Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, prosím o radu. Sháním uzavíratelné sáčky s jezdcem nahoře a v katalogu Ikey je nemohu najít. Jsou tam jen ty, co se jakoby 2 strany zatlačí do sebe. Ale dřív tam asi byly, jeden mám doma, nedávno jsem v něm něco dostala. Kupoval jste je někdo v poslední době nebo už se nevyrábí? Chci je dětem na Lego. Děkuji moc za info.
Moc děkuji
DM je přímo u nás, nemusím tak platit ještě za poštovné. V drogeriích jsem se taky ptala, neměli, všichni mě posílali do Ikey.
Dobrý den, myslite, ze do sacku z ikea jak mahi ten „zip“ mohu dat treba ryzi nebo omacku? Nechci davat dotycnemu krabicku…myslite, ze ti nejakk nevadi po hygienicke strance?
@LP4 píše:
Dobrý den, myslite, ze do sacku z ikea jak mahi ten „zip“ mohu dat treba ryzi nebo omacku? Nechci davat dotycnemu krabicku…myslite, ze ti nejakk nevadi po hygienicke strance?
Vždyť je to přece na jídlo. Rýži bych tam klidně dala. Ale omáčku bych dala do krabičky, která jde dát do mikrovlnky. Rýži si k tomu jen přidá.
Sáčky běžně používám na ovoce a zeleninu na svačiny.
@Kelsey já do nich dávam i třeba oblečení nahradní pro dítě…:D jidlo jsem tam ještě nedala