Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
KaackaM píše:
kdy z mi poradis, jak to am poslat do zpravy, tak polsu:-)
das nahore, vpravo, me zpravy, napsat soukromou zpravu, pro bartosicka a vlozis tu foto z pocitace:-)
barto:no asi jo vyšly mně testy i jiné a z odpolední moči a krvácela jsem fakt dost ale nevadí zadařilo se skoro zase brzy od září kdy to vyšlo a to jsme 1 měsíc vynechali snažení takže to bylo fakt brzy zase v prosinci vidět testíčky ![]()
Marry11 píše:
ten druhý je mamatest 2 dny před mspřeju hodně štěstí
čárka by měla co 2 dny sílit
Marry gratuluji
tfujtfujftuj
lecenka děkuji a vidím že si nádherně shodila
gratulace jde to vid když se chce?Já taky shodila přes 24 kg
ted si musím dávat bacha a po porodu nežrat co mně napadne ![]()
bartosicko:-)ja jsi na tom? Nejake novinky? Myslela jsem na tebe, mne rano vysel pozotivni mamatest, carka zesilila, ted odpo jsem delala Best 2, ale tam nic moc, bude to miozna tim, ze neni tak citlivy…uvidime
hezky večer…já otěhotněla hned po ms a mám celý život ms jak hodinky,první test byla čárečka velmi slabá(týden po vynechání) a devátý den taky,potom už mi těhu potvrdil doktor ![]()
Ahojky, MS zatim neprisla a testiky krasne sili, tak uvidime, tehotne se tea citim az moc:-))porad mam ale strach, uz jsem si i rikala, jestli to nemuze byt tim, ze jsme pred mesicem prestala kojit:-)napada me vsechno.
Ahoj,
potřebovala bych se poradit. Může cysta na vaječníku způsobit pozitivní těhotenský test?
MS jsem měla dostat před týdnem, pondělí a úterý ráno dva pozitivní testy. Včera jsem byla u doktora, na ultrazvuku nic (teoreticky bych měla být 5tt a to by už měl být vidět váček), zítra budu mít výsledky krve. Druhá / na testech byla sice o trošku slabší než kontrolní, ale přesto úplně jasně zřetelná. Díky za Vaše názory ![]()
Dobrý den, s těhotenstvím nemám žádné zkušenosti, jen teď pročítám všechny možné diskuze, ať jsem alespoň o něco moudřejší a potřebovala bych radu. Beru antikoncepci jeanine, párkrát jsem i zapomněla. A teď jsem začala pociťovat pár příznaků - velkou únavu, změnu nálad, chutí (vadí mi sladké ;o a přítel se mi směje, že do sebe namixuju všechno), nevolnost, bolest hlavy a zvýšenou teplotu.Bříško vypadá trošku jako nafouklé. Dneska jsem si naměřila 37,2. Na Mamatestu byla zatím jen jedna čárka a menstruace by se měla dostavit v neděli. Myslíte, že můžu být těhu ? ![]()
ta teplota zvýšená je normální klesá pár dnů před ms a nebo i neklsne viz mně nikdy neklesla a ms došla v termínu.
Při práškách nevím nevím bloklá ovulace.
A co se týká příznaků na ty nevěřím
já nemám žádnej těhu příznak
kromě chození na WC a těhu jsme dle ulz ![]()
Ifulka135 píše:
Dobrý den, s těhotenstvím nemám žádné zkušenosti, jen teď pročítám všechny možné diskuze, ať jsem alespoň o něco moudřejší a potřebovala bych radu. Beru antikoncepci jeanine, párkrát jsem i zapomněla. A teď jsem začala pociťovat pár příznaků - velkou únavu, změnu nálad, chutí (vadí mi sladké ;o a přítel se mi směje, že do sebe namixuju všechno), nevolnost, bolest hlavy a zvýšenou teplotu.Bříško vypadá trošku jako nafouklé. Dneska jsem si naměřila 37,2. Na Mamatestu byla zatím jen jedna čárka a menstruace by se měla dostavit v neděli. Myslíte, že můžu být těhu ?
Myslíš bazální teplotu? Ta se při braní HA neměří myslím. Můžeš být těhu, ale nemusíš. Já se snažím 4 měsíce po vysazení HA a nic. ![]()