Viditelnost druhé čárky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6096
28.12.10 16:17

Viditelnost druhé čárky

Ahoj.
Dneska jsem si dělala těhotenský test a zajímalo by mě, jak výrazné by měly ty čárky být? Zdálo se mi, že jsou tam dvě, ale jedna byla výrazná a druhá úplně bledounká? Znamená to pozitivní test???
Díky za rady, Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1713
28.12.10 16:26

Já myslím že jakákoli čárka znamená, že je pozitivní.
Je to i v návodu na použití.
Chtělo by to fotečku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
28.12.10 16:30

Ahoj. Jestli byla čárka v limitu, je více než pravděpodobná, že jsi těhotná :wink: . Já měla slabounkou čárku až po limitu a těhotná jsem byla :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
28.12.10 16:31

Záleží který DC jsi, jaký jsi použila test a jestli vylezla do toho limitu. Já měla několikrát slabounkou čárku po limitu a těhu to nebylo.
Držím palce ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
28.12.10 16:50

V lékárně měli těhotenský test best 2, vylezlo to v limitu a jestli chápu správně zkratky, co se zde používají, jsem v 35 DC…, fotku bych ráda poslala, ale nevím, zda můj starý notebook má čtečku karet, musím počkat na manžela, zda o tom něco neví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
28.12.10 16:51

Tak já jsem nikdy neměla ani náznak druhé čárky, pokud jsem nebyla těhotná, jen čistě bílo. A druhá čárka mi zesílila na stejnou barvu asi tak týden po očekávané MS…Testni znovu pozítří a měla by sílit ;) Držím pěstičky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
28.12.10 16:56

:palec: slabá čárka znamená vysokou pravděpodobnost, že jsi těhotná. Slabé čárky jsem měla vždy na začátku tehu, jinak ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
28.12.10 17:45

ahojky, ja mela druhou carku u obou tehu sotva viditelnou,navic po limitu a teho jsem take byla. Zkus za par dni, uz by mela byt silnejsi, drzim palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
28.12.10 19:18

Tak přidávám fotku, nutno říct, že na foťáku je to vidět lépe…, tak co myslíte, je tam???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
28.12.10 19:21

Jj, neměla jsem při prvním testování silnější ;) :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
28.12.10 19:44

vidím ji, je tam :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
28.12.10 20:25

je :palec: a už ti mešká MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
28.12.10 20:29

Ano, ale je fakt, že narozdíl od jiných nemůžu říct, že bych MS měla pravidelnou…, ale nejčastěji jsem měla cyklus 28 dní, tudíž jsem MS očekávala minulé úterý… no a jelikož se nedostavila ani o týden později, neboli dnes, udělala jsem test a přijde mi, že je to tam…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
28.12.10 20:30
Lenczii píše:
Ano, ale je fakt, že narozdíl od jiných nemůžu říct, že bych MS měla pravidelnou…, ale nejčastěji jsem měla cyklus 28 dní, tudíž jsem MS očekávala minulé úterý… no a jelikož se nedostavila ani o týden později, neboli dnes, udělala jsem test a přijde mi, že je to tam…:-)

Tak to jooo :palec: tak snad bude sílit :dance: já týden po meškání měla taky ducháčka a sílil :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
28.12.10 20:58

nevím jak ten Best 2 test, ale některé testy vycházejí často falešně pozitivní. Co vím, tak asi nejspolehlivější je mamatest. Mě v čas. limitu vyšel negativní, pak jsem ho hodila do umyvadla, protože dcerka spadla a řvala jak tur, tak jsem musela řešit situaci. Když jsem se asi po hodině vrátila do koupelny, byla tam slaboulinká čárečka. Jak to dopadlo - vidíte na mětříku :mrgreen:
Kup si zítra m :mrgreen: mamatest a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí