Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Maminky, těhulky, snažilecky, neda mi to a musim s evas zeptat. Treti den mam pozotivni mamatest, dnes carecka vykoukla po minute, je slabsi, ale je krasne videt, carka sili a MS mma dostat zitra. Delala jsem si dnes jeste rapid clear a tam druha carka neni, pritom je to stejna citlivost, stalo s evam to u tohoto testu? Moc vam dekuj ahodne stetsi:-))
Spusta lidí na Rapid clear nadává, ale mě u dvou těhotenství ukázal druhou čárku ještě před MS ( asi tak 9-10 dpo). Naopak nikdy mi neukázal falešnou pozitivitu, tot moje zkušenost.
ahoj, kacka, my ho volame rapi shit ![]()
na mamateste kolajnice a rapi shite ledva duch.
zbytocny stres ![]()
testuj stale rovnakou znackou, to je najistejsie ![]()
, to je dobry dekuji moc, uklidnila jsi me,sna d MS nedorazi, je mi spatne od zaludku, ale zda se mi to dost brzy, tyto stavy uz mam par dni, mela jste to nektera?
ak test silnie, je mala pravdepodobnost, ze ms dorazi ![]()
a ze Ti je zle, to je normalne, je to kvoli stupajucemu hcg. zelam Ti, nech to rychlo prejde ![]()
ja mam bezpriznakove tehu, takze si to uzivam ![]()
soldi hoj
taky ti nic nebylo na začátku?Já mám obavy zda jsme opravdu těhotní
že mně stále nic není
a byla jsem včera na ulz a mám tam takovou kuličku ![]()
marry, gratulujem,
no, uz som v piatom mesiaci a moj jediny priznak su rastuce telesne proporcie ![]()
KaackaM píše:
Maminky, těhulky, snažilecky, neda mi to a musim s evas zeptat. Treti den mam pozotivni mamatest, dnes carecka vykoukla po minute, je slabsi, ale je krasne videt, carka sili a MS mma dostat zitra. Delala jsem si dnes jeste rapid clear a tam druha carka neni, pritom je to stejna citlivost, stalo s evam to u tohoto testu? Moc vam dekuj ahodne stetsi:-))
Ahojky, u mě to stejné Mamatest pondělí pozitivní, Mamatest úterý pozitivní, Rapid clear středa (dnes) negativní…tak vůbec netuším co a jak a co si o tom myslet, má cenu si dělat ještě testy?…poradíte holky, díky!
kirra, ta ista rada plati aj pre Teba. testuj len jednou znackou testu.
Ahoj holky,
tak koukám že tu nadáváte na testy Rapiclear…no vypadá to že se můžu směle přidat.
Zpoždění mám už 22 dní, minulý týden z ranní moči na mamatestu slaboulinká čárka, Rapi nic a dnes to stejný. Jen mě zaráží že ta čárka vůbec nesílí ![]()
ahojte,dekuji za prispevky,mne ten rapid uazal krasnou druhou terpve vcera,tyden po MS v dobe,kdy mamatest uz davno:-))
Ahojky holky.
Od 7DPO si dělám testy ob den,3× mi vyšel Gs mamatest //
,v sobotu jsem dělala ten drahý nový(zajímalo mě jak to vypadá Rapid Blue digitální a vyšel + 1-2
)dnes ráno jsem si musela koupit v lékárně rapid clear jelikož jiný neměli a tam /
.
Po cestě z práce pro uklidnění jsem si koupila gs mamatest a na to,že jsem si ho dělala večer pro uklidnění tam mám slabou,ale mám //
.
Ale byla jsem tak vyplašená jako nikdy.Jsem nuď 11 nebo 12DPO.takže buď za 3dny nebo za 4dny předpokládaná ms. ![]()
Ahoj, dělala jsem si testy, minulý týden první - jedna čárka, dnes ráno druhý - dvě čárky. Problém je v tom že nemám zkušenosti s Rapidclearem. Přiládám fotku. Co vy na to? ![]()
Holky já jsem dneska 8DPO a včera jsem si delala Pepino citlivost 10 a vyšel pozitivni a dneska Rapidclear a taky pozitivní…
![]()