Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@vokishka aha, tak z toho mi ráno asi nevolno nebude. Zkusím počkat jestli mi HA sedne nebo ne. díky ![]()
@Anonymní píše: Více
No tak to jsi v perdeli, ha se vstřebává zásadně v tureckém sedu a se zavřenýma očima. Ty nevolnosti budou nejspíš těhotenské.
@terien to, ze jsem se zasmála jestli se HA vstřeba neznamená, že se v příspěvku ptám blbost
. kdysi dávno jsem HA užívala ráno a taky problém jsem neměla. Teď ji užívám cca 2 týdny a občas se vzbudím s tím, že mi je nevolno. I když je pravda, že momentálně užívám jiný druh antikoncepce
A když si lehneš na břicho nebo na bok, tak ta HA ti nějak vypadne z žaludku?
Nebo proč by se neměla vstřebat? ![]()
Beru HA večer, obvykle chvíli před spaním a žádný problém teda nemám ![]()
@Anonymní píše: Více
Tak to nemusí HA sedět. Nebo ji ber prostě ráno a uvidíš
@Lil Kitkatt píše: Více
Já myslím, že ona nemá nejmenší ponětí, jak HA funguje..
@Lil Kitkatt nevím. Nějak jsem si neuvědomila, že když užiju pilulku a za minutu si lehnu třeba. na bok tak ona už je v těle neboli nemá kam jinde jít než do žaludku
Ty které užíváte HA ihned před tím, než si lehnete do postele tak nemáte problém s tím, že by vám bylo nějak špatně? Začala jsem užívat HA před spaním, obvykle ji užiji cca 15 min před tím, než si lehnu. Zvyknu však spát všelijak a ráno mi je dost často nepříjemně od záludka. Případně si nejsem jistá ani vstřebáváním HA. Když po užití HA si lehnu na bok nebo na břicho, tak se vstřebá HA?