V čem k závěrečkám?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17472
3.5.13 21:15

V čem k závěrečkám?

Jak už název diskuze napovídá, jsem módní analfabet a absolutně netuším, v čem jít k závěrečným zkouškám. Boty asi s uzavřenou špičkou? Musí být na podpatku? A co na sebe? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32865
3.5.13 21:23

U státnic jsem měla uzavřené boty na podpatku, černé kalhoty a bílou halenku. Kostým nevedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
3.5.13 21:34

Já měla u státnic světle růžovou halenku velmi jednoduchého střihu a černý, jemně šedě pruhovaný (jakoby protkaný světlou nití) kalhotový kostým, uzavřené boty na podpatku. Je to ale už nějaký ten pátek :lol:.
Hodně štěstí!

Příspěvek upraven 03.05.13 v 22:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.13 22:09

Já měla jak na závěrečká a pak i u maturity..černé kalhoty a bílou halenku u maturity jsem místo halenky měla elegantní tričko bo jsem byla těhotná :think: Boty uzavřené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
3.5.13 22:15

Mě je právě blbý jít ve společenských kalhotech a bílé halence, jsem kuchař-číšník a tohle oblečení mám na plac..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
3.5.13 23:05

Já sem měla u maturity šaty. takový černý s květinkami a balerýny…myslím, že cokoli svátečního je možný. holky tam měli na sobě různý věci…chlapy to mají holt jednodušší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
3.5.13 23:19

Tak když ne kalhoty a halenku, tak sukni (max. těsně nad kolena, ne kratší) a halenku, nebo šaty, lodičky. Jinak nejsem znalec, to je faux- pas mít boty s otevřenou špičkou? Vždyť to není žádná večerní galaakce. Ale zas je asi blbý jít bez silonek, žejo, což se s otevřenou špičkou nerýmuje :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
4.5.13 12:47

Tak s botama budu mít největší problém, na uzoučkou nohu 43-44 se prostě lodičky nevyrábí.. :cert: ale ty pastelové šaty nezní špatně.. nakonec si stejně nechám poradit v obchodě, aby to nebylo málo ani moc slavnostní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
4.5.13 19:33

@Tamtama U matury jsem měla světle růžové pouzdrové šaty nad kolena s decentním čtvercovým výstřihem, širšími ramínky a tmavě modré sako. Boty už si nepamatuju, ale když sedívám u maturit, je tam plno studentek v sandálkách. Mladé holce na tom nepřijde nic divnýho a kantoři nemají čas a ani náladu boty zkoušených sledovat, toho se neboj a zbytečně to neřeš ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková