Meškání MS a negat. TT

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.12.10 14:17

meškání MS a negat. TT

Dobrý den, mám dotaz mela jsem pohlavní styk s kondomem. Ovšem ten skouzl z partnera a zustal viset ze me. Obsah kondomu s nejvetsi pravdepodobnosti mel vytect ven (mimo mě)nejsem si 100% jista zda nemohlo dojit k oplodnění.potom jsme už pohl styk nemeli. Dneska je to už den co mi mešká MS, udělala jsem si včera TT a vyšel jednoznačně negativní. Pohlavní styk jsem mela pred 10 dny. Prsa mě už bolí týden a neustále myslím na to, že bych měla mít MS. Žádné jiné příznaky nemam, pouze velké množství stresu. Myslíte že mi mešká MS ze stresu nebo jsem těhotná:(?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11502
26.12.10 15:23

je smutný, že ženská toho ví o svym těle dost málo a předevšim o pohlavních orgánech. MS může meškat stresem a to předevšim když se nebere žádná antiko. Test by ti to už ukázal pokud nebyl vadný a příště si zkuste ten kondom přidržet, aby nesklouzl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
26.12.10 16:20

Počkej ještě pár dní a udělej znovu test,pak to bude stoprocentní a lepší je dělat z ranní moči. Ms bych spíš tipla na meškání ze stresu, já to kolikrát dostala až když jsem viděla negativní těhu test :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.12.10 16:32

Ano TT jsem dělala hned ráno. Ale ještě ho zopakuju. Jinak moc děkuju. Stres je strašný dost ovlivní psychický stav člověka. Snad to dopadne vše dobře. Děkuju moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27006
26.12.10 18:24
Pettulle píše:
je smutný, že ženská toho ví o svym těle dost málo a předevšim o pohlavních orgánech. MS může meškat stresem a to předevšim když se nebere žádná antiko. Test by ti to už ukázal pokud nebyl vadný a příště si zkuste ten kondom přidržet, aby nesklouzl.

s tím nesouhlasím :wink: já těhotná byla a test jsem měla i tak negativní až víc jak po týdnu zpoždění byl pozitivní:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí