Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj já taky užívám Marvelon. Jestli tam máš číslování F2-6 tak ta F-2 je pondělí a pak to jde až do nedělě.
Ahoj, v příbalovém letáku v krabičce máš nálepky(jsou tam dny v týdnu), které si nalepíš na zadní stranu platíčka. Takže už budeš vědět, kterou pilulku si který den vzít ![]()
Tak to máš pech
Já jsem měla jednu krabičkou s českým popisem a pak už vždycky jen s tím holandským či co to je, ale v letáku jsou právě vždy ty nálepky
2F-pondělí, 3F-úterý, 4F-středa, 5F-čtvrtek, 6F-pá, SAB-sobota, DOM-neděle
Nálepku tam mám, ale je celkem na nic, je malá a ty šipky stejně ukazují křivě, ani to tam nelepím. Já se prostě řídím tím jak holky, zkraku SAB beru jako sobotu a DOM jako nedeli a od toho to pak pocitam… zkratka na platíčku F2 je potom pondelí, atd. Časem si zvykneš.
Prostě si jen musíš dávat bacaha aodpočítat si od DOm (neděle) první den braní a pak frčíš podle šipek a občas si třeba u SAB zkontroluješ, jestli je fakt právě sobota ![]()
Jo jo taky se řídím podle víkendu
Jde jen o zvyk. Jinak oni ty platíčka dávaj do krabičky jak v češtině tak i v tamtom jazyce.Ted jsem to tak měla
@gonal píše:
Jo jo taky se řídím podle víkenduJde jen o zvyk. Jinak oni ty platíčka dávaj do krabičky jak v češtině tak i v tamtom jazyce.Ted jsem to tak měla
ja jsem to teda mely cesky jen jednou jedinkrát a že ho beru už tři roky. Ty české nálepky mi nesedí, ale tak s tím cizím jazykem taky nemám problém ![]()
Hm já toto měla poslední dvě balení a jinak předtím vždy česky. A beru ho už nějaké čtyři roky. Docela mě to právě poprvé zaskočilo ![]()
Ahoj holky mám užívát antikoncepci Marvelon, doposud jsem měla Lindynette, problém je v tom že se nevyznám na zadní straně platíčka a tudíž nevím kde začít jestli mi dobře rozumíte na předešlých jsem to měla rozdělený na dny ale tady ty když otočím tak jsem mimi. Doufám že mi rozumí te co myslím, omlouvám se za zmatenost.
Děkuji za rady