Už rodím? :-D

18.9.22 14:55

Už rodím? :-D

Dobrý den maminky,
Nechci ani radu spíš jako pokec nebo zkušenost 😄
Budu končit 36.tt, ale nějak mám furt tlaky do břicha, bolí mě záda a třísla. Večer to je fakt děs, ale teď už to je i přes den. Malá se tam vrtí tak, že až hrknu bolestí a přemýšlím jestli se malá hybla nebo to jsou zase nějaký tlaky 😄 už jste to taky nějaká takhle měla? Už se blíží den D? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6794
18.9.22 15:15

Pravdepodobne ne. To poznas, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76754
18.9.22 15:16
@Karolína1123 píše:
Dobrý den maminky,
Nechci ani radu spíš jako pokec nebo zkušenost 😄
Budu končit 36.tt, ale nějak mám furt tlaky do břicha, bolí mě záda a třísla. Večer to je fakt děs, ale teď už to je i přes den. Malá se tam vrtí tak, že až hrknu bolestí a přemýšlím jestli se malá hybla nebo to jsou zase nějaký tlaky 😄 už jste to taky nějaká takhle měla? Už se blíží den D? :)

poslíčci - pravděpodobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
18.9.22 15:19

Takový pocity jsem měla u obou těhotenství… ani jedno z toho nenaznačovalo porod, jen to bylo už silně nepříjemné a otravné. Rozhodně nic nenasvědčovalo tomu, že další den v 7 hodin to začne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.22 15:22

Tak asi poslíčci, jak si myslím, že to jsou to oni 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
18.9.22 15:42

Já kvůli takovým pocitům v prvním tehotenství snad od 35. týdne všude jezdila se zabalenýma taškama :) Ještě 10 dní před porodem jsem měla-hlavně v noci třeba hodinové periody rytmických silných křečí. Koukala jsem na telku, psala si časy a říkala jak to je už ono. No nebylo :)
Nakonec se malá narodila týden po termínu, takže ne-porod na obzoru to rozhodně neznamená. A ty pravé kontrakce byly opravdu uplně jiné kafe. Jestli poslíčci byli vrcholně nepříjemní, porodní kontrakce bych nejlíp popsala jako agresivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14621
18.9.22 15:45

Den D se blíží nezadržitelně :lol: ale tohle s tím pravdeodobne vůbec nesouvisí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
18.9.22 15:46

Měsíc před termínem už je to fakt náročný a diskomfort level milion. Neboj, porod poznáš. Davej si sprchu nebo vanu, ta to buď uklidní nebo rozjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15165
18.9.22 17:23

Den D se blíží, za měsíc budeš rodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
18.9.22 19:55

Poslicci me boleli vic nez porod :nevim: a zacalo to taky tak cca mesic pred porodem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí