Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
jenže kusy polystyrenu jsou fakt velký a pochybuji ,že by si udělala hnízdo na nechráněném místě ![]()
Myš.
Dokážou na hnízdo natahat neuvěřitelné věci… že tam za jednu noc nejsou bobky, to je normální. K tomu „nechráněnému místu“ - pro ni to je chráněné, postel je relativně nízká a je pod ní tmavo. U naší babičky na chaloupce jich bylo dost, tak vím, o čem mluvím ![]()
bezva tak to jsem zvědavá ,kde bude manžel spát než ji vyditelně odstraním ![]()
sophinka píše:
bezva tak to jsem zvědavá ,kde bude manžel spát než ji vyditelně odstraním
Obvykle to bývá obráceně
![]()
BohunkaP píše:sophinka píše:Obvykle to bývá obráceně
bezva tak to jsem zvědavá ,kde bude manžel spát než ji vyditelně odstraním![]()
![]()
Taky bývá obvykle jednodušší vystěhovat z místnosti toho, kdo se hlodavcům chce vyhnout, než samotného hlodavce ![]()
![]()
co naděláš, jestli manžel zjistí ,že je to myš ,klidně se i odstěhuje,dokud tu bude ![]()
sophinka píše:BohunkaP píše:co naděláš, jestli manžel zjistí ,že je to myš ,klidně se i odstěhuje,dokud tu budesophinka píše:Obvykle to bývá obráceně
![]()
Tatínek nerad myšičky…?
![]()
Mu to neříkej, sveď to na duchovní síly… ![]()
BohunkaP píše:sophinka píše:BohunkaP píše:co naděláš, jestli manžel zjistí ,že je to myš ,klidně se i odstěhuje,dokud tu budesophinka píše:Obvykle to bývá obráceně
![]()
Tatínek nerad myšičky…?
Mu to neříkej, sveď to na duchovní síly…![]()
no
včera jsme se koukali na dům s minulostí
musela jsem ležet nalepená u manžela a objímat ho,aby se nebál ,,bubáků,,
![]()
Tak jsem se zase přiučila - já bych myš netipla ani náhodou. Nic proti zvířátkům, ale sdílet ložnici s myší…
Alou s ní pryč. ![]()
![]()
sophinka píše:BohunkaP píše:co naděláš, jestli manžel zjistí ,že je to myš ,klidně se i odstěhuje,dokud tu budesophinka píše:Obvykle to bývá obráceně
![]()
to fakt??????????
![]()
sophinka píše:BohunkaP píše:nosophinka píše:BohunkaP píše:co naděláš, jestli manžel zjistí ,že je to myš ,klidně se i odstěhuje,dokud tu budesophinka píše:Obvykle to bývá obráceně
![]()
Tatínek nerad myšičky…?
včera jsme se koukali na dům s minulostí
![]()
musela jsem ležet nalepená u manžela a objímat ho,aby se nebál ,,bubáků,,
![]()
rekni ze si delas srandu
![]()
BohunkaP píše:sophinka píše:BohunkaP píše:co naděláš, jestli manžel zjistí ,že je to myš ,klidně se i odstěhuje,dokud tu budesophinka píše:Obvykle to bývá obráceně
![]()
Tatínek nerad myšičky…?
včera večer jsme slyšeli takové ,,šustění,, v ložnici. Ráno jsem šla vytírat a pod naší postelí uprostřed pokoje na parketách leželo vyrobené takové ,,hnízdo,, z polystyrenových obkladů (tokové dlouhé lemy máme to kolem tapet) byli to cca 10ti cm kusy ,ale nebyli okousané spíš natrhané.