Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, psala jsem tady před dvěma dny. Dnes jsem 26 DC, ve stredu by mela dojit ms,delala jsem dnes mamatest 10 a behem minuty ukazal druhou carecku,ale je jeste hodne slaboucka, vcera jsem delala 20-ti jednotkovy a ten taky vysel slabounce…co myslite? v rijnu jsem byla na revizi…akorat me desi,ze carky jsou hooodne slaboucke,ale viditelne..tak napiste nazory,diky,mejte se ![]()
mamatest 10 dělá falešné čárky prý celkem slušně..
Kup si normální mamatest 25 a otestuj se až budeš mít zpoždění. ![]()
mamatest 10 dělá falešné čárky prý celkem slušně..
Kup si normální mamatest 25 a otestuj se až budeš mít zpoždění. ![]()
ten druhý je mamatest 2 dny před ms
přeju hodně štěstí
čárka by měla co 2 dny sílit
Nespoléhala bych se na to. Počkej … a uvidíš. Zkus to třeba za týden pokud budeš mít zpoždění. A mamatest 25 je rozhodně lepší! No a jestli jsi byla na revizi v říjnu … a je ani ne polovina prosince …
ale nechci plašit! Počkej a uvidíš ![]()
Vanessska píše:
Nespoléhala bych se na to. Počkej … a uvidíš. Zkus to třeba za týden pokud budeš mít zpoždění. A mamatest 25 je rozhodně lepší! No a jestli jsi byla na revizi v říjnu … a je ani ne polovina prosince …ale nechci plašit! Počkej a uvidíš
No a co, ze jsem byla na revizi v rijnu? Nechapu souvislost…otehotnet muzes i v sestinedeli,pokud je telo pripraveno a ja to mela od dr. povolene od 1. MS , a ta probehla…tak nerozumim,proc by to nemohlo byt tehu, kdyz revize byla v rijnu..
Marry11 píše:
ten druhý je mamatest 2 dny před mspřeju hodně štěstí
čárka by měla co 2 dny sílit
je stejny:-)
Nechci tě strašit, jen … když se mi podařilo otěhotnět podruhé miminko ve 12tt přestalo žít .. a dr mi naznačila, že jsem po potratu otěhotněla docela brzo … že měly uplynout minimálně ty 3 měsíce že to může být důvod!
Neříkám, že u tebe to tak bude!! Pokud ti dr. řekla, že v tom není problém tak… v tom problém nebude.
A pokud jsi těhotná, což zjistíš dalším testem za pár dní a potom i následnou kontrolou u dr, pak gratuluju ![]()
Vanessska píše:
Nechci tě strašit, jen … když se mi podařilo otěhotnět podruhé miminko ve 12tt přestalo žít .. a dr mi naznačila, že jsem po potratu otěhotněla docela brzo … že měly uplynout minimálně ty 3 měsíce že to může být důvod!
Neříkám, že u tebe to tak bude!! Pokud ti dr. řekla, že v tom není problém tak… v tom problém nebude.
A pokud jsi těhotná, což zjistíš dalším testem za pár dní a potom i následnou kontrolou u dr, pak gratuluju
Vim,ze se to muze stat…ja byla na revizi uz v 5.tydnu,nemela zadne problemy,ale mela jsem hematom,ktery praskl a vzal mimco s sebou..tak proto..no uvidime…
No snad ti to výjde
a budeš se za chvíli stejně jako já radovat z miminka ![]()
Vanessska píše:
No snad ti to výjde![]()
a budeš se za chvíli stejně jako já radovat z miminka
Kéž by…moc si ho přejeme..díky
Ahojda, doporučovala bych jedinou jistotu a to odběr krve ![]()
Držím moc palečky, aby to dobře dopadlo a mohla si se radovat z miminka
![]()