Pozitivní TT a menstruace

2
24.12.10 19:44

Pozitivní tt a menstruace

Prosím o radu, ms jsem měla vynechanou 12 dní, dělala jsem si celkem 5 testů a všechny pozitivní, slabá 2 čárka. Dnes jsem ale začala krvácet, bez bolesti, nic silného, můžu být i přes to těhotná? Děkuji všem za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Marry11
24.12.10 20:43

uvidíš zda se mimi dále udrží :roll: Držím moc palce možná by pomohl ascurtin s duphastonem. Chtělo by to jet k lékaři.

• Citovat
  • Upravit
2845
24.12.10 20:55

Může to dopadnout dobře, já krvácela celkem silně 3 dny (už jsem nevěřila, že to dopadne) a přesto mám krásnou holčičku . Držím palce …ale asi by to opravdu chtělo k doktorovi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
24.12.10 21:26

Raději si zajdi k dr.
U nás to skončilo špatně,ale je fakt,že já měla bolesti :pocitac: !!!
Držím palce at je mimi v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
24.12.10 21:27

dej raději klidovější režim a doufej! já taky krvácela, ale bez bolesti a trošku.. jinak zkus dr! až to bude možné… třeba dá nějaké léky…
pokud přijdou ještě bolesti břicha.. a půjdou i kusy sražené krve… může jít o Zmlklé těhu…
držím palec a´t to vyjde! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
24.12.10 22:14

Kamarádka brečela, že i třetí měsíc snažení se jim mimi nepovedlo, páč krvácela, ale šla k dr. a už má skoro 2 letýho kluka…
Ale být Tebou šla bych k dr…
Přeju hodně štěstí :kytka: a příští rok u stromečku prcka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
24.12.10 22:19

Může to být ranný potrat,ale neplašila bych zašla k doktorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
25.12.10 11:34

Mimčo se může udržet anebo jde o potrat a plod odejde. V tomto ranném stadiu je to buď anebo a asi ti tady nikdo nic neřekne. Určitě dodržuj klidový režim a od věci by nebyla gynda, aby ti kdyžtak předepsali nějaké léky na udržení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
27.12.10 13:42

Už to tu padlo. K dr. a ona ti poradí :) co a jak. Já taky krvácela, nuž měla jsem bolesti takže to nedopadlo :roll: Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.1.11 13:53

O přesto můžeš být těhulka. Já dodneška řešila ten stejnej problém.Vynechala mě MS asi o 12 dní,tak jsem si udělala TT a vyšel mi pozitivně,ale přidaly se hrozný bolesti břicha a taky o 4 dny jsem začala krvácet.sice jenom jeden den,ale pak od té doby mě šílene bolelo břicho jako kdyby měla přijít MS.ALe už naštěstí nepřišla,a dneska jsem byla pro jistotu u doktora,a na UZ je vidět zatím malinkatá fazolka,tak uvidíme.Takže neztrácej naději a zkus si znovu udělat testík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí