Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
BohunkaP píše:sophinka píše:BohunkaP píše:co naděláš, jestli manžel zjistí ,že je to myš ,klidně se i odstěhuje,dokud tu budesophinka píše:Obvykle to bývá obráceně
bezva tak to jsem zvědavá ,kde bude manžel spát než ji vyditelně odstraním![]()
![]()
Tatínek nerad myšičky…?
Mu to neříkej, sveď to na duchovní síly…![]()
sophinka píše:BohunkaP píše:nosophinka píše:BohunkaP píše:co naděláš, jestli manžel zjistí ,že je to myš ,klidně se i odstěhuje,dokud tu budesophinka píše:Obvykle to bývá obráceně
bezva tak to jsem zvědavá ,kde bude manžel spát než ji vyditelně odstraním![]()
![]()
Tatínek nerad myšičky…?
Mu to neříkej, sveď to na duchovní síly…![]()
včera jsme se koukali na dům s minulostí
![]()
musela jsem ležet nalepená u manžela a objímat ho,aby se nebál ,,bubáků,,
![]()
Chudák malej… vidíš to, má chodit brzo do postýlky - a Ty ho necháváš koukat na takové věci
![]()
No, ještěže potkal Tebe, se mnou by to měl chlapec teda těžké…
![]()
jsem ráda,že jsem vás pobavila . ale jinak je dokonalý manžel a táta ,tak nějakou tu chybku mu musím tolerovat ![]()
sophinka píše:
jsem ráda,že jsem vás pobavila . ale jinak je dokonalý manžel a táta ,tak nějakou tu chybku mu musím tolerovat
To bude myš, máme s tím své zkušenosti ![]()
Zrovna včera jsme koukali na telku a pod ní nám jedna proběhla, mrcha
Starej barák je prevít. Nahnat do jedný místnosti, uzavřít, odtáhnout věci od zdí a číhat…jeden nejlíp s dlouhým pravítkem a druhej s něčím jako miska pod kterou se myš chytne
Naposledy jsem měla já to pravítko a „šikulka“ jsem si jí katapultovala na záda pod noční košili
![]()
Jen aby to nebylo něco většího, třeba potkan
Jestli je to myš, radím pastičku s arašídovým máslem ![]()
Zebra píše:
Jen aby to nebylo něco většího, třeba potkanJestli je to myš, radím pastičku s arašídovým máslem
právě se nás ztratili osmáci
jenže když jsme je větrali venku
a navíc kdyby to byl osmák,tak by asi i pískal
Loffda píše:To bude myš, máme s tím své zkušenosti
Zrovna včera jsme koukali na telku a pod ní nám jedna proběhla, mrcha
Starej barák je prevít. Nahnat do jedný místnosti, uzavřít, odtáhnout věci od zdí a číhat…jeden nejlíp s dlouhým pravítkem a druhej s něčím jako miska pod kterou se myš chytne
Naposledy jsem měla já to pravítko a „šikulka“ jsem si jí katapultovala na záda pod noční košili
![]()
sophinka píše:Zebra píše:právě se nás ztratili osmáci
Jen aby to nebylo něco většího, třeba potkanJestli je to myš, radím pastičku s arašídovým máslem
jenže když jsme je větrali venku
a navíc kdyby to byl osmák,tak by asi i pískal
ztracení osmáci by si podle mě nedělali hnízdo pod postelí
Ale i u myši mi to přijde divný
![]()
nakonec nijak
myš se nenašla ani jiné zvíře,od té body žádné hnízdo ,žádné zvuky
záhada nerozluštěna