Rada ohledně menstruace

1242
14.2.14 13:29

rada ohledně menstruace

Dobrý den, jdu tady pro radu, je vas tady tolik, tak možná se někdo najde, kdo měl stejný nebo podobný problem.
Tak odzačatku, měřím 155cm a vážila sem vždycky 45kg, po porodu syna jsem měla váhu 50kg, po půl roce jsem si dala nitrodělažní tělísko DANA a do roka jsem přibrala 10kg, takže jsem važila už 60kg, po vyjmutí tělíska jsem neměla menstruaci, můj gyn. mě lečil pouze se slovy, že se mi neuvolnují vajíčka a pichal mi injekci na spuštění, no poté jsem se snažila o druhé dítě, otěhotněla jsem po 4 letech hormonálni léčby, před otěhotněním už jsem vážila 70kg, a po porodu tak stejně, ted už ma malý 14 měsíců a vážím 76kg, mám podbradek, menstruaci opět nemám, ale předmenstruační bolesti ano, každý měsíc mám snad kilo navíc, a přitom jím bud stejně nebo někdy i mín.
Nevíte čím to může být, mám doktory naprd, a jsem lenivá hledat nové, ale je mi jasné že takhle už to fak nejde dál. jsem jak malý Michelin, a to už je fakt moc :-)
Tak poradte kde si co nechat vyšetřit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7398
14.2.14 13:37

@kalomi nejdriv zmenit gynekologa, ktery bude resit to, proc nemas menstruaci, ne jen pichat vyvolavacku.. asi nechat nabrat krev na hladinu hormonu a taky na hormony stitne zlazy, u snizene funkce se pribira.. a pak eventuelne dalsi vys.,ale tohle je podle me asi zaklad..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
14.2.14 13:56

Při potížích se štítnou žlázou konkrétně při hyperfunkci jsou výpadky menstruace :think:

přečti si odkaz
http://www.stitna-zlaza.biz/

rozhodně bych to řešila s obvodním lékařem, tloustnutí, výpadek měnstruace a určitě i jiné problémy :!
ať ti nabere krev a uvidí se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
14.2.14 14:31

S tloustnutím a neuvolňováním vajíček je spojený někdy syndrom polycystických ovárií, ale právě to asi tvůj doktor řešil… je tu na to speciální diskuze, pohledej a poptej se holek tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
14.2.14 19:47

Děkuji za přispěvky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie