Záhada pro sobotní den

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
sophinka
23.7.11 13:48

záhada pro sobotní den

:mrgreen:
včera večer jsme slyšeli takové ,,šustění,, v ložnici. Ráno jsem šla vytírat a pod naší postelí uprostřed pokoje na parketách leželo vyrobené takové ,,hnízdo,, z polystyrenových obkladů (tokové dlouhé lemy máme to kolem tapet) byli to cca 10ti cm kusy ,ale nebyli okousané spíš natrhané. 8-o nikde žádné myší bobky(i když nevěřím,že by tohle udělala myš) a děti spaly 8-o tak co to bylo ??? :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3067
23.7.11 13:52

Určitě myška, bobky nemusela zanechat. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
23.7.11 13:53

jenže kusy polystyrenu jsou fakt velký a pochybuji ,že by si udělala hnízdo na nechráněném místě :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21978
23.7.11 13:54

Myš.

Dokážou na hnízdo natahat neuvěřitelné věci… že tam za jednu noc nejsou bobky, to je normální. K tomu „nechráněnému místu“ - pro ni to je chráněné, postel je relativně nízká a je pod ní tmavo. U naší babičky na chaloupce jich bylo dost, tak vím, o čem mluvím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
23.7.11 13:56

bezva tak to jsem zvědavá ,kde bude manžel spát než ji vyditelně odstraním :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21978
23.7.11 13:56
sophinka píše:
bezva tak to jsem zvědavá ,kde bude manžel spát než ji vyditelně odstraním :mrgreen:

Obvykle to bývá obráceně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
23.7.11 14:02
BohunkaP píše:
sophinka píše:
bezva tak to jsem zvědavá ,kde bude manžel spát než ji vyditelně odstraním :mrgreen:

Taky bývá obvykle jednodušší vystěhovat z místnosti toho, kdo se hlodavcům chce vyhnout, než samotného hlodavce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
23.7.11 14:02
BohunkaP píše:
sophinka píše:

co naděláš, jestli manžel zjistí ,že je to myš ,klidně se i odstěhuje,dokud tu bude :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21978
23.7.11 14:13
sophinka píše:
BohunkaP píše:
sophinka píše:
co naděláš, jestli manžel zjistí ,že je to myš ,klidně se i odstěhuje,dokud tu bude :mrgreen:

Tatínek nerad myšičky…? :mrgreen: :mrgreen:

Mu to neříkej, sveď to na duchovní síly… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
23.7.11 14:20
BohunkaP píše:
sophinka píše:
BohunkaP píše:
sophinka píše:
co naděláš, jestli manžel zjistí ,že je to myš ,klidně se i odstěhuje,dokud tu bude :mrgreen:

no :mrgreen: včera jsme se koukali na dům s minulostí :mrgreen: :mrgreen: musela jsem ležet nalepená u manžela a objímat ho,aby se nebál ,,bubáků,, :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6926
23.7.11 14:22

Tak jsem se zase přiučila - já bych myš netipla ani náhodou. Nic proti zvířátkům, ale sdílet ložnici s myší… :-? Alou s ní pryč. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
23.7.11 14:23
BohunkaP píše:
sophinka píše:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
23.7.11 14:23
sophinka píše:
BohunkaP píše:
sophinka píše:

to fakt?????????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
23.7.11 14:24
sophinka píše:
BohunkaP píše:
sophinka píše:
BohunkaP píše:
sophinka píše:

no :mrgreen: včera jsme se koukali na dům s minulostí :mrgreen: :mrgreen: musela jsem ležet nalepená u manžela a objímat ho,aby se nebál ,,bubáků,, :mrgreen: :mrgreen:

rekni ze si delas srandu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
23.7.11 14:24
BohunkaP píše:
sophinka píše:
BohunkaP píše:
sophinka píše:

:pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný