Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj dámy… prosím o radu… mám taký „malý“
problém
mám 3 mesiace do pôrodu a už teraz mám podprsenku veľkosti 70I (pred tehotenstvom 70G). A vôbec netuším, kde na seba zoženiem podprsenku na kojenie
viete niektorá prosím poradiť?? Ďakujem za všetky rady..
Ahoj,
podívej se na www.anita.com dělají podprsenky až do velikosti J a jsou naprosto super
mám taky úzký hrudník a velké košíčky a tato značka mě vyhovuje ![]()
Taky jsem koupila Anitu, teda jenom 70G, ale sedla báječně a po roce intenzivního používání vypadá jako nová ![]()
Ahoj, pokud můžu poradit, tak bych podprsenku nekupovala předem. Třeba se ti prsa už nezvětší, nebo ano, to nemůžeš dopředu vědět. Všeobecně velká prsa nemají moc mléka, mléčná žláza je utlačována žlázou tukovou a miminko musí vynaložit téměř nadlidskou sílu, aby vůbec nějaké mléka odněkud zezadu vytáhlo
Samozřejmě to neplatí vždy, někteřé ženy s velkými prsy kojí bez problémů, ale převážná většina bohužel mléka moc nemá
Tak abys nevyhodila peníze do vzduchu. POdprsenka téhle velikosti stojí zhruba 1200 Kč. a když si ji objednáš po porodu, do pár dní ji budeš mít doma. Já jsem si nadšeně pořídila kojící podprsenku ještě před porodem, taky mimochodem Anitu, a používala jsem ji bohužel jen 3 týdny..déle jsem mléko neměla. Dost jsem se natrápila, ale nakonec jsem kojení vzdala.Ale to je už jiná kapitola.
@Martina.ova píše:
Ahoj, pokud můžu poradit, tak bych podprsenku nekupovala předem. Třeba se ti prsa už nezvětší, nebo ano, to nemůžeš dopředu vědět. Všeobecně velká prsa nemají moc mléka, mléčná žláza je utlačována žlázou tukovou a miminko musí vynaložit téměř nadlidskou sílu, aby vůbec nějaké mléka odněkud zezadu vytáhloSamozřejmě to neplatí vždy, někteřé ženy s velkými prsy kojí bez problémů, ale převážná většina bohužel mléka moc nemá
Tak abys nevyhodila peníze do vzduchu. POdprsenka téhle velikosti stojí zhruba 1200 Kč. a když si ji objednáš po porodu, do pár dní ji budeš mít doma. Já jsem si nadšeně pořídila kojící podprsenku ještě před porodem, taky mimochodem Anitu, a používala jsem ji bohužel jen 3 týdny..déle jsem mléko neměla. Dost jsem se natrápila, ale nakonec jsem kojení vzdala.Ale to je už jiná kapitola.
To si ma moc nepotešila, s tými veľkými prsami
nikdy som z nich nebola nadšená, ale ak ešte nebudem ani poriadne kojiť, tak to poteš košte
![]()
A samozrejme, neplánujem ju kupovať hneď, ale chcem vedieť, kde sa potom obzerať a kde objednať.. Proste, vždy prirpavená ![]()
Díky, Anitu pozriem! ![]()
Já pro začátek koupila obyč sportovní a cca po měsíci, kdy se velikost prsou sutálila, teprve investovala do pořádné. A to už uvidíš, co a jak bude.
Dobrý den, zkoušela jsem tu stránku anita ale neukazují se mi ceny. Můžete mi poradit? Děkuji
Ahoj,
vykašli se na Anitu - to je šunt. Já jí měla u prvního kojení a hrůůůza. U druhýho jsem si pořídila Bravado a ten rozdíl je nepopsatelný. 70I mají http://bravadodesigns.cz/…ing-bra.html a http://bravadodesigns.cz/…ing-bra.html
Trudi
@půuli píše:
Dobrý den, zkoušela jsem tu stránku anita ale neukazují se mi ceny. Můžete mi poradit? Děkuji
take souhlasim ze Anita je super!!!
najdi si kameny obchod, jinak to maji dost v tehotenskem zbozi… estli jsi z Prahy muzu poradit obchod
Anita šunt? Měla jsem dvě a po roce velice intenzivního užívání a praní (točila jsem fakt jen ty dvě) stále jako nové a perfektně sednoucí. Jinak Anitu prodává strašně moc eshopů, stačí googlic, ceny průměrně a orientačně kolem 800-12100 za kus.
Já s Anitou moc spokojená nejsem, teda s tou kojicí, běhací je super. Mám taky 70I, jako zakladatelka, ale myslím, že jsem si radši měla koupit to J, jestli teda existuje, na krabičce v tabulce ale není. Je kosticová a ty kostice mi trochu vadí mezi prsama. A když se rozepne, tak prso vůbec nepodpírá, to mi vadí a nejde mi kojení vsedě. Navíc, jde na ní strašně vidět každý flíček od kapky mlíka.
Já jsem snad nebyla s ničím tak strašně málo spokojená, jako právě s Anitou. Podprsenka nepodpírala jak měla, vytahovala se, vůbec neplnila žádnou svoji fci - a to jsem měla opravdu ty nejdražší + jednu „střední třídu“ - všechny byly děsný. Po třech měsících letěly všechny do koše a šla jsem kupovat nové. Bravado mám už 5let a nosím je furt a to nejsem už dávno kojící. Nedávno jsem si dokonce pořizovala bezešvou, která je fakt neskutečná. Výborný je taky, že když definitivně dokojíš, tak si z nich uděláš nekojící - odstřihneš kojící klik a vsuneš takové pevné B a máš normální krásnou podprdu.