Už to asi prostě nikdy nedostanu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.10.19 07:39

Už to nikdy nedostanu

Ahoj holky mám problém co se týče menstruace poslední jsem měla 28.7. a od té doby žádná byla jsem u dr. rikala že sliznice je 13mm že to brzy dostanu ale že mi píchne injekci na vyvolání abych to měla jistý dnes jsem 7 dní po injekci a nic nedostala jsem to.. :( těhotná nejsem, nechápu kdyz říkala že ta sliznice je 13mm to už by mělo přijít ne? To už je celkem dost bojim se že bude sliznice růst a růst a menstruaci prostě nikdy nedostanu :'( jak jste to mely vy? Když jste dostaly injekci? A co ta sliznice? Ta mě děsí nejvíc a nevím proč jsem z toho úplně na dne :,( je možný že už to prostě nikdy nedostanu?

Prosím anonym zdravotni stav.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19606
2.10.19 07:43

Většinou jsem má dostávala do týdne…jindy se stalo, že přišla až 12 dní po injekci..ono to může být do těch 10ti dní. Ještě pockej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
2.10.19 07:59

Já čekala i 14 dní. Přijde to, neboj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
2.10.19 08:30

Mě injekce nezbrala a dostlala jsem menstruaci až příští měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
2.10.19 08:48

Jsem myslela, že to píše nějaká žena v přechodu, podle názvu, a řeší, jak se s tím psychicky vyrovnat.. ty to určitě dostaneš, to se fakt neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
2.10.19 08:48

Musela jsem na injekci po druhé a pak už jsem to dostala. Tak se neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
2.10.19 08:51

Mně po injekci došla za 14 dní nebo vůbec a dorazila pak sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.19 11:25

Snad jo holky jsem z toho už úplně blázen 2 měsíce jsem to neměla už ani nevím jaké to je :D..a rozumí někdo té sliznici? Četla jsem někde že není dobré když přeroste ale co když ani tak ms nedorazí? Já mám 13mm tu sliznici za 2 měsíce co jsem neměla ms tak si myslím že to roste celekm pomalu…ale já tomu vůbec nerozumím takže si můžu jen myslet :think:

• Citovat
  • Upravit
1
8.10.19 22:04
@Anonymní píše:
Ahoj holky mám problém co se týče menstruace poslední jsem měla 28.7. a od té doby žádná byla jsem u dr. rikala že sliznice je 13mm že to brzy dostanu ale že mi píchne injekci na vyvolání abych to měla jistý dnes jsem 7 dní po injekci a nic nedostala jsem to.. :( těhotná nejsem, nechápu kdyz říkala že ta sliznice je 13mm to už by mělo přijít ne? To už je celkem dost bojim se že bude sliznice růst a růst a menstruaci prostě nikdy nedostanu :'( jak jste to mely vy? Když jste dostaly injekci? A co ta sliznice? Ta mě děsí nejvíc a nevím proč jsem z toho úplně na dne :,( je možný že už to prostě nikdy nedostanu?Prosím anonym zdravotni stav.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí