Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Jak už název diskuze napovídá, jsem módní analfabet a absolutně netuším, v čem jít k závěrečným zkouškám. Boty asi s uzavřenou špičkou? Musí být na podpatku? A co na sebe? ![]()
U státnic jsem měla uzavřené boty na podpatku, černé kalhoty a bílou halenku. Kostým nevedu.
Já měla u státnic světle růžovou halenku velmi jednoduchého střihu a černý, jemně šedě pruhovaný (jakoby protkaný světlou nití) kalhotový kostým, uzavřené boty na podpatku. Je to ale už nějaký ten pátek
.
Hodně štěstí!
Příspěvek upraven 03.05.13 v 22:14
Já měla jak na závěrečká a pak i u maturity..černé kalhoty a bílou halenku u maturity jsem místo halenky měla elegantní tričko bo jsem byla těhotná
Boty uzavřené
Mě je právě blbý jít ve společenských kalhotech a bílé halence, jsem kuchař-číšník a tohle oblečení mám na plac..
Já sem měla u maturity šaty. takový černý s květinkami a balerýny…myslím, že cokoli svátečního je možný. holky tam měli na sobě různý věci…chlapy to mají holt jednodušší ![]()
Tak když ne kalhoty a halenku, tak sukni (max. těsně nad kolena, ne kratší) a halenku, nebo šaty, lodičky. Jinak nejsem znalec, to je faux- pas mít boty s otevřenou špičkou? Vždyť to není žádná večerní galaakce. Ale zas je asi blbý jít bez silonek, žejo, což se s otevřenou špičkou nerýmuje
.
Tak s botama budu mít největší problém, na uzoučkou nohu 43-44 se prostě lodičky nevyrábí..
ale ty pastelové šaty nezní špatně.. nakonec si stejně nechám poradit v obchodě, aby to nebylo málo ani moc slavnostní ![]()
@Tamtama U matury jsem měla světle růžové pouzdrové šaty nad kolena s decentním čtvercovým výstřihem, širšími ramínky a tmavě modré sako. Boty už si nepamatuju, ale když sedívám u maturit, je tam plno studentek v sandálkách. Mladé holce na tom nepřijde nic divnýho a kantoři nemají čas a ani náladu boty zkoušených sledovat, toho se neboj a zbytečně to neřeš
.