V čem nabízet vodu/čaj 6 měsíčnímu?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
V cem nabizet vodu/caj 6m
Ahoj vsichni,
Za tyden ma nase cacorka 6m, na radu dr. uz jsme zacaly s mrkvickou, i kdyz je plne kojena.
Rada bych ji zacala nabizet piti, problem je, ze klasicke lahvicky se savickou ji vubec nezajimaji. Mela je na haku i kdyz v nich bylo MM - parkrat jsem odstrikala abych ji mohla nechat s tatinkem, uspech zadny
Mame i system calma, z toho si taky sosla jednou a pak uz nikdy.
Jak se vam povedlo naucit miminka pit? Se toho tepla docela bojim ![]()
Diky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jsem na tom stejně a pije jedině ze skleničky. Máme doma snad kompletní sbírku učících hrníčků, lahviček a podobných blbostí. Nechce to. Takže pije buď z malé pet lahve nebo ze skleničky. Je to otravný, je to zdlouhavý, věčně jsme obě zlitý, ale nedá se nic dělat.
- Citovat
- Upravit
To je lahvicka mam neteče a je super na učení. ma paradni sosak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Piti u mych deti byl orisek. Nabizela jsem cca od 4. mesice - byla parna leta. Prvni vzal cca v 8 mesicich na milost lahvicku nuk pro novorozence. Druhy priblizne v tom samem veku ucici hrnecek od Aventu (ten s tucnakem). Zkouseli jsme do te doby doslova psi kusy a asi milion ruznych lahvicek, hrnecku a cucatek. Do te doby jediny cim se jim dalo neco vpravit do tlamicky byla strikacka.
Edit - prikrmy oba bez problemu od 5. mesice, kojeny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přicpu se s dotazem, odkdy dávat dětem vodu? Malýho kojím, bud mít tři měsíce. Jinak je to asi celkem „oser“, ale náš malej vezme do pusy cokoliv na lžicce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám se ze všech co jsme měli a vyzkoušeli, nejvíce osvědčil učící hrneček Nuk a že sem teda měla pěknou sbírku lahviček a hrnečků ![]()
Edit: ještě doplním.. Na počátku jsme měli malou láhev natural od aventu, a stříkačku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@-Sára píše:
To je lahvicka mam neteče a je super na učení. ma paradni sosak.
Tak tuhle lahvicku take doporucuji, obe holky kojene a jinou nehctely
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame lahvicku MAM a vubec z toho neumel pit, zkousela jsem to a fakt to neteklo. Bracha mu do toho aktivne udelal diry jehlou a najednou to slo:) Jinak je zvykly na lzicku, takze kdyz je fakt vedro a chci aby se napil caje, tak mu ho dam lzickou a je to. Ma pet mesicu a fungujeme tak uz od ctvrteho.
- Citovat
- Upravit