Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všichni,prosím vas o radu,byla jsem 14.den po IUI a test jsem mela pozitivni,cca 2 hod.na to jsem dostala MS,myslela jsem ze jde o ranny potrat,zkusila jsem test druhy den a byl negativni…normalne mam MS 7 nekdy i 8 dni,ted je to 5den a je po MS…ale stale me boli bricho jako zacinajici tehu,myslite ze je mozne ze by pres menstruaci byli testy negativni i kdyz bych byla tehotna?
katy, keby si bola tehotna, test by pozitivny ostal . mozes ho vyskusat este raz, ale nemyslim, ze na nom nieco bude.
nevadi, mas pohnojene, dalsi cyklus bude ten pravy ![]()
katy001 píše:
Ahoj všichni,prosím vas o radu,byla jsem 14.den po IUI a test jsem mela pozitivni,cca 2 hod.na to jsem dostala MS,myslela jsem ze jde o ranny potrat,zkusila jsem test druhy den a byl negativni…normalne mam MS 7 nekdy i 8 dni,ted je to 5den a je po MS…ale stale me boli bricho jako zacinajici tehu,myslite ze je mozne ze by pres menstruaci byli testy negativni i kdyz bych byla tehotna?
tak já řeším teď úplně to samé.ráno si dělám test,je mi totiž trochu blivno už druhý den,ale mov tomu nevěřím.ještě před touhle iui,jsem byla na hsg
katy001 píše:
teď jsem přišla z caru,ptala jsem se ,jestli to mohlo být pregnylem,nevím jestlis ho také měla,a prýnemohlo,že je v těle tak týden max.10 dnů a to jen v ojedinělých případech.doktor říkal,že tt moc nevěří
fikina, mala si pozitivny test a potom negativny?
co sa tyka pregnylu, to je velmi individualne. kamoska dostala len 5 000 jednotiek a este 12 dni po injekcii mala ciarku na tt, aj ked tehotna nebola. aj ked podla tabuliek sa 5 000 jednotiek vstrebe za 5 dni. ale tak kazdy sme iny a malokto tabulkovy ![]()
no pregnyl jsem sice mela ale delala jsem tt 12dpo a byl negativni,tak uz to pregnyl nemohl byt,pak jsem vydrzela do 14dpo a to uz byl positiv a 2hodinky na to ms ![]()
soldi píše:
fikina, mala si pozitivny test a potom negativny?co sa tyka pregnylu, to je velmi individualne. kamoska dostala len 5 000 jednotiek a este 12 dni po injekcii mala ciarku na tt, aj ked tehotna nebola. aj ked podla tabuliek sa 5 000 jednotiek vstrebe za 5 dni. ale tak kazdy sme iny a malokto tabulkovy
jo měla pozitivní,pak to sláblo a pak nic a menstruace 2 spožděníĚĚ.+Ě jdu na další iui,od zítra beru clostilbegyt,ještě jsem ho nebrala nikdy,tak uvidíme
katy001 píše:
no pregnyl jsem sice mela ale delala jsem tt 12dpo a byl negativni,tak uz to pregnyl nemohl byt,pak jsem vydrzela do 14dpo a to uz byl positiv a 2hodinky na to ms
no ,vždyť právě,u mě to samé.
uz jsem se taky tak nejak smirila s tim ze se to proste neuchytlo a objednala se na 20.12. na UTZ a do vanoc chci jeste ztihnout IUI nez zavrou,vychazelo by nam to na 23.12 ![]()
ale porad me nejak neni jasna bolest v podbrisku,ze je mi na zvraceni atd: ![]()
katy001 píše:
uz jsem se taky tak nejak smirila s tim ze se to proste neuchytlo a objednala se na 20.12. na UTZ a do vanoc chci jeste ztihnout IUI nez zavrou,vychazelo by nam to na 23.12
ale porad me nejak neni jasna bolest v podbrisku,ze je mi na zvraceni atd:
tak to pak budem testovat spolu ![]()
fikina píše:soldi píše:jo měla pozitivní,pak to sláblo a pak nic a menstruace 2 spožděníĚĚ.+Ě jdu na další iui,od zítra beru clostilbegyt,ještě jsem ho nebrala nikdy,tak uvidíme
fikina, mala si pozitivny test a potom negativny?co sa tyka pregnylu, to je velmi individualne. kamoska dostala len 5 000 jednotiek a este 12 dni po injekcii mala ciarku na tt, aj ked tehotna nebola. aj ked podla tabuliek sa 5 000 jednotiek vstrebe za 5 dni. ale tak kazdy sme iny a malokto tabulkovy
Fiki nám se po stimulaci Clostíkem povedlo napoprvé a výsledek je v metříku. ![]()
gabi.design píše:fikina píše:Fiki nám se po stimulaci Clostíkem povedlo napoprvé a výsledek je v metříku.soldi píše:jo měla pozitivní,pak to sláblo a pak nic a menstruace 2 spožděníĚĚ.+Ě jdu na další iui,od zítra beru clostilbegyt,ještě jsem ho nebrala nikdy,tak uvidíme
to je super,gratuluju.já doufám ,že se to podaří hned
fikina píše:gabi.design píše:to je super,gratuluju.já doufám ,že se to podaří hnedfikina píše:Fiki nám se po stimulaci Clostíkem povedlo napoprvé a výsledek je v metříku.soldi píše:jo měla pozitivní,pak to sláblo a pak nic a menstruace 2 spožděníĚĚ.+Ě jdu na další iui,od zítra beru clostilbegyt,ještě jsem ho nebrala nikdy,tak uvidíme
Budu držet palečky!
![]()
katy001 píše:
uz jsem se taky tak nejak smirila s tim ze se to proste neuchytlo a objednala se na 20.12. na UTZ a do vanoc chci jeste ztihnout IUI nez zavrou,vychazelo by nam to na 23.12
ale porad me nejak neni jasna bolest v podbrisku,ze je mi na zvraceni atd:
ahoj,mně včera menstr.zkončila,ale bylo mi tak dva-tři dny nějak blbě od žaludku,včera jsem testla -duch nebo co to je,teď to samé.tak nevím
.jestli jsem těhu,nemůže ten clostík ublížit mimi?měla jsem zatím jen jeden prášek.no ale stejně mně to přijde divný,vím ,že se to občas stane,že menstruace je a přesto je to těhotenství,babička menstruovala dva cykly,no.ale já se ani těhotně necítim.spíš ten test je falešný.čárka je slabá,spíš jako tenká.mamatest 10,prý dělá falešně poz.testění.kdybych nebrala ten clostík,tak na to prdim a nechala bych se překvapi ve sř.na ultrazvuku.musim zavolat do caru nebo nemám plašit.pocitově si myslím,že těhotná nejsem.menstruace pak probíhala jako obvykle.