Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Pitomá já bych měla jiný názor ![]()
Ty si prostě nedáš pokoj to ti nestačilo včera? ![]()
Jako sorry ale je mi s tebe zle dvě děti máš doma a ty se neumíš chránit?
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem zoufalá vyšly mi dva pozitivní tehu testy, bohužel miminko si nemohu nechat kvuly psychice a sama mám dvě dětičky, přítel mi hned řekl že už dítě taky nechce e přitom to byl on co si nedal pozor, je mi fakt na nic všechno mě hrozně bolí jsem unavená a čeká mě interubce, strašně se jí bojím páč jsem na ni byla před rokem a měla jsem úplně stejný stresyy jako teď, bojím se že po druhé mi ta pilulka už může třeba ublížit, strašně mě bolí nohy myslíte že to příznak trombózy? Dělají se mi modřiny, nevím z čeho, ty úzkosti jsou fakt šílený mám občas pocit že vyskočíme z kůže… prosím nesuďte mě. Za moji situaci… Nevim jestli můžu brát antidepresiva když pak půjdu na zákrok (pilulka) až to bude za mnou nechám si udělat pořádnou ochranu… A chci úplně změnít svůj život, strašně bych chtěla nějakou podporu a ne urážky vím že jsem pitomá ale to se prostě stane
Heduš, proč zakládáš minimálně druhou či třetí diskuzi na totožné téma? proč nepokračuješ v těch založených? ![]()
@Kristýnka526 píše:
Pitomá já bych měla jiný názor
Ty si prostě nedáš pokoj to ti nestačilo včera?
Jako sorry ale je mi s tebe zle dvě děti máš doma a ty se neumíš chránit?
chudáci děti ![]()
Co je to ta interubce? To se dělá v lese?
Tak to tam můžete i nekukat! Nejlépe navždy! ![]()
To není heduš, ta nebere antidepresiva. To je nějaká vyděšená, nešťastná holka v hodně těžké situaci.
Zajdi na gynekologii, prober to tam s nimi včetně těch léků, co bereš. Ideálně ještě dneska, čím dřív to začneš řešit, tím méně problematický ten zákrok bude.
To že jsi rozhozená a není ti dobře je celkem logická, čelíš ošklivému dilematu, není ti dobře a ještě k tomu hormony.
Antidepresiva rozhodně nevysazuj, bude ti po nich ještě hůř. Naopak - zavoje svému psychiatrovi/tře, že se ti stav docela zhoršil a proberte spolu, jestli to chce nějak upravit.
Jsi v psychoterapii? Zkus si někoh domluvit, ať máš podporu, nebo alespoň volej na nějakou linku důvěry, až ti zase bude zle. Vyber si nějakou co máš poblíž bydliště - budou mít i kontakty na psychoterapeuty/ky
@Ou mockrát děkuji já jsem ubrecena, prorokovi jsem to říkala že jsem prostě v háji som nic že z toho dělá. Zbytečný drama, dít je přece hrozny čím se teď musím zase projít :'( mám šíleně úzkosti ale hrozně nemám ani chuť k jídlu… Je mi fakt hrozně já se tě pilulky hrozně bojím už jsem na ni jednou byla ale v pořádku… Snad to bude i teď, každopádně až to bude za mnou udělám si život hezčí, já bych si to mimčo klidně nechala ale bojím se nejsem ještě stoprocentně v pohodě co se psychiky týče…
S tebou je to těžké. Už včera jsem tu něco podobného četla, takže je mi jasné že těch víc diskuzi si založila ty.Jen nechápu k čemu ti to je???Sama víš že pochvalu nedostaneš…Nevim co čekáš že ti každý napíše. Za mě si nezodpovědný člověk…Bych očekávala že se budete teda lépe chranit, když další dítě nechcete. A ne co rok zabíjet plod… ![]()
@Ou děkuji za vlídné slovo tady by člověka si zavrhly prostě si ne každý může dovolit mít hodně dětí ![]()
Tak znovu, jako včera. Jsi blázen. Jdi na potrat, do blázince a zacni brát AD. Na to si měla času už fakt hodně.
Navíc včera si psala, že jste měli kondom, teď že si nedal pozor.
Příspěvek upraven 15.11.22 v 10:15
@lachtanice86 prosím tě cti si ty diskuse pořádně ano? Já jsem nikde nic nepsala o kondomu, dekuji
@Anonymní píše:
@Ou děkuji za vlídné slovo tady by člověka si zavrhly prostě si ne každý může dovolit mít hodně dětí
Hodně dětí? Tak se máte chránit tvůj problém.
Místo chodit na potraty tak máš koupit doma dětem
@Anonymní píše:
@lachtanice86 prosím tě cti si ty diskuse pořádně ano? Já jsem nikde nic nepsala o kondomu, dekuji
To je fuk, výsledek je stejný. Jsi nezodpovědna a neses si následky.
Ještě chci podotknout já nejsem zlá. Ale na tebe jo ![]()
Jako toto si pořádat každý rok no super toto sem ještě neviděla ![]()
Ahoj, jsem zoufalá vyšly mi dva pozitivní tehu testy, bohužel miminko si nemohu nechat kvuly psychice a sama mám dvě dětičky, přítel mi hned řekl že už dítě taky nechce e přitom to byl on co si nedal pozor, je mi fakt na nic všechno mě hrozně bolí jsem unavená a čeká mě interubce, strašně se jí bojím páč jsem na ni byla před rokem a měla jsem úplně stejný stresyy jako teď, bojím se že po druhé mi ta pilulka už může třeba ublížit, strašně mě bolí nohy myslíte že to příznak trombózy? Dělají se mi modřiny, nevím z čeho, ty úzkosti jsou fakt šílený mám občas pocit že vyskočíme z kůže… prosím nesuďte mě. Za moji situaci… Nevim jestli můžu brát antidepresiva když pak půjdu na zákrok (pilulka) až to bude za mnou nechám si udělat pořádnou ochranu… A chci úplně změnít svůj život, strašně bych chtěla nějakou podporu a ne urážky vím že jsem pitomá ale to se prostě stane