Možnost otěhotnění 6 měsíců po dávce Depo-provery

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
16.12.10 21:24

Prosím moc o radu Prosíím

ahojky všem!Prosím vás o radu.sem 6 měsíců po poslední dávce Depoprovery a mám příznaky těhotenství.TT byl pozitivní ale slabě bylo to jak vlas ta druhá čárka ale další byl negativní po týdnu.Je mi špatně bolí prsa pocit na zvracení a při zmáčknutí prsa teče kolostrum.prosím poradte chtěli bychom mimi od toho testu jak blázni aa ted se bojím.měla sem velké problémy po červnové dávce depoprovery ale mimi bychom chtěli děkuji za radu Prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
16.12.10 21:26

Zajdi si na krev… Jakákoli laboratoř, chtěj odběr na HCG jako samoplátce (prý okolo 200,–Kč, já to nepotřebovala).
A bude jasno.
Nebo na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.12.10 21:30

můj gynekolog má do nového roku dovolenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
16.12.10 21:41

Do laborky doporučení nepotřebuješ, požádáš si o zjištění hladiny HCG z krve a je to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.12.10 21:47

zkusím to ale bojí se že ne ted bych ho moc chtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
16.12.10 21:54

Zajdi si do laborky, ty domácí testy jsou strašně nespolehlivé. Jestli jsi v počátku tak to na testu nemusí ještě být a třeba budete mít krásný dáreček k vánocům :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.12.10 22:06

to by byl dokonalej dárek k vánocům kéž by to vyšlo prosím všechny tam nahoře až tak ho chcem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65295
16.12.10 22:33

Hned zítra jdi na tu krev,jak psaly holky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
16.12.10 22:39

Držím palečky a dej vědět. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2654
17.12.10 07:41

Určitě si zajdi na krev ať máš jistý výsledek…strašně moc držím palečky…a ozvi se nám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
17.12.10 09:17

Tehotna bejt urcite muzes, ale taky nemusis.
Btw. Holky, nebylo by na kolostrum docela brzo? Jestli to spis nebudou rozhazenu hormony z ty depoprovery :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
čaver
17.12.10 09:49

určitě laborka - dělají to všechny za poplatek a ještě tě vezmou přednostně!

• Citovat
  • Upravit
9511
17.12.10 12:47

…na krev si dojdi, budeš mít jistotu.
Nechci tě brát naději, ale já po této srajdě otěhotněla až po roce a půl. A právě mi kolostrum teklo taky a příznaky na těhu - výsledek rozhozených hormonu(prolaktinu) po depo proveře. Průměrná délka otěhotnění po depo se uvádí kolem 10 měsíců (až asi 31 tušim) takže dlouhá doba.Jó, je to hnus :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6169
17.12.10 13:49

Já měla po vysazení DP taky takový příznaky,teklo mi z prsu,nevolnosti,slabá čárečka na tt,ale spíš šedá atd.
A byly to jen rozhozené hormony.Musela jsem počkat až se mi vrátí menzes,protože při DP jsem nemenstruovala a dokud nepřišla mrcha,tak jsem ani neovulovala.Poslední DP jsem měla v březnu,takže ještě 6 měsíců trval účinek DP.A 2.října mrcha dorazila,pak ještě další 18. listopadu a teď jsem těhotná.takže od poslední DP 9 měsíců a to mi můj doktor řekl,že to může trvat až rok,i víc než se tělo srovná,takže jsem měla štěstí že mě se srovnalo celkem rychle.Tak přeju brzké těhulkování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.12.10 17:14

Všem moc děkuju za příspěvky.Chtěla sme dnes na testy ale bohužel nebylo mi dáno mám nemocného syna po noci strávené převlíkáním pozvraceného oblečení si myslím že pár dní to ještě potrvá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí