Jsem těhu? :-)

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20518
13.12.10 12:35

Podle mně mohlo by se zadařit. Dvakrát po sobě, to už na faleš nevypadá. Ale nejde dělat předčasné závěry, opravdu si počkej na MS, ať se zbytečně netěšíš, a pak nejsi zklamaná. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
13.12.10 12:37
Réza píše:
Ahojda, doporučovala bych jedinou jistotu a to odběr krve :pankac:
Držím moc palečky, aby to dobře dopadlo a mohla si se radovat z miminka :wink: :mavam:

Děkuju, ještě počkám,jestli ve středu dorazí a půjdu na krev:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
13.12.10 12:38

jsme na tom iplne stejne,. take ma mit ve st MS a testiky mam slabe pozitivni, slaboucka carecka tam je, tak drtim palce, at MS nedorazi.Pri prvnim sjme mela poziotvni test 6 dni pred MS a ta uz neprisla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
13.12.10 12:38

jsme na tom iplne stejne,. take ma mit ve st MS a testiky mam slabe pozitivni, slaboucka carecka tam je, tak drtim palce, at MS nedorazi.Pri prvnim sjme mela poziotvni test 6 dni pred MS a ta uz neprisla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
13.12.10 12:40
KaackaM píše:

Jak slabe?:-) u me zatim hodne slaboucke,proto jsem nervozni,protoze minule uz 4 dny pred ms byla hezky videt:-) a ted 2 dny pred ms a jde sotva videt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
13.12.10 12:41
Emilie píše:
Podle mně mohlo by se zadařit. Dvakrát po sobě, to už na faleš nevypadá. Ale nejde dělat předčasné závěry, opravdu si počkej na MS, ať se zbytečně netěšíš, a pak nejsi zklamaná. :hug:

Prave,minuly mesic jsem testila taky a nic a taky,ze ms prisla,ted to vypada nadejne,ale mas pravdu,nechci se tesit,aby treba ms neprisla…dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
13.12.10 12:43

no slabe ta, ze je vidim,ale m´usim se soustredit, testovala jsem mamatestem 10, jen doufam,ze nei tak spatny, jak hodne lidi pise, ale zase kdyz to ukazaL DVAKRAT, to by bla nahoda. Ja zousela test vyfotit a moc to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
13.12.10 12:46
KaackaM píše:
no slabe ta, ze je vidim,ale m´usim se soustredit, testovala jsem mamatestem 10, jen doufam,ze nei tak spatny, jak hodne lidi pise, ale zase kdyz to ukazaL DVAKRAT, to by bla nahoda. Ja zousela test vyfotit a moc to nejde.

ja taky,vyfotit mi to nejde,ale je viditelna…vcera jsem zkousela i jiny 20-ti jednotkovy a taky vysel slabe a ze zkusenosti vim,ze ME testy nevychazeji jen tak:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
13.12.10 12:52

ještě mně v září vyšel taky pozitivní testík :evil: a čárka tam byla vypadala takto a dostala jsem to v termínu :-? takže držím palce až fakt teprve vynechá já se tak bála že zas to dostanu když v pátek jsme zas měli testy pozitivní a uddychla jsem si až v uterý termín jsem měla v neděli. A až v uterý jsem teprve věřila.

• Citovat
  • Upravit
218
13.12.10 12:54

uz jsmem to vyfotila, ale na fotce to skoro nevidim, ne skutecnosti ano, prestaůla jsem ted kojit, tak doufa, ze to nebude tim, i kdy HCG nema s kojenim co delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
13.12.10 12:54
KaackaM píše:
uz jsmem to vyfotila, ale na fotce to skoro nevidim, ne skutecnosti ano, prestaůla jsem ted kojit, tak doufa, ze to nebude tim, i kdy HCG nema s kojenim co delat

posli mi to,kdyztak do zpravy:-) reknu ti jak to mam ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
13.12.10 12:55
Marry11 píše:
ještě mně v září vyšel taky pozitivní testík :evil: a čárka tam byla vypadala takto a dostala jsem to v termínu :-? takže držím palce až fakt teprve vynechá já se tak bála že zas to dostanu když v pátek jsme zas měli testy pozitivní a uddychla jsem si až v uterý termín jsem měla v neděli. A až v uterý jsem teprve věřila.

Ty joooo, tak to je krasna carka, to je mi lito,ale to jsi urcite byla,ale odeslo s ms:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
13.12.10 12:58

a co priznakY? Jsa si prave delala test protoze uz mi je tyden zle(nevim prco, myslim, ze tje jeste brzy, na to aby byloú, mam vytok, ktery jsem nemela, no uvidime, bud to dostanui nebo ne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
13.12.10 12:59

kdy z mi poradis, jak to am poslat do zpravy, tak polsu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
13.12.10 12:59
KaackaM píše:
a co priznakY? Jsa si prave delala test protoze uz mi je tyden zle(nevim prco, myslim, ze tje jeste brzy, na to aby byloú, mam vytok, ktery jsem nemela, no uvidime, bud to dostanui nebo ne:-)

mam bily husty vytok jako minule a pnuti v prsou…posli mi tu fotecku do zpravy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí