Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zkusím to, ráda bych měla sex jako před porodem. I kvůli partnerovi ![]()
Najdi si kegelovy cviky na posílení pánevního dna. Je toho na internetu plno. A přítel má taky ten pocit volnosti? Mám to podobně.
@Anonymní píše:
Zkusím to, ráda bych měla sex jako před porodem. I kvůli partnerovi
Já sice poctivě cvičím jógu a běhám a celkově sportuji hodně. Mám výstavní pevnou postavu, ale co je mi platná, když tam dole je to k ničemu
![]()
To já neměla 2 roky ![]()
Někdy si říkám, že bych chtěla mít aspoň na jeden večer tak klidnou hlavu, jako před narozením dcery ![]()
@Elen.Lenka ttak pridej tohle a uvidis vysledky,,,ono to funguje! JAK TAK VIDIM S DISCIPLINOU nebudes mit problem a nepis ze k cemu ti to je, krasne telo je pul sexu, u tebe kvuli
sebevedomi a tvuj muz to taky jiste hodne ocenuje ![]()
Nevim proc, ale me narozeni deti ze sexem nic neudelalo…vubec nevim co by s tim meli mit deti spolecneho… ![]()
No sebevědomím zrovna nemám, sice vím, že mám zpátky dobrou postavu, ale to je tak všecko ![]()
No přidám i ty cviky, dočetla jsem se, že snad po 14 dnech by mohlo jít cítit nějaké zlepšení, tak snad ![]()
Tak to se máš, mě obtěžovalo i dívání se na film
chtěla jsem mít prostě klid a večer sama pro sebe
![]()
@Anonymní píše:
@KackaDoupTak to se máš, mě obtěžovalo i dívání se na filmchtěla jsem mít prostě klid a večer sama pro sebe
![]()
Ahoj holky, všude čtu, že necítíte v sexu muže. Máte některá opak? Sem 11 měsíců po porodu a pri sexu mě manžel necítí. Má pocit jak kdyby byl v trubce…
nemůže se kvůli tomu udělat a moc by sme chtěli druhé miminko. Máte prosím nějakou radu? Cviky na panevni dno cvičím.
Holky potřebuji radu, jsem už téměř 2 roky po porodu a prostě při milování téměř necítím přítelův penis (podotýkám - není není malý). Jsou nějaké cviky jak se zase vrátit do původního stavu?
Jsem z toho zoufala, nechci aby ve mě,,plaval´´
L.