Jsem těhu? :-)

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
418
13.12.10 12:15

jsem těhu?:-)

Ahoj holky, psala jsem tady před dvěma dny. Dnes jsem 26 DC, ve stredu by mela dojit ms,delala jsem dnes mamatest 10 a behem minuty ukazal druhou carecku,ale je jeste hodne slaboucka, vcera jsem delala 20-ti jednotkovy a ten taky vysel slabounce…co myslite? v rijnu jsem byla na revizi…akorat me desi,ze carky jsou hooodne slaboucke,ale viditelne..tak napiste nazory,diky,mejte se :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2769
13.12.10 12:17

ahojky -fotečka by nebyla těch čáreček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797

mamatest 10 dělá falešné čárky prý celkem slušně..
Kup si normální mamatest 25 a otestuj se až budeš mít zpoždění. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797

mamatest 10 dělá falešné čárky prý celkem slušně..
Kup si normální mamatest 25 a otestuj se až budeš mít zpoždění. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
13.12.10 12:20

netestila jsem jen mamatestem ,vzdyt to pisu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
13.12.10 12:20

ten druhý je mamatest 2 dny před ms :wink: přeju hodně štěstí :wink: čárka by měla co 2 dny sílit

• Citovat
  • Upravit
325
13.12.10 12:22

Nespoléhala bych se na to. Počkej … a uvidíš. Zkus to třeba za týden pokud budeš mít zpoždění. A mamatest 25 je rozhodně lepší! No a jestli jsi byla na revizi v říjnu … a je ani ne polovina prosince … 8-o ale nechci plašit! Počkej a uvidíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
13.12.10 12:25
Vanessska píše:
Nespoléhala bych se na to. Počkej … a uvidíš. Zkus to třeba za týden pokud budeš mít zpoždění. A mamatest 25 je rozhodně lepší! No a jestli jsi byla na revizi v říjnu … a je ani ne polovina prosince … 8-o ale nechci plašit! Počkej a uvidíš :)

No a co, ze jsem byla na revizi v rijnu? Nechapu souvislost…otehotnet muzes i v sestinedeli,pokud je telo pripraveno a ja to mela od dr. povolene od 1. MS , a ta probehla…tak nerozumim,proc by to nemohlo byt tehu, kdyz revize byla v rijnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
13.12.10 12:26
Marry11 píše:
ten druhý je mamatest 2 dny před ms :wink: přeju hodně štěstí :wink: čárka by měla co 2 dny sílit

je stejny:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
13.12.10 12:28

Nechci tě strašit, jen … když se mi podařilo otěhotnět podruhé miminko ve 12tt přestalo žít .. a dr mi naznačila, že jsem po potratu otěhotněla docela brzo … že měly uplynout minimálně ty 3 měsíce že to může být důvod!
Neříkám, že u tebe to tak bude!! Pokud ti dr. řekla, že v tom není problém tak… v tom problém nebude.
A pokud jsi těhotná, což zjistíš dalším testem za pár dní a potom i následnou kontrolou u dr, pak gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
13.12.10 12:29

držím moc palce už to mám dnes potvrzené v je v děloze :wink:

• Citovat
  • Upravit
418
13.12.10 12:31
Vanessska píše:
Nechci tě strašit, jen … když se mi podařilo otěhotnět podruhé miminko ve 12tt přestalo žít .. a dr mi naznačila, že jsem po potratu otěhotněla docela brzo … že měly uplynout minimálně ty 3 měsíce že to může být důvod!
Neříkám, že u tebe to tak bude!! Pokud ti dr. řekla, že v tom není problém tak… v tom problém nebude.
A pokud jsi těhotná, což zjistíš dalším testem za pár dní a potom i následnou kontrolou u dr, pak gratuluju :kytka:

Vim,ze se to muze stat…ja byla na revizi uz v 5.tydnu,nemela zadne problemy,ale mela jsem hematom,ktery praskl a vzal mimco s sebou..tak proto..no uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
13.12.10 12:32

No snad ti to výjde :) :huban: a budeš se za chvíli stejně jako já radovat z miminka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
13.12.10 12:34
Vanessska píše:
No snad ti to výjde :) :huban: a budeš se za chvíli stejně jako já radovat z miminka :)

Kéž by…moc si ho přejeme..díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
13.12.10 12:35

Ahojda, doporučovala bych jedinou jistotu a to odběr krve :pankac:
Držím moc palečky, aby to dobře dopadlo a mohla si se radovat z miminka :wink: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí