Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, tak já přenáším prádlo v takovém gumovém(plastovém) barvené kyblíku z OBI, cena cca 129,–. Dají se koupit různé velikosti a pěkně si dám uši k sobě, když to nesu a mohu zároveň i nést malýho, protože mi stačí jedna ruka a myslí, že vydrží dlouho. Tam mohou jedině rupnout ty ucha a to tak jenom, kdyby jsi tam nosila něco těžkého ![]()
tak já prádlo odnášíém k pračce hned, ale teds háním nějaký pěkný koš na špinavé prádlo, jenž by byl v koupelně, ale aby nějak vypadal a nestál mě 1500kč…
Caty jsem ráda že jsem tě pobavila a fakt moc ráda tě vidím
Pohlaď barunku i bříško ![]()
Děkuji všem za bezva nápady, manželovi se asi nejvíc líbí že koupíme nějaký pěkný pořádný proutěný koš na prádlo a já do něj ušiju látkový vložky(prý nějaký pevný, co vydrží všechno
). Ty se pak budou plný nosit k pračce. NO uvidíme, já a šicí stroj jsem takový věční začátečníci, že o kvalitě mnou ušitých věcí si nechám asi jen zdát,ale co…prostě sešiju pytel…na tom by snad nemuselo nic být
![]()
Lacenko, nakonec to vykoumáte po svém a bude to super!! pytel zvládneš levou zadní!!
lacenka píše:
Děkuji všem za bezva nápady, manželovi se asi nejvíc líbí že koupíme nějaký pěkný pořádný proutěný koš na prádlo a já do něj ušiju látkový vložky(prý nějaký pevný, co vydrží všechno![]()
![]()
). Ty se pak budou plný nosit k pračce. NO uvidíme, já a šicí stroj jsem takový věční začátečníci, že o kvalitě mnou ušitých věcí si nechám asi jen zdát,ale co…prostě sešiju pytel…na tom by snad nemuselo nic být
![]()
![]()
Laci, v pytli ani nemusíš nosit, v nejhorším to můžeš házet ze schodů.
Kámoška to tak dělala. ![]()
Dnes při prohlížení výprodeje Tchiba jsem si nemohla nevzpomenout na tuto diskuzi ![]()
http://www.tchibo.cz/…0023029.html
Tak mě teda taky nenapadlo prádlo přenášet v ničem jiným než v plastovým koši. Ty látkový a sítovaný ve mě nevzbuzujou důvěru v pevnost. Pračka a koše na špinavý budou v přízemí, předpokládám, že tam se budeme většinou svlíkat a nahoře toho bude už mín a to vezmu bud v ruce nebo v plastáku