Rapid clear

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
218
14.12.10 04:59

rapid clear

Maminky, těhulky, snažilecky, neda mi to a musim s evas zeptat. Treti den mam pozotivni mamatest, dnes carecka vykoukla po minute, je slabsi, ale je krasne videt, carka sili a MS mma dostat zitra. Delala jsem si dnes jeste rapid clear a tam druha carka neni, pritom je to stejna citlivost, stalo s evam to u tohoto testu? Moc vam dekuj ahodne stetsi:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7369
14.12.10 07:17

Spusta lidí na Rapid clear nadává, ale mě u dvou těhotenství ukázal druhou čárku ještě před MS ( asi tak 9-10 dpo). Naopak nikdy mi neukázal falešnou pozitivitu, tot moje zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
14.12.10 08:22

ahoj, kacka, my ho volame rapi shit :mrgreen:

na mamateste kolajnice a rapi shite ledva duch. :pocitac: zbytocny stres :roll:

testuj stale rovnakou znackou, to je najistejsie :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
14.12.10 08:23

:-D , to je dobry dekuji moc, uklidnila jsi me,sna d MS nedorazi, je mi spatne od zaludku, ale zda se mi to dost brzy, tyto stavy uz mam par dni, mela jste to nektera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
14.12.10 08:27

ak test silnie, je mala pravdepodobnost, ze ms dorazi :wink:

a ze Ti je zle, to je normalne, je to kvoli stupajucemu hcg. zelam Ti, nech to rychlo prejde :palec:

ja mam bezpriznakove tehu, takze si to uzivam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
14.12.10 09:24

soldi hoj :wink: taky ti nic nebylo na začátku?Já mám obavy zda jsme opravdu těhotní :lol: že mně stále nic není :think: a byla jsem včera na ulz a mám tam takovou kuličku :wink:

• Citovat
  • Upravit
17359
14.12.10 09:35

marry, gratulujem,

no, uz som v piatom mesiaci a moj jediny priznak su rastuce telesne proporcie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
15.12.10 09:03
KaackaM píše:
Maminky, těhulky, snažilecky, neda mi to a musim s evas zeptat. Treti den mam pozotivni mamatest, dnes carecka vykoukla po minute, je slabsi, ale je krasne videt, carka sili a MS mma dostat zitra. Delala jsem si dnes jeste rapid clear a tam druha carka neni, pritom je to stejna citlivost, stalo s evam to u tohoto testu? Moc vam dekuj ahodne stetsi:-))

Ahojky, u mě to stejné Mamatest pondělí pozitivní, Mamatest úterý pozitivní, Rapid clear středa (dnes) negativní…tak vůbec netuším co a jak a co si o tom myslet, má cenu si dělat ještě testy?…poradíte holky, díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
15.12.10 09:38

kirra, ta ista rada plati aj pre Teba. testuj len jednou znackou testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
22.12.10 11:24

Ahoj holky,

tak koukám že tu nadáváte na testy Rapiclear…no vypadá to že se můžu směle přidat.

Zpoždění mám už 22 dní, minulý týden z ranní moči na mamatestu slaboulinká čárka, Rapi nic a dnes to stejný. Jen mě zaráží že ta čárka vůbec nesílí :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.12.10 06:50

ahojte,dekuji za prispevky,mne ten rapid uazal krasnou druhou terpve vcera,tyden po MS v dobe,kdy mamatest uz davno:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
24.1.11 20:55

rapid clear a gs mamatest

Ahojky holky.
Od 7DPO si dělám testy ob den,3× mi vyšel Gs mamatest // :lol: ,v sobotu jsem dělala ten drahý nový(zajímalo mě jak to vypadá Rapid Blue digitální a vyšel + 1-2 :potlesk: )dnes ráno jsem si musela koupit v lékárně rapid clear jelikož jiný neměli a tam / :oops: :cry: .
Po cestě z práce pro uklidnění jsem si koupila gs mamatest a na to,že jsem si ho dělala večer pro uklidnění tam mám slabou,ale mám // :lol: :lol: .
Ale byla jsem tak vyplašená jako nikdy.Jsem nuď 11 nebo 12DPO.takže buď za 3dny nebo za 4dny předpokládaná ms. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym2
13.10.12 13:54

a co teď...

Ahoj, dělala jsem si testy, minulý týden první - jedna čárka, dnes ráno druhý - dvě čárky. Problém je v tom že nemám zkušenosti s Rapidclearem. Přiládám fotku. Co vy na to? :think:

• Citovat
  • Upravit
2735
16.10.12 12:22

Holky já jsem dneska 8DPO a včera jsem si delala Pepino citlivost 10 a vyšel pozitivni a dneska Rapidclear a taky pozitivní… :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
16.10.12 12:23

@luucciik tak to budeš nejspíš těhotná :D
moooc gratuluju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...