAZIME SE O MIMI TAK ME TO ZNEPOKOJUJE..PROSIM O RADU
Ahoj. Záleží na spoustě okolností. Snažíte se o mimi-brala jsi předtím nějakou antikoncepci? Pokud ano,jak je to dlouho,cos ji vysadila? Jak dlouho před MS bolesti začnou?
TO ME TAKY NAPADLO ALE ZE ME BRICHO BOLU SKORO DESET DNI DOPREDU TO JE MI DIVNY VIS.TAKZE MYSLIS ZE POKUD ME TAKHLE BOLI BRICHO TAK MUZU CEKAT ZE SE TO ASI ZASE NEPOVEDLO VID
PMS a priznaky tehotenstvi jsou temer identicke
Ja bych spis popremyslela o vysetreni u dr, zda treba nejde o endometriozu.
Ta bolest muze byt bolest pri ovulaci a volne prejit v bolest pri zahnizdovani. Pokud jsi pak dostala MS, nejspis se nepovedlo. A dalsi variantou je to, co psala Gladys ![]()
Nedes se, ale je to tohle a cim driv se na to prijde, tim lip:
JO DÍKY MELA BYCH TO DOSTAT VE STREDU A TY BOLESTI UZ MAM OD MINULÝHO TÝDNE.JSEM OBJEDNANA K DOKTORCE TAK UVIDIME JDU TAM PO NOVÝM ROCE.
Já takhle měla bolest od OVU až po klasickou MS…takže fakt 14 dní…akorát, že jen jednou…podruhé bolest od OVU, až do //, takže těžko říct, jestli by to takhle měla pořád…ale u OVU mě bolelo břicho skoro týden…před, během po…děs…a pak MS…
ahoj díky,dnes jsem si dělala test jsem 29Dc a byly tam okamžitě //,jsem štastna akorat me pobolivá pořad bricho..Jsou to nádherný Vánoce
Dodinek píše:
ahoj díky,dnes jsem si dělala test jsem 29Dc a byly tam okamžitě //,jsem štastna akorat me pobolivá pořad bricho..Jsou to nádherný Vánoce
Ahoj. Gratuluji k těhotenství. Ty bolesti v podbřišku jsem měla až skoro do 3 měsíce těhu. Jako kdybych to měla každý den dostat. Ale je to uhnízďováním plodu
Takže se nemusíš vůbec bát a užívej si těhotenství ![]()
Jsem vwe 20tt a bolesti podbříšku mám pořád…připadám si jak s 5 měsíční neustálou MS bez krve… ![]()
Ahoj.děkuju moc za rady.už jsem byla u doktorky jsem v 7 týdnu a říkala že u druhého těhotenství jsou tyhle bolesti normální,tak mě celkem uklidnila.
tak gratuluju ((-: jinak krvácela jsi dvakrát, snad nebudeš krvácet až do porodu ((-: