Sex, 2 roky po porodu nic necítím :(

Anonymní
17.2.14 17:48

Sex, nic necítím :(

Holky potřebuji radu, jsem už téměř 2 roky po porodu a prostě při milování téměř necítím přítelův penis (podotýkám - není není malý). Jsou nějaké cviky jak se zase vrátit do původního stavu?
Jsem z toho zoufala, nechci aby ve mě,,plaval´´ :nevim:

L.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
KackaDoup
17.2.14 17:50
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.2.14 17:54

Zkusím to, ráda bych měla sex jako před porodem. I kvůli partnerovi :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.2.14 17:57

Najdi si kegelovy cviky na posílení pánevního dna. Je toho na internetu plno. A přítel má taky ten pocit volnosti? Mám to podobně.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
17.2.14 18:08
@Anonymní píše:
Zkusím to, ráda bych měla sex jako před porodem. I kvůli partnerovi :(
;) vsechno jde, ale musis poctive ;)
  • Citovat
  • Upravit
9452
17.2.14 18:14

Holky ja mam jiny problem. Nemam na sex vubec chut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
17.2.14 18:20

@KackaDoup

Já sice poctivě cvičím jógu a běhám a celkově sportuji hodně. Mám výstavní pevnou postavu, ale co je mi platná, když tam dole je to k ničemu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
17.2.14 18:21

@superma

To já neměla 2 roky :lol:
Někdy si říkám, že bych chtěla mít aspoň na jeden večer tak klidnou hlavu, jako před narozením dcery :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
17.2.14 18:26

@Elen.Lenka ttak pridej tohle a uvidis vysledky,,,ono to funguje! JAK TAK VIDIM S DISCIPLINOU nebudes mit problem a nepis ze k cemu ti to je, krasne telo je pul sexu, u tebe kvuli

sebevedomi a tvuj muz to taky jiste hodne ocenuje ;)

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
17.2.14 18:27

Nevim proc, ale me narozeni deti ze sexem nic neudelalo…vubec nevim co by s tim meli mit deti spolecneho… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
424
17.2.14 18:27

@KackaDoup

No sebevědomím zrovna nemám, sice vím, že mám zpátky dobrou postavu, ale to je tak všecko :(
No přidám i ty cviky, dočetla jsem se, že snad po 14 dnech by mohlo jít cítit nějaké zlepšení, tak snad :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.14 18:31

@KackaDoup

Tak to se máš, mě obtěžovalo i dívání se na film :D chtěla jsem mít prostě klid a večer sama pro sebe :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3722
17.2.14 19:56
@Anonymní píše:
@KackaDoupTak to se máš, mě obtěžovalo i dívání se na film :D chtěla jsem mít prostě klid a večer sama pro sebe :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
26.3.20 10:17

Ahoj holky, všude čtu, že necítíte v sexu muže. Máte některá opak? Sem 11 měsíců po porodu a pri sexu mě manžel necítí. Má pocit jak kdyby byl v trubce… :oops: :zed: :zed: nemůže se kvůli tomu udělat a moc by sme chtěli druhé miminko. Máte prosím nějakou radu? Cviky na panevni dno cvičím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí