Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem chci se zeptat do nedávna jsem užívala utrogestan a pak Clostilbeg…a byla jsem i na píchnutí pregnylu dělala jsem si 4 testy a pokaždé mi vyšli 2 čárky myslíte že bych mohla otěhotnět i bez toho pregnylu pač na něm jsem byla před dvoumi dny a to by bylo brzy po injekci jsem zmatená
díky za radu
Sumaya píše:Ifulka135 píše:Myslíš bazální teplotu? Ta se při braní HA neměří myslím. Můžeš být těhu, ale nemusíš. Já se snažím 4 měsíce po vysazení HA a nic.
Dobrý den, s těhotenstvím nemám žádné zkušenosti, jen teď pročítám všechny možné diskuze, ať jsem alespoň o něco moudřejší a potřebovala bych radu. Beru antikoncepci jeanine, párkrát jsem i zapomněla. A teď jsem začala pociťovat pár příznaků - velkou únavu, změnu nálad, chutí (vadí mi sladké ;o a přítel se mi směje, že do sebe namixuju všechno), nevolnost, bolest hlavy a zvýšenou teplotu.Bříško vypadá trošku jako nafouklé. Dneska jsem si naměřila 37,2. Na Mamatestu byla zatím jen jedna čárka a menstruace by se měla dostavit v neděli. Myslíte, že můžu být těhu ?
;o) tak to já znám případy kdy i přes braní anti holky otěhotněly..Přeju hodně štěstí ve snažení ![]()
ahoj holky,
prosím o váš názor. Máte někdo zkušenost s tím, že jste byly těhotné, i když test vyšel negativní. Poslední MS jsem měla 8.11. (po vyvolávačce), další měla dorazit 6.12., dělala jsem test ještě před očekávanou MS a pak týden po a oba byli negativní. Ale poslední týden cítím tlak v prsou, píchá mě v podbřišku, motá se mi hlava a občas mi neni dobře od žaludku, ale ne jen ráno, ale i během dne. K doktoru jdu zítra. Tak jsem jen chtěla znát váš názor. Díky moc a všem pěkný den
Holky myslíte, že můžu být těhu? Dnes ráno jsem dělala Mamatest10 a vyšel mi slabý růžový dušík, ale jsem teprve max 8DPO, tak se bojím aby nebyl falešný, i když jsem zkoušela testy ze dvou krabiček je na obou ![]()
graf bt: http://www.fertilityfriend.com/home/32bb56
já měla ducha taky 8DPO… a pak sílila.. a teď je z něj skoro tříletý klučík! držím palečky! ![]()