TT pri menstruaci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5833
14.12.10 14:03

TT pri menstruaci

Ahoj všichni,prosím vas o radu,byla jsem 14.den po IUI a test jsem mela pozitivni,cca 2 hod.na to jsem dostala MS,myslela jsem ze jde o ranny potrat,zkusila jsem test druhy den a byl negativni…normalne mam MS 7 nekdy i 8 dni,ted je to 5den a je po MS…ale stale me boli bricho jako zacinajici tehu,myslite ze je mozne ze by pres menstruaci byli testy negativni i kdyz bych byla tehotna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
14.12.10 14:14

katy, keby si bola tehotna, test by pozitivny ostal . mozes ho vyskusat este raz, ale nemyslim, ze na nom nieco bude.

nevadi, mas pohnojene, dalsi cyklus bude ten pravy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
14.12.10 14:41
katy001 píše:
Ahoj všichni,prosím vas o radu,byla jsem 14.den po IUI a test jsem mela pozitivni,cca 2 hod.na to jsem dostala MS,myslela jsem ze jde o ranny potrat,zkusila jsem test druhy den a byl negativni…normalne mam MS 7 nekdy i 8 dni,ted je to 5den a je po MS…ale stale me boli bricho jako zacinajici tehu,myslite ze je mozne ze by pres menstruaci byli testy negativni i kdyz bych byla tehotna?

tak já řeším teď úplně to samé.ráno si dělám test,je mi totiž trochu blivno už druhý den,ale mov tomu nevěřím.ještě před touhle iui,jsem byla na hsg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
14.12.10 14:43
katy001 píše:

teď jsem přišla z caru,ptala jsem se ,jestli to mohlo být pregnylem,nevím jestlis ho také měla,a prýnemohlo,že je v těle tak týden max.10 dnů a to jen v ojedinělých případech.doktor říkal,že tt moc nevěří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.12.10 14:44

Katy zřejmě vajíčko odešlo s MS. To se stává velmi často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
14.12.10 14:49

fikina, mala si pozitivny test a potom negativny?

co sa tyka pregnylu, to je velmi individualne. kamoska dostala len 5 000 jednotiek a este 12 dni po injekcii mala ciarku na tt, aj ked tehotna nebola. aj ked podla tabuliek sa 5 000 jednotiek vstrebe za 5 dni. ale tak kazdy sme iny a malokto tabulkovy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
14.12.10 14:58

fikina

no pregnyl jsem sice mela ale delala jsem tt 12dpo a byl negativni,tak uz to pregnyl nemohl byt,pak jsem vydrzela do 14dpo a to uz byl positiv a 2hodinky na to ms :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
14.12.10 15:06
soldi píše:
fikina, mala si pozitivny test a potom negativny?co sa tyka pregnylu, to je velmi individualne. kamoska dostala len 5 000 jednotiek a este 12 dni po injekcii mala ciarku na tt, aj ked tehotna nebola. aj ked podla tabuliek sa 5 000 jednotiek vstrebe za 5 dni. ale tak kazdy sme iny a malokto tabulkovy :lol:

jo měla pozitivní,pak to sláblo a pak nic a menstruace 2 spožděníĚĚ.+Ě jdu na další iui,od zítra beru clostilbegyt,ještě jsem ho nebrala nikdy,tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
14.12.10 15:07
katy001 píše:
no pregnyl jsem sice mela ale delala jsem tt 12dpo a byl negativni,tak uz to pregnyl nemohl byt,pak jsem vydrzela do 14dpo a to uz byl positiv a 2hodinky na to ms :pocitac:

no ,vždyť právě,u mě to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
14.12.10 15:10

fikina

uz jsem se taky tak nejak smirila s tim ze se to proste neuchytlo a objednala se na 20.12. na UTZ a do vanoc chci jeste ztihnout IUI nez zavrou,vychazelo by nam to na 23.12 :mrgreen:
ale porad me nejak neni jasna bolest v podbrisku,ze je mi na zvraceni atd: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
14.12.10 16:58
katy001 píše:
uz jsem se taky tak nejak smirila s tim ze se to proste neuchytlo a objednala se na 20.12. na UTZ a do vanoc chci jeste ztihnout IUI nez zavrou,vychazelo by nam to na 23.12 :mrgreen:
ale porad me nejak neni jasna bolest v podbrisku,ze je mi na zvraceni atd: :nevim:

tak to pak budem testovat spolu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.12.10 18:50
fikina píše:
soldi píše:
fikina, mala si pozitivny test a potom negativny?co sa tyka pregnylu, to je velmi individualne. kamoska dostala len 5 000 jednotiek a este 12 dni po injekcii mala ciarku na tt, aj ked tehotna nebola. aj ked podla tabuliek sa 5 000 jednotiek vstrebe za 5 dni. ale tak kazdy sme iny a malokto tabulkovy :lol:
jo měla pozitivní,pak to sláblo a pak nic a menstruace 2 spožděníĚĚ.+Ě jdu na další iui,od zítra beru clostilbegyt,ještě jsem ho nebrala nikdy,tak uvidíme

Fiki nám se po stimulaci Clostíkem povedlo napoprvé a výsledek je v metříku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
14.12.10 19:33
gabi.design píše:
fikina píše:
soldi píše:
Fiki nám se po stimulaci Clostíkem povedlo napoprvé a výsledek je v metříku. :palec:

to je super,gratuluju.já doufám ,že se to podaří hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.12.10 09:38
fikina píše:
gabi.design píše:
fikina píše:
soldi píše:
Fiki nám se po stimulaci Clostíkem povedlo napoprvé a výsledek je v metříku. :palec:
to je super,gratuluju.já doufám ,že se to podaří hned

Budu držet palečky! :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
16.12.10 07:02
katy001 píše:
ale porad me nejak neni jasna bolest v podbrisku,ze je mi na zvraceni atd: :nevim:

ahoj,mně včera menstr.zkončila,ale bylo mi tak dva-tři dny nějak blbě od žaludku,včera jsem testla -duch nebo co to je,teď to samé.tak nevím 8-o .jestli jsem těhu,nemůže ten clostík ublížit mimi?měla jsem zatím jen jeden prášek.no ale stejně mně to přijde divný,vím ,že se to občas stane,že menstruace je a přesto je to těhotenství,babička menstruovala dva cykly,no.ale já se ani těhotně necítim.spíš ten test je falešný.čárka je slabá,spíš jako tenká.mamatest 10,prý dělá falešně poz.testění.kdybych nebrala ten clostík,tak na to prdim a nechala bych se překvapi ve sř.na ultrazvuku.musim zavolat do caru nebo nemám plašit.pocitově si myslím,že těhotná nejsem.menstruace pak probíhala jako obvykle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí