Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, nemám žádné zkušenosti z Marvelonem. Nevím kdy je mohu začít správně užívat. Musím čekat na mens. ciklus abych jí mohla užívat moc jí nechapu. Díky ![]()
Ahoj holky, nemám žádnou zkušenost z ant. Marvelon a nevím jak správně užívat. Kdy si mohu vzít první tab.(mám čekat na men. ciklus abych mohla začít?)Nemá žádné zkušenosti. Díky ![]()
@bohemians píše:
Ahoj holky, nemám žádnou zkušenost z ant. Marvelon a nevím jak správně užívat. Kdy si mohu vzít první tab.(mám čekat na men. ciklus abych mohla začít?)Nemá žádné zkušenosti. Díky
Ano, začni užívat, až ti začne menstruace.
Do té doby nemůžu? Doktor mi řek že jí mám brát a že menst.se dostaví. Nasadila jsem ji a co ted mám ji vysadit? díky za radu.
@bohemians píše:
Do té doby nemůžu? Doktor mi řek že jí mám brát a že menst.se dostaví. Nasadila jsem ji a co ted mám ji vysadit? díky za radu.
Tak já jsem ji začla užívat, až mi přišla menstruace, ale pokud ti doktor řekl něco jiného, tak ho poslechni. Jakmile ji vysadíš, tak se ti do pár dnů menstruace dostaví…
No já se brala tu co davají kojicím. Přestala jsem kojit tak mi doporučili tuhle a menstruaci ještě nemám srovnanou doufám že mne chápeš. Je možné že mi po ní není dobře. A prosím tě, je spolehlivá?
Třetí dítě už opravdu nechci díky ![]()
@bohemians píše:
No já se brala tu co davají kojicím. Přestala jsem kojit tak mi doporučili tuhle a menstruaci ještě nemám srovnanou doufám že mne chápeš. Je možné že mi po ní není dobře. A prosím tě, je spolehlivá?Třetí dítě už opravdu nechci díky
Já ji brala jen měsíc, mě vůbec neseděla
a spolehlivá je asi jako každá jiná antikoncepce, já jsem nikdy přes prášky neotěhotněla, ale určitě některé tady jo ![]()
TAK NAKONEC JSEM TEN MARVELON VYSADILA ZAČALO MI BÝT ZLE ASI MY NESEDÍ. ALE DĚKUJI ZA RADY ![]()
@bohemians píše:
TAK NAKONEC JSEM TEN MARVELON VYSADILA ZAČALO MI BÝT ZLE ASI MY NESEDÍ. ALE DĚKUJI ZA RADY
Dr mě předepsal antikoncepci Marvelon a mám ji brát až začne men. cyklus. Tudíž MS hned skončila. Mám dobrat plato a čekat až se MS dostaví sama?
Chtěla jsem se zeptat jestli můžu užívat balení bez přestávky za sebou a jestli budu stále chráněná
Ahoj holky, chci se zeptat… Za 14 dní letím na dovolenou, a zrovna to vychází tak, že bych měla dostat ms. Mám antikoncepci marvelon a teď potřebuju poradit… Když vynecham 7 denní pauzu, jaký je riziko, že začnu třeba špinit? Přemýšlím nad možnosti, že ji teď po 6 dnech brání vysadim, nechám osmidenní pauzu jako mezi platickama a pak znovu nasadím… Nebo mám brát prostě dvě plata v kuse? Díky za rady. ![]()
Těch 6 dní mi přijde moc krátká doba, spíš bych brala dvě platíčka v kuse.