Bolest prsou, TT

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
26.12.10 17:53

bolest prsou, TT

Dobrý večer, je to už 10 dni od pohlavniho styku pri kterým jsme použili kondom ovšem nam spadl a ja si nejsem jista zda se nemohl ejakulát dostat do me. Už přes týden mě bolí prsa a jsou citlivější jako vždy předtím, než jsem dostala MS. Bolí mě z vnější čísti u paží. Ovšem menstruace mi mešká už 2 den. TT byl negativní. Myslíte si bolest prsou souvisí s očekávanou MS? Je potřeba se plašit nebo naopak být v klidu velmi děkuju za všechny příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11502
26.12.10 18:11

tak tohle už je během krátký chvilky totožný dotaz!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
26.12.10 18:17

MS ti nemusí meškat, mohla být později ovulace a tím pádem se posunuje celý cyklus. Pokud vám kondom spadl, respektive v posledním naprosto stejném dotazu bylo, že sklouzl a zůstal v tobě, je těhotenství samozřejmě klidně možné, záleží na tom, zda se nějaké spermie dostaly i dovnitř a zda jste se zrovna trefily do plodných dní. Bolet prsa tě mohou před MS (i když jsi to nikdy neměla) a zároveň to může být psychická vsugerace z obávaného těhu. 10 dní po styku může být ještě na ukázání případného těhu málo, takže ještě počkat za dva dny udělej další test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
26.12.10 18:59

To je těžko takto. Prsa tě opravdu mohou bolet i před MS … jak už tady padlo i když si to předtím nikdy nemela. Pockala bych par dni a pokud ani potom MS neprijde, udelej si testik a budeš mít jasno.
Myslím ale že zatím je zbytečné dělat si naděje nebo se naopak plašit. Chce to čas, klídek a uvidíš za pár dní, udělej si TT a uvidíš - tak za 5 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí