Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Většinou jsem má dostávala do týdne…jindy se stalo, že přišla až 12 dní po injekci..ono to může být do těch 10ti dní. Ještě pockej
Mě injekce nezbrala a dostlala jsem menstruaci až příští měsíc
Jsem myslela, že to píše nějaká žena v přechodu, podle názvu, a řeší, jak se s tím psychicky vyrovnat.. ty to určitě dostaneš, to se fakt neboj ![]()
Musela jsem na injekci po druhé a pak už jsem to dostala. Tak se neboj ![]()
Mně po injekci došla za 14 dní nebo vůbec a dorazila pak sama.
Snad jo holky jsem z toho už úplně blázen 2 měsíce jsem to neměla už ani nevím jaké to je
..a rozumí někdo té sliznici? Četla jsem někde že není dobré když přeroste ale co když ani tak ms nedorazí? Já mám 13mm tu sliznici za 2 měsíce co jsem neměla ms tak si myslím že to roste celekm pomalu…ale já tomu vůbec nerozumím takže si můžu jen myslet ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky mám problém co se týče menstruace poslední jsem měla 28.7. a od té doby žádná byla jsem u dr. rikala že sliznice je 13mm že to brzy dostanu ale že mi píchne injekci na vyvolání abych to měla jistý dnes jsem 7 dní po injekci a nic nedostala jsem to..těhotná nejsem, nechápu kdyz říkala že ta sliznice je 13mm to už by mělo přijít ne? To už je celkem dost bojim se že bude sliznice růst a růst a menstruaci prostě nikdy nedostanu :'( jak jste to mely vy? Když jste dostaly injekci? A co ta sliznice? Ta mě děsí nejvíc a nevím proč jsem z toho úplně na dne
je možný že už to prostě nikdy nedostanu?Prosím anonym zdravotni stav.
Ahoj holky mám problém co se týče menstruace poslední jsem měla 28.7. a od té doby žádná byla jsem u dr. rikala že sliznice je 13mm že to brzy dostanu ale že mi píchne injekci na vyvolání abych to měla jistý dnes jsem 7 dní po injekci a nic nedostala jsem to..
těhotná nejsem, nechápu kdyz říkala že ta sliznice je 13mm to už by mělo přijít ne? To už je celkem dost bojim se že bude sliznice růst a růst a menstruaci prostě nikdy nedostanu :'( jak jste to mely vy? Když jste dostaly injekci? A co ta sliznice? Ta mě děsí nejvíc a nevím proč jsem z toho úplně na dne
je možný že už to prostě nikdy nedostanu?
Prosím anonym zdravotni stav.