TT pri menstruaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
16.12.10 17:56

Fiki Clostík mimču neublíží, neboj. Ten má jen za úkol vvyolat ovulaci a v případě těhu by nereagoval. Je ale možné, že pokud něco odešlo s MS, tak je to ještě zbytkové HCG a může to dělat slabě pozitivní testy. Nejlepší by bylo asi skočit na HCG (pokud tam mimi je, bude stoupat, pokud ne, bude klesat) a potom na UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
16.12.10 20:40
gabi.design píše:
Fiki Clostík mimču neublíží, neboj. Ten má jen za úkol vvyolat ovulaci a v případě těhu by nereagoval. Je ale možné, že pokud něco odešlo s MS, tak je to ještě zbytkové HCG a může to dělat slabě pozitivní testy. Nejlepší by bylo asi skočit na HCG (pokud tam mimi je, bude stoupat, pokud ne, bude klesat) a potom na UTZ.

děkuju,já nejsoíš počkam do té středy na ultrazvuk,pokud samozřejmě nebudu mít njaké bolesti nebo něco.taky mě napadlo,že to může být zbytek hcg.jestli jsem tak to bude sílit.už jsem si také zjistila,že clostík je v poho,beru ho od včera do nea jen jednu tabletu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
16.12.10 20:41
katy001 píše:
tak my jsme byli s pritelem ve meste tak jsem si koupila taky :mrgreen:
tak uvidim rano

oookáá :-) ,ráno testnem.budu na netu až odpol.

dobrou holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
16.12.10 21:32

fikina

fiki tak bud jsme obe blbky,no nebo nevim,ale ja tam mam toho „ducha“ taky :mrgreen: :-P a to netestuju stejnyma testama jako ty,takze falesne pozitivni to byt nemuze,jsou jen dve moznosti bud je to zbyle hcg a nebo jsme tehu…
uz se tomu musim vazne smat,nevim ci nam hrabe nebo co :-P
zkusim testnout jeste zitra rano…
jinak teda nevim,ale myslela jsem ze kdyby to bylo zbyle hcg,tak ze by se muselo ukazalo i jak jsme obe testovali kdyz jsme dostali MS :nevim: jenze to jsme meli obe negativni
nejak mi nejde do hlavy ze pri MS by nam to zbyle hcg neukazovalo a po skoncene MS ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
17.12.10 15:25
katy001 píše:
fiki tak bud jsme obe blbky,no nebo nevim,ale ja tam mam toho „ducha“ taky :mrgreen: :-P a to netestuju stejnyma testama jako ty,takze falesne pozitivni to byt nemuze,jsou jen dve moznosti bud je to zbyle hcg a nebo jsme tehu…
uz se tomu musim vazne smat,nevim ci nam hrabe nebo co :-P
zkusim testnout jeste zitra rano…
jinak teda nevim,ale myslela jsem ze kdyby to bylo zbyle hcg,tak ze by se muselo ukazalo i jak jsme obe testovali kdyz jsme dostali MS :nevim: jenze to jsme meli obe negativni
nejak mi nejde do hlavy ze pri MS by nam to zbyle hcg neukazovalo a po skoncene MS ano…

tak to si děláš pr..l.já ráno zaspala,tak jsem netestovala,dnes na to kašlu,zkuím ráno,ale pochybuju,protože mě začíná bolet v podbřišku a cítím vlhký krok :wink: :oops: ,ovu mám mít út,st.testla jsem a už mi tam leze čárka,tak je vidět ,že se ovulace blíží.taklhle brzy to nemívám,ty příznaky,možná je to ím clostíkem.tak si myslím,že to bylo zbylé hcg.a testla jsi ráno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
17.12.10 15:30

Holky a nechcete si skočit na krev? A pak znovu za dva dny? Abyste věděli hodnotu HCG? A jestli stoupá? To by totiž nasvědčovalo pak tomu, že jste těhule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
17.12.10 15:42
gabi.design píše:
Holky a nechcete si skočit na krev? A pak znovu za dva dny? Abyste věděli hodnotu HCG? A jestli stoupá? To by totiž nasvědčovalo pak tomu, že jste těhule.

no,já to nechci hrotit,je mi fajn,nekrvácim nebo tak něco a ve středu jdu do caru,tak to necham .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
17.12.10 18:16

fikina

to vis ze jsem rano testla a zase tam byli dve ale jsou daleko slabsi nez na tom testu pred MS,takze to je urcite jen zbyle hcg…
ja jdu v pondeli na UZ a jeste pred vanoci chci ztihnout IUI,tak ted uz to snad vyjde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
17.12.10 19:28
katy001 píše:
to vis ze jsem rano testla a zase tam byli dve ale jsou daleko slabsi nez na tom testu pred MS,takze to je urcite jen zbyle hcg…
ja jdu v pondeli na UZ a jeste pred vanoci chci ztihnout IUI,tak ted uz to snad vyjde :lol:
:-D to jsme dvojka,my jsme právě objenaný na 22.12. na další iui ,tak snead budou folikuly alespoň dvě,vždycky jsem měla jen jednu velikou,doufám,že mi clostík pomůže.a testovat bych pak chtěla kolem 6.1.,když to vydržim.a ty?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
17.12.10 19:33

fikina

no ja jdu v pondeli na UZ a pokud to vyjde a hlavne se jim bude chtit jeste pracovat tak doufam ze nejdyl ve ctvrtek 23.bych sla na IUI :mrgreen:
takze bychom testili tak nejak spolu zaroven :mrgreen:
to by bylo fajn,mohli bychom si psat postrehy behem tech 14 dni jak nam je:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
17.12.10 19:40

fikina

ty holka ja snad ani nejsem na nervy z toho ze by dalsi IUI nemusela dopadnout,ale spis z toho aby me na ni vzali tento mesic jeste… :zed: :zed: :zed:
jsem z toho fakt na prasky,protoze na ni moc chci,nechce se mi moc ztracet zbytecne cas :cert: … no uvidim,dozvim se to v pondeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
17.12.10 19:46
katy001 píše:
ty holka ja snad ani nejsem na nervy z toho ze by dalsi IUI nemusela dopadnout,ale spis z toho aby me na ni vzali tento mesic jeste… :zed: :zed: :zed:
jsem z toho fakt na prasky,protoze na ni moc chci,nechce se mi moc ztracet zbytecne cas :cert: … no uvidim,dozvim se to v pondeli

do jakého caru chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5833
17.12.10 19:50

fikina

do sanusu v pardubkach a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
17.12.10 19:52
katy001 píše:
do sanusu v pardubkach a ty?

natalart-plzeň :palec:
tak dej vědet ,jak jsi v po dopadla
u nás jsou do 23.12.,doktor říkal,že kdyby to 22.12. nešlo,tak ve čt mi to tam ještě foukne :-)
tak to ke stromečku půjdeme s červíčkem v bišku,viď? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
17.12.10 19:55

tak zatím ahooooj všechny :mavam:
milujme se a množme se.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek