Kus sražené krve

Anonymní
10.2.14 08:03

kus sražené krve

Ahoj holky, chci se zeptat na váš názor. Vždycky po MS se mi stává, že ze mě jdou ještě kousky sražené krve, když jsem se na to ptala doktora, vyšetřil mě a řekl, že je všechno v pořádku. No a dnes, jsem 10 dnů po MS, byla normálně na záchodě a normálně nekecám, vypadl ze mě docela velký kus sražené krve. Asi tak velikosti pinpongového mísčku, možná trochu větší. Vylekala jsem se. Těhotná nejsem, ani jsem nebyla nikdy. Nechci s každou blbinou utíkat k doktoru. Máte někdo zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
565
10.2.14 08:11

Tak tam jenom zavolej a poptej se. Ať tam nemusíš chodit.

Mě se to stalo jen den po porodu. Po MS ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
10.2.14 08:12

Neprijde mi to normalni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11794
10.2.14 08:19
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chci se zeptat na váš názor. Vždycky po MS se mi stává, že ze mě jdou ještě kousky sražené krve, když jsem se na to ptala doktora, vyšetřil mě a řekl, že je všechno v pořádku. No a dnes, jsem 10 dnů po MS, byla normálně na záchodě a normálně nekecám, vypadl ze mě docela velký kus sražené krve. Asi tak velikosti pinpongového mísčku, možná trochu větší. Vylekala jsem se. Těhotná nejsem, ani jsem nebyla nikdy. Nechci s každou blbinou utíkat k doktoru. Máte někdo zkušenost?

opravdu to neni normalni, zajdi radeji na gyndu, mohlo se jednat o nejakej hematom, nebo neco podobnyho…radeji bez, at neco nezanedbas. Priste se ti muze udelat treba i na omdleni a pak co… :| A neboj, nic to nemusi taky byt :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
10.2.14 08:21

S tím bych si určitě minimálně k dr. zavolala. Jinak zkušenost nemám, takže neporadím. :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
10.2.14 09:12

Při MS to bývá, ale takovou dobu po MS ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí