Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@MáškaMarie33 píše:
Hledám opak, úzká je Joie i-spin 360.
Mně se jako široké líbily Cybex pro tu kategorii 15 - 18 kg. Pro menší mně přijdou velké britax romer. Polohovací je safefix plus.
@P4ja píše:
Mně se jako široké líbily Cybex pro tu kategorii 15 - 18 kg. Pro menší mně přijdou velké britax romer. Polohovací je safefix plus.
A kterou Cybex mate na mysli?
@P4ja píše:A kterou Cybex mate na mysli?
@MáškaMarie33 píše:
Hledám opak, úzká je Joie i-spin 360.
Ta ma na sirku 44,to je moc.
@Alena5555 píše:
A kterou Cybex mate na mysli?
Pokud 9 - 18 tak Britax romer safefix plus. A pokud vetsi cybex solution m-fix a nebo s-fix. Ale rozhodne bych nebrala 9 - 36 kg dohromady.
@Alena5555 píše:
Ahoj, nevite o nejake autosedacce, ktera by mela na sirku mene nez 40 cm a sla polohovat? Sedacky, ktere jsou dnes vyrabeny jsou strasne siroke, tak shanim spise nejakou starsi. Nemate nekdo pripadne na prodej? Dekuji
Jenom bacha. Může se ti stát, že se do úzké dítě nevejde a bude mu nepohodlná. A každá sedačka má svojí životnost, takže bych se staré docela bála. I když není bouraná.
@P4ja píše:
Pokud 9 - 18 tak Britax romer safefix plus. A pokud vetsi cybex solution m-fix a nebo s-fix. Ale rozhodne bych nebrala 9 - 36 kg dohromady.
Sedacky, ktere mi radite maji sirku 49 cm. Psala jsem, ze potrebuji mene nez 40. ![]()
@Alena5555 píše:
Sedacky, ktere mi radite maji sirku 49 cm. Psala jsem, ze potrebuji mene nez 40.
Obavam se, ze pod 40 nesezenes.
@Alena5555 píše:
Sedacky, ktere mi radite maji sirku 49 cm. Psala jsem, ze potrebuji mene nez 40.
Já ale na začátku reagovala na uživatelku, která psala, že naopak shání širší. Že vím, které by se mně líbily.
Široká obecně nebo široká ta plastová část dole? Protože to jsme řešili my.
Ted jsem narazila na autosedacku espiro kappa, ta by mela byt hodne uzka. Nemate s ni nekdo zkusenost?
@Alena5555 píše:
Ted jsem narazila na autosedacku espiro kappa, ta by mela byt hodne uzka. Nemate s ni nekdo zkusenost?
S touto nemám, ale ta Joie má šířku sedací 27cm, Britax 30cm…
@MáškaMarie33 píše:
S touto nemám, ale ta Joie má šířku sedací 27cm, Britax 30cm…
Me jde, ale o celkovo
u sirku autosedacky, tedy vnejsi sirku ne tu vnitrni sedaci.