Jsem těhu? :-)

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
17.12.10 07:11

jsem těhu?:-)

Ahoj všem chci se zeptat do nedávna jsem užívala utrogestan a pak Clostilbeg…a byla jsem i na píchnutí pregnylu dělala jsem si 4 testy a pokaždé mi vyšli 2 čárky myslíte že bych mohla otěhotnět i bez toho pregnylu pač na něm jsem byla před dvoumi dny a to by bylo brzy po injekci jsem zmatená :nevim: díky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.12.10 07:18
Sumaya píše:
Ifulka135 píše:
Dobrý den, s těhotenstvím nemám žádné zkušenosti, jen teď pročítám všechny možné diskuze, ať jsem alespoň o něco moudřejší a potřebovala bych radu. Beru antikoncepci jeanine, párkrát jsem i zapomněla. A teď jsem začala pociťovat pár příznaků - velkou únavu, změnu nálad, chutí (vadí mi sladké ;o a přítel se mi směje, že do sebe namixuju všechno), nevolnost, bolest hlavy a zvýšenou teplotu.Bříško vypadá trošku jako nafouklé. Dneska jsem si naměřila 37,2. Na Mamatestu byla zatím jen jedna čárka a menstruace by se měla dostavit v neděli. Myslíte, že můžu být těhu ? 8-o
Myslíš bazální teplotu? Ta se při braní HA neměří myslím. Můžeš být těhu, ale nemusíš. Já se snažím 4 měsíce po vysazení HA a nic. 8-o

;o) tak to já znám případy kdy i přes braní anti holky otěhotněly..Přeju hodně štěstí ve snažení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
20.12.10 18:03

Ahoj holky, tak jsem těhuuuu:) už to mám i potvrzené!!:) :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
20.12.10 19:11

skvělý tak se zastav k nám do srpnátek jestli chceš :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
1036
21.12.10 08:26

ahoj holky,
prosím o váš názor. Máte někdo zkušenost s tím, že jste byly těhotné, i když test vyšel negativní. Poslední MS jsem měla 8.11. (po vyvolávačce), další měla dorazit 6.12., dělala jsem test ještě před očekávanou MS a pak týden po a oba byli negativní. Ale poslední týden cítím tlak v prsou, píchá mě v podbřišku, motá se mi hlava a občas mi neni dobře od žaludku, ale ne jen ráno, ale i během dne. K doktoru jdu zítra. Tak jsem jen chtěla znát váš názor. Díky moc a všem pěkný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.11 09:58

Holky myslíte, že můžu být těhu? Dnes ráno jsem dělala Mamatest10 a vyšel mi slabý růžový dušík, ale jsem teprve max 8DPO, tak se bojím aby nebyl falešný, i když jsem zkoušela testy ze dvou krabiček je na obou :dance:
graf bt: http://www.fertilityfriend.com/home/32bb56

• Citovat
  • Upravit
22163
8.9.11 10:03

já měla ducha taky 8DPO… a pak sílila.. a teď je z něj skoro tříletý klučík! držím palečky! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí