Užívání kapek Gynex

405
20.2.14 09:24

Užívání kapek gynex

Ahoj holky, prosím vás o radu :kytka: Chci začít brát kapky Gynex. Vím, že se užívají 3 týdny a pak následuje týden pauza. Ale není mi jasné, jestli v tom týdnu, kdy kapky nebudu brát, dostanu ms. Snažila jsem se to najít na netu, ale nikde jsem podobný dotaz neobjevila. Nevím, jestli to funguje podobně, jako při braní HA. Teď dobírám poslední platíčko a první den menstruace bych chtěla kapky začít užívat. Děkuju moc za rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66
20.2.14 09:27

Taky mi dnes dojdou a začnu brát…Ale je tu docela dost diskuzí o kapkách Gynex, docela hodně jsem si tam vyčetla. jen nevím kdy je mám začít já brát, když nemám menstruaci. takže asi mohu začít kdykoliv:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
20.2.14 09:30

Gynex se bere od prvního dne cyklu ( od prvního dne ms ) BUD ty tři týdny, nebo pouze do ovulace ( pokud si budes sledovat nějak kdy máš ovulaci, tak se bere jen do ovulace )..v tom týdnu kdy to nebereš nedostaneš ms..ale máš vlastně luteální fázi..bere se to do ovulace, protože kdyby se případně vajíčko oplodnilo a zahnizdovalo tak se gynex nesmí. Proto je pak pauza a čeká se na další ms, kdy se zase začíná brát.

• Citovat
  • Upravit
20.2.14 09:31

Taky jsem je začala brát ve středu, ale MS mám od soboty. Ani jsem nevěděla, že se mají začít brát s prvním dnem MS. Není tam žádný příbalový leták.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
20.2.14 09:31

Co jsem pročítala ostatní diskuze, tak když nemáš menstruaci, tak můžeš kdykoliv. Důležité je dodržet ty 3 týdny braní a pak udělat 1 týden pauzu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
20.2.14 09:33
@Elísek22 píše:
Co jsem pročítala ostatní diskuze, tak když nemáš menstruaci, tak můžeš kdykoliv. Důležité je dodržet ty 3 týdny braní a pak udělat 1 týden pauzu ;)

to není pravda..nemělo by se to brát po ovulaci..takže když si to nasadí v polovině cyklu a třeba zrovna před ovulací, tak je jedno že to bere 3 tydny a pak udělá pauzu..ty co nemají ms nebo mají dlouhé cykly, by prostě měli počkat třeba na vyvolávačku nebo tak..a pak s tím začít

• Citovat
  • Upravit
405
20.2.14 09:33

@smurfka Tak tohle mi přesně vůbec nebylo jasný :) Moc děkuju za vysvětlení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
20.2.14 09:35
@Elísek22 píše:
@smurfka Tak tohle mi přesně vůbec nebylo jasný :) Moc děkuju za vysvětlení :kytka:

není zač :kytka:

• Citovat
  • Upravit
16732
20.2.14 09:36

@Elísek22 je uplně jedno který den cyklu začneš brát, menstruace přichází nezávisle na té pauze. Důležité je dodržet 3 týdny užívání a týden pauza ;) Jinak tady jsou poradny, odpovídá přímo doktor, který se přípravkama Energy zabývá :)
 http://www.energy.sk/cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
20.2.14 09:44

@Sisi137 Díky, mrknu na ty stránky. Já jsem se právě na netu dočetla různé informace, v každé diskuzi tvrdil každý něco jinýho a já z toho byla už úplný jelen :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
20.2.14 09:57

@Elísek22 mám s Gynexem zkušenost, neobjednávala jsem ho po netu, ale chodila přímo do Energy centra na měření tím přístrojem. Ale na těch stránkách co jsem ti dala i ten dr píše to co jsem ti napsala já ;) Kdybys během užívání otěhotněla, miminku to neublíží, ale má se hned po zjištění // vysadit kvůli tzv reverzní reakci. Ale to vše najdeš právě v tom odkazu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
20.2.14 10:01

Já ten Gynex nechci kvůli otěhotnění, ale abych si srovnala menstruační cyklus. Mám s tím už asi třičtvrtě roku docela problém. Pár dní po menstruaci je vše v pořádku, pak začnu špinit a tak to trvá až do další menstruace. Na gyndě mi na to napsal hormonální antikoncepci, ale vůbec to nepomohlo. Tak to chci zkusit pomocí kapek Gynex. Slyšela jsem na to velkou chválu, tak doufám, že pomůžou i mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
20.2.14 10:05

@Elísek22 na srovnání cyklu je opravdu dobrý :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
20.2.14 10:31

Já jsem taky neměla pravidelný cyklus a dostávala to tak jednou za 3 měsíce. Takže jsem nasadila v průběhu a do 14ti dnů byla v tom ;-) Vřele doporučuju :-) Jinak kamarádce ho doporučila něco jako léčitelka a řekla jí, ať bere celý měsíc bez pauzy po dvou kapkách 3× denně a pak tu plnou dávku tři týdny. Říkala, že to tak udělala, i přes ty dvě kapky v klidu odmenstruovala a pak ten další cyklus ani nedokončila, protože byla těhotná… Musíš se pozorovat a občas zkusit těhotenský test, jestli náhodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
20.2.14 10:34

@Sisi137 Fakt? Tak to jsem moc ráda :) Mrknu na ty stránky, co jsi mi napsala, až večer málá usne, ať na to mám klid. Děkuju za ten odkaz :kytka: Mě by se taky líbilo zajít přímo do toho jejich centra, ale jsem z malýho města a tady nic takovýho není. Ale máme tu,,zelenou" lékárnu, kde mají takovýhle přírodní věci. Tak to koupím tam, že to nebudu muset objednávat z netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí