Už se chystá porod?

155
11.6.13 12:55

Už se chystá porod?

Ahojky, dnes jsem 40+1tt. Včera jsem byla na kontrole a prý už se začínám otevírat. Už pár dní mám takový hustý žlutý výtok, dnes i s trochou krve. Myslíte, že už se chystá porod? Bolesti zatím nemám žádné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
581
11.6.13 12:57

Možný to je…mě přišly s, abý bolesti až po 6 hodinách po odtoku plodovky a to jen díky oxytocinu, neni to pravidlem, že první přijdou kontrakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
11.6.13 12:58

Pokud je tam trocha krve tak to buď může být po vyšetření a nebo odchází hlenová zátka ;)

Mě odešla zátka a rodila jsem 4dny na to, otevřená na 2cm jsem byla už dva týdny před porodem… takže tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
11.6.13 13:23

Ahoj já jsem 39+3 a hustý žlutý výtok ze mě jde už víc jak týden, ale bez známky krve. Včera sem byla u doktora a řekl mi že je to proto že se otvírám sem už na tři centimetry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katka379
11.6.13 13:23

Může, mně začala odcházet hlenová zátka den před porodem… ;). Bolesti jsem měla malé tak 8 h před porodem, velké 2 h před porodem…

• Citovat
  • Upravit
AnonymLucka
11.6.13 14:09

Krev může bát po vyšetření, ten hustý žlutý výtok bude po částech odcházející zátka. Mně ocházela 3 dny, vždy kus a pak zas den nic. Když za 3 dny odešla, další den odpoledne jsem začala rodit. Pomáhala jsem si skořicovo-zázvorovým čajem, procházkami a sexem. Jelikož se blížil den, kdy mi chtěli udělat oxitocinový test, měla jsem v záloze i suroviny na ricinový koktejl. Lepší ricinový olej ve střevech než kapačku s oxitocinem v ruce. Naštěstí jsem k tomu sáhnout nemusela. A taky klika byla, že v porodnici nebrali v potaz termín porodu podle menstruace, ale podle utz.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100