Co myslíte? Ovu?

Anonymní
10.2.14 10:36

co myslíte? Ovu?

Ahoj holky. Nevím co to má být. Ale od včerejška mě strašně bolí podbříšku, jsem nafouklá a bolest jak při MS a je mi na zvracení. Před 8 dny jsem měla nechráněný sex. Poslední Ms jsem měla 27.1. Takže MS to být nemůže. I když Ms nemám pravidelnou. OVU jsem nějak neřešila nikdy ani nehlídala kdy ji mám mít. Ale podle kalkulačky vychází na 9.2. Prý se, ale OVU pozná podle táhnutého hlenu a ten už mám několik dní. A dodám, že nikdy mě takhle břicho nebolelo. Jen při MS. Teďka nevím jestli se bát? Nebo jestli můžu být těhu. Co si myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
10.2.14 10:38

Ovu, těhu, ovu, těhu :think: fakt nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
10.2.14 10:39

Ceho bat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
10.2.14 10:39
@pikola píše:
Ceho bat?

těhu přece

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.14 10:42

Tak těhu můžeš být určitě. Protože počítat ovu podle kalkulačky je asi trošku scestné. Tam ti to vypočítá průměr, ale není žádná výjimka, když někdo otěhotní těsně po MS, těsně před MS, nebo jen pár dní před nebo po, takže bych nespoléhala na kalkulačku a tak za týden zkusila těhotenský test. A budeš mít jistotu. Navíc počátky těhu jsou zase hrozně individuální, ale často to vypadá, jako by se chystala MS.

• Citovat
  • Upravit
35791
10.2.14 10:42

Tak kdyz ma ovu, tak nemuze byt tehu, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.14 10:43

A v počátku těhu já teda měla hlen neustále.

• Citovat
  • Upravit
Marry11
10.2.14 10:46

Tak na MS je brzy ne???
to bude až koncem unora takže ovu a co se týká těhu je blobost mně břicho od začátku nebolí absolutně a čekáme drobečka :) Já už ty kosti mám asi po prvním porodu vyjetý a u druhýho mně taky nic nebolelo a děloha se roztahovala.

držím palce at je to co si přeješ.

• Citovat
  • Upravit
1715
10.2.14 10:47

Tak pokud máš strach, že bys mohla být těhu, tak se příště vyvaruj nechráněnému sexu a nebudeš se muset bát :zed: a počkej, jestli dorazí MS, tady to s tebou stejně nevyřešíme..možný je totiž všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
10.2.14 10:49

Tak jestli jsi měla menstruaci před 14 dny, je jasný, že těhotenství to nebude, spíš ta ovulace, to by akorát vycházelo. Kromě toho ze sexu před osmi dny, 6.den cyklu, jsi sotva mohla otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
10.2.14 10:53

Pravděpodobně to bude ovulace, já mám při ovulaci stejný bolesti, jako při MS - třeba 4-5 dní mě to břicho bolí. A hlen mám taky 4-5 dní. :roll:
Takhle brzo po MS bys opravdu těhotná být neměla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
10.2.14 11:06

Z PLR do MLR jel jsem přes ČSSR,
SNB mé DKW si stoplo na TK.
Mé DKW SPZ ABT 25 - 50
musí teďka na GO do ČSAO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.14 11:13

No jo ale pri ovu me nikdy tak to nebylo. Takze to nechapu.

• Citovat
  • Upravit
15404
10.2.14 11:15

Já nikdy žádný hlen při ovulaci teda neměla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
10.2.14 11:18
@Anonymní píše:
No jo ale pri ovu me nikdy tak to nebylo. Takze to nechapu.

Tělo není stroj, mění se. Mě taky nikdy při OVU nebylo zle, pak jsem prodělala zánět a od tý doby mám ovulaci v plné míře - hodně výtoku, hlen, bolestivý podbřišek - taky jsem se na poprvé lekla, že se mi vrátil, ten zánět, ale tělo se mění. Prsa rostou, zmenšují se. To stejný může dělat tělo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí