Jsem těhu? :-)

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
418
13.12.10 13:00
KaackaM píše:
kdy z mi poradis, jak to am poslat do zpravy, tak polsu:-)

das nahore, vpravo, me zpravy, napsat soukromou zpravu, pro bartosicka a vlozis tu foto z pocitace:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
13.12.10 13:03

uz jsem na to prisla, mela bys ji tam mit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
13.12.10 13:59

barto:no asi jo vyšly mně testy i jiné a z odpolední moči a krvácela jsem fakt dost ale nevadí zadařilo se skoro zase brzy od září kdy to vyšlo a to jsme 1 měsíc vynechali snažení takže to bylo fakt brzy zase v prosinci vidět testíčky :lol:

• Citovat
  • Upravit
18651
13.12.10 14:19
Marry11 píše:
ten druhý je mamatest 2 dny před ms :wink: přeju hodně štěstí :wink: čárka by měla co 2 dny sílit

Marry gratuluji :potlesk: :hug: tfujtfujftuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
13.12.10 14:49

lecenka děkuji a vidím že si nádherně shodila :wink: gratulace jde to vid když se chce?Já taky shodila přes 24 kg :jazyk: ted si musím dávat bacha a po porodu nežrat co mně napadne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
218
14.12.10 16:01

bartosicko:-)ja jsi na tom? Nejake novinky? Myslela jsem na tebe, mne rano vysel pozotivni mamatest, carka zesilila, ted odpo jsem delala Best 2, ale tam nic moc, bude to miozna tim, ze neni tak citlivy…uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
15.12.10 17:15

hezky večer…já otěhotněla hned po ms a mám celý život ms jak hodinky,první test byla čárečka velmi slabá(týden po vynechání) a devátý den taky,potom už mi těhu potvrdil doktor :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
16.12.10 07:51

tak jak ste holky dopadly? :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
218
16.12.10 07:56

Ahojky, MS zatim neprisla a testiky krasne sili, tak uvidime, tehotne se tea citim az moc:-))porad mam ale strach, uz jsem si i rikala, jestli to nemuze byt tim, ze jsme pred mesicem prestala kojit:-)napada me vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
16.12.10 08:26

úžasné jen tak dál :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
218
16.12.10 08:38

dekuji moc:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.12.10 09:12

Ahoj,
potřebovala bych se poradit. Může cysta na vaječníku způsobit pozitivní těhotenský test? :-( MS jsem měla dostat před týdnem, pondělí a úterý ráno dva pozitivní testy. Včera jsem byla u doktora, na ultrazvuku nic (teoreticky bych měla být 5tt a to by už měl být vidět váček), zítra budu mít výsledky krve. Druhá / na testech byla sice o trošku slabší než kontrolní, ale přesto úplně jasně zřetelná. Díky za Vaše názory :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.12.10 09:20

Můžu být těhulka ?

Dobrý den, s těhotenstvím nemám žádné zkušenosti, jen teď pročítám všechny možné diskuze, ať jsem alespoň o něco moudřejší a potřebovala bych radu. Beru antikoncepci jeanine, párkrát jsem i zapomněla. A teď jsem začala pociťovat pár příznaků - velkou únavu, změnu nálad, chutí (vadí mi sladké ;o a přítel se mi směje, že do sebe namixuju všechno), nevolnost, bolest hlavy a zvýšenou teplotu.Bříško vypadá trošku jako nafouklé. Dneska jsem si naměřila 37,2. Na Mamatestu byla zatím jen jedna čárka a menstruace by se měla dostavit v neděli. Myslíte, že můžu být těhu ? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
16.12.10 09:24

ta teplota zvýšená je normální klesá pár dnů před ms a nebo i neklsne viz mně nikdy neklesla a ms došla v termínu.
Při práškách nevím nevím bloklá ovulace.
A co se týká příznaků na ty nevěřím :mrgreen: já nemám žádnej těhu příznak :mrgreen: kromě chození na WC a těhu jsme dle ulz :-P

• Citovat
  • Upravit
4880
16.12.10 22:59
Ifulka135 píše:
Dobrý den, s těhotenstvím nemám žádné zkušenosti, jen teď pročítám všechny možné diskuze, ať jsem alespoň o něco moudřejší a potřebovala bych radu. Beru antikoncepci jeanine, párkrát jsem i zapomněla. A teď jsem začala pociťovat pár příznaků - velkou únavu, změnu nálad, chutí (vadí mi sladké ;o a přítel se mi směje, že do sebe namixuju všechno), nevolnost, bolest hlavy a zvýšenou teplotu.Bříško vypadá trošku jako nafouklé. Dneska jsem si naměřila 37,2. Na Mamatestu byla zatím jen jedna čárka a menstruace by se měla dostavit v neděli. Myslíte, že můžu být těhu ? 8-o

Myslíš bazální teplotu? Ta se při braní HA neměří myslím. Můžeš být těhu, ale nemusíš. Já se snažím 4 měsíce po vysazení HA a nic. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí