Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Podle mně mohlo by se zadařit. Dvakrát po sobě, to už na faleš nevypadá. Ale nejde dělat předčasné závěry, opravdu si počkej na MS, ať se zbytečně netěšíš, a pak nejsi zklamaná. ![]()
Réza píše:
Ahojda, doporučovala bych jedinou jistotu a to odběr krve
Držím moc palečky, aby to dobře dopadlo a mohla si se radovat z miminka![]()
Děkuju, ještě počkám,jestli ve středu dorazí a půjdu na krev:-)
jsme na tom iplne stejne,. take ma mit ve st MS a testiky mam slabe pozitivni, slaboucka carecka tam je, tak drtim palce, at MS nedorazi.Pri prvnim sjme mela poziotvni test 6 dni pred MS a ta uz neprisla:-)
jsme na tom iplne stejne,. take ma mit ve st MS a testiky mam slabe pozitivni, slaboucka carecka tam je, tak drtim palce, at MS nedorazi.Pri prvnim sjme mela poziotvni test 6 dni pred MS a ta uz neprisla:-)
KaackaM píše:
Jak slabe?:-) u me zatim hodne slaboucke,proto jsem nervozni,protoze minule uz 4 dny pred ms byla hezky videt:-) a ted 2 dny pred ms a jde sotva videt…
Emilie píše:
Podle mně mohlo by se zadařit. Dvakrát po sobě, to už na faleš nevypadá. Ale nejde dělat předčasné závěry, opravdu si počkej na MS, ať se zbytečně netěšíš, a pak nejsi zklamaná.
Prave,minuly mesic jsem testila taky a nic a taky,ze ms prisla,ted to vypada nadejne,ale mas pravdu,nechci se tesit,aby treba ms neprisla…dekuju
no slabe ta, ze je vidim,ale m´usim se soustredit, testovala jsem mamatestem 10, jen doufam,ze nei tak spatny, jak hodne lidi pise, ale zase kdyz to ukazaL DVAKRAT, to by bla nahoda. Ja zousela test vyfotit a moc to nejde.
KaackaM píše:
no slabe ta, ze je vidim,ale m´usim se soustredit, testovala jsem mamatestem 10, jen doufam,ze nei tak spatny, jak hodne lidi pise, ale zase kdyz to ukazaL DVAKRAT, to by bla nahoda. Ja zousela test vyfotit a moc to nejde.
ja taky,vyfotit mi to nejde,ale je viditelna…vcera jsem zkousela i jiny 20-ti jednotkovy a taky vysel slabe a ze zkusenosti vim,ze ME testy nevychazeji jen tak:-)
ještě mně v září vyšel taky pozitivní testík
a čárka tam byla vypadala takto a dostala jsem to v termínu
takže držím palce až fakt teprve vynechá já se tak bála že zas to dostanu když v pátek jsme zas měli testy pozitivní a uddychla jsem si až v uterý termín jsem měla v neděli. A až v uterý jsem teprve věřila.
uz jsmem to vyfotila, ale na fotce to skoro nevidim, ne skutecnosti ano, prestaůla jsem ted kojit, tak doufa, ze to nebude tim, i kdy HCG nema s kojenim co delat
KaackaM píše:
uz jsmem to vyfotila, ale na fotce to skoro nevidim, ne skutecnosti ano, prestaůla jsem ted kojit, tak doufa, ze to nebude tim, i kdy HCG nema s kojenim co delat
posli mi to,kdyztak do zpravy:-) reknu ti jak to mam ja
Marry11 píše:
ještě mně v září vyšel taky pozitivní testíka čárka tam byla vypadala takto a dostala jsem to v termínu
takže držím palce až fakt teprve vynechá já se tak bála že zas to dostanu když v pátek jsme zas měli testy pozitivní a uddychla jsem si až v uterý termín jsem měla v neděli. A až v uterý jsem teprve věřila.
Ty joooo, tak to je krasna carka, to je mi lito,ale to jsi urcite byla,ale odeslo s ms:(
a co priznakY? Jsa si prave delala test protoze uz mi je tyden zle(nevim prco, myslim, ze tje jeste brzy, na to aby byloú, mam vytok, ktery jsem nemela, no uvidime, bud to dostanui nebo ne:-)
KaackaM píše:
a co priznakY? Jsa si prave delala test protoze uz mi je tyden zle(nevim prco, myslim, ze tje jeste brzy, na to aby byloú, mam vytok, ktery jsem nemela, no uvidime, bud to dostanui nebo ne:-)
mam bily husty vytok jako minule a pnuti v prsou…posli mi tu fotecku do zpravy..