Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj.
Dneska jsem si dělala těhotenský test a zajímalo by mě, jak výrazné by měly ty čárky být? Zdálo se mi, že jsou tam dvě, ale jedna byla výrazná a druhá úplně bledounká? Znamená to pozitivní test???
Díky za rady, Lenka
Já myslím že jakákoli čárka znamená, že je pozitivní.
Je to i v návodu na použití.
Chtělo by to fotečku ![]()
Ahoj. Jestli byla čárka v limitu, je více než pravděpodobná, že jsi těhotná
. Já měla slabounkou čárku až po limitu a těhotná jsem byla
.
Záleží který DC jsi, jaký jsi použila test a jestli vylezla do toho limitu. Já měla několikrát slabounkou čárku po limitu a těhu to nebylo.
Držím palce ![]()
V lékárně měli těhotenský test best 2, vylezlo to v limitu a jestli chápu správně zkratky, co se zde používají, jsem v 35 DC…, fotku bych ráda poslala, ale nevím, zda můj starý notebook má čtečku karet, musím počkat na manžela, zda o tom něco neví ![]()
Tak já jsem nikdy neměla ani náznak druhé čárky, pokud jsem nebyla těhotná, jen čistě bílo. A druhá čárka mi zesílila na stejnou barvu asi tak týden po očekávané MS…Testni znovu pozítří a měla by sílit
Držím pěstičky ![]()
slabá čárka znamená vysokou pravděpodobnost, že jsi těhotná. Slabé čárky jsem měla vždy na začátku tehu, jinak ne
ahojky, ja mela druhou carku u obou tehu sotva viditelnou,navic po limitu a teho jsem take byla. Zkus za par dni, uz by mela byt silnejsi, drzim palce ![]()
Tak přidávám fotku, nutno říct, že na foťáku je to vidět lépe…, tak co myslíte, je tam???
Ano, ale je fakt, že narozdíl od jiných nemůžu říct, že bych MS měla pravidelnou…, ale nejčastěji jsem měla cyklus 28 dní, tudíž jsem MS očekávala minulé úterý… no a jelikož se nedostavila ani o týden později, neboli dnes, udělala jsem test a přijde mi, že je to tam…:-)
Lenczii píše:
Ano, ale je fakt, že narozdíl od jiných nemůžu říct, že bych MS měla pravidelnou…, ale nejčastěji jsem měla cyklus 28 dní, tudíž jsem MS očekávala minulé úterý… no a jelikož se nedostavila ani o týden později, neboli dnes, udělala jsem test a přijde mi, že je to tam…:-)
Tak to jooo
tak snad bude sílit
já týden po meškání měla taky ducháčka a sílil ![]()
nevím jak ten Best 2 test, ale některé testy vycházejí často falešně pozitivní. Co vím, tak asi nejspolehlivější je mamatest. Mě v čas. limitu vyšel negativní, pak jsem ho hodila do umyvadla, protože dcerka spadla a řvala jak tur, tak jsem musela řešit situaci. Když jsem se asi po hodině vrátila do koupelny, byla tam slaboulinká čárečka. Jak to dopadlo - vidíte na mětříku ![]()
Kup si zítra m
mamatest a uvidíš.