Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
je smutný, že ženská toho ví o svym těle dost málo a předevšim o pohlavních orgánech. MS může meškat stresem a to předevšim když se nebere žádná antiko. Test by ti to už ukázal pokud nebyl vadný a příště si zkuste ten kondom přidržet, aby nesklouzl.
Počkej ještě pár dní a udělej znovu test,pak to bude stoprocentní a lepší je dělat z ranní moči. Ms bych spíš tipla na meškání ze stresu, já to kolikrát dostala až když jsem viděla negativní těhu test ![]()
Ano TT jsem dělala hned ráno. Ale ještě ho zopakuju. Jinak moc děkuju. Stres je strašný dost ovlivní psychický stav člověka. Snad to dopadne vše dobře. Děkuju moc!
Pettulle píše:
je smutný, že ženská toho ví o svym těle dost málo a předevšim o pohlavních orgánech. MS může meškat stresem a to předevšim když se nebere žádná antiko. Test by ti to už ukázal pokud nebyl vadný a příště si zkuste ten kondom přidržet, aby nesklouzl.
s tím nesouhlasím
já těhotná byla a test jsem měla i tak negativní až víc jak po týdnu zpoždění byl pozitivní:)
Dobrý den, mám dotaz mela jsem pohlavní styk s kondomem. Ovšem ten skouzl z partnera a zustal viset ze me. Obsah kondomu s nejvetsi pravdepodobnosti mel vytect ven (mimo mě)nejsem si 100% jista zda nemohlo dojit k oplodnění.potom jsme už pohl styk nemeli. Dneska je to už den co mi mešká MS, udělala jsem si včera TT a vyšel jednoznačně negativní. Pohlavní styk jsem mela pred 10 dny. Prsa mě už bolí týden a neustále myslím na to, že bych měla mít MS. Žádné jiné příznaky nemam, pouze velké množství stresu. Myslíte že mi mešká MS ze stresu nebo jsem těhotná:(?