Záhada pro sobotní den

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24603
23.7.11 14:24
BohunkaP píše:
sophinka píše:
BohunkaP píše:
sophinka píše:
bezva tak to jsem zvědavá ,kde bude manžel spát než ji vyditelně odstraním :mrgreen:
Obvykle to bývá obráceně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
co naděláš, jestli manžel zjistí ,že je to myš ,klidně se i odstěhuje,dokud tu bude :mrgreen:

Tatínek nerad myšičky…? :mrgreen: :mrgreen:

Mu to neříkej, sveď to na duchovní síly… :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22026
23.7.11 14:28
sophinka píše:
BohunkaP píše:
sophinka píše:
BohunkaP píše:
sophinka píše:
bezva tak to jsem zvědavá ,kde bude manžel spát než ji vyditelně odstraním :mrgreen:
Obvykle to bývá obráceně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
co naděláš, jestli manžel zjistí ,že je to myš ,klidně se i odstěhuje,dokud tu bude :mrgreen:

Tatínek nerad myšičky…? :mrgreen: :mrgreen:

Mu to neříkej, sveď to na duchovní síly… :mrgreen:
no :mrgreen: včera jsme se koukali na dům s minulostí :mrgreen: :mrgreen: musela jsem ležet nalepená u manžela a objímat ho,aby se nebál ,,bubáků,, :mrgreen: :mrgreen:

Chudák malej… vidíš to, má chodit brzo do postýlky - a Ty ho necháváš koukat na takové věci :mrgreen: :mrgreen:

No, ještěže potkal Tebe, se mnou by to měl chlapec teda těžké… :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
23.7.11 14:38

jsem ráda,že jsem vás pobavila . ale jinak je dokonalý manžel a táta ,tak nějakou tu chybku mu musím tolerovat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22026
23.7.11 14:43
sophinka píše:
jsem ráda,že jsem vás pobavila . ale jinak je dokonalý manžel a táta ,tak nějakou tu chybku mu musím tolerovat :mrgreen:
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
23.7.11 16:53

:mrgreen: To bude myš, máme s tím své zkušenosti :-?

Zrovna včera jsme koukali na telku a pod ní nám jedna proběhla, mrcha :zed: Starej barák je prevít. Nahnat do jedný místnosti, uzavřít, odtáhnout věci od zdí a číhat…jeden nejlíp s dlouhým pravítkem a druhej s něčím jako miska pod kterou se myš chytne :mrgreen: Naposledy jsem měla já to pravítko a „šikulka“ jsem si jí katapultovala na záda pod noční košili :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
23.7.11 17:11

Jen aby to nebylo něco většího, třeba potkan :roll: Jestli je to myš, radím pastičku s arašídovým máslem :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
23.7.11 17:20
Zebra píše:
Jen aby to nebylo něco většího, třeba potkan :roll: Jestli je to myš, radím pastičku s arašídovým máslem :-P

právě se nás ztratili osmáci :mrgreen: jenže když jsme je větrali venku :mrgreen: a navíc kdyby to byl osmák,tak by asi i pískal

• Citovat
  • Upravit
24603
23.7.11 18:29
Loffda píše: :mrgreen: To bude myš, máme s tím své zkušenosti :-?Zrovna včera jsme koukali na telku a pod ní nám jedna proběhla, mrcha :zed: Starej barák je prevít. Nahnat do jedný místnosti, uzavřít, odtáhnout věci od zdí a číhat…jeden nejlíp s dlouhým pravítkem a druhej s něčím jako miska pod kterou se myš chytne :mrgreen: Naposledy jsem měla já to pravítko a „šikulka“ jsem si jí katapultovala na záda pod noční košili :poblion: :mrgreen:
8-o 8-o 8-o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
23.7.11 21:26
sophinka píše:
Zebra píše:
Jen aby to nebylo něco většího, třeba potkan :roll: Jestli je to myš, radím pastičku s arašídovým máslem :-P
právě se nás ztratili osmáci :mrgreen: jenže když jsme je větrali venku :mrgreen: a navíc kdyby to byl osmák,tak by asi i pískal

ztracení osmáci by si podle mě nedělali hnízdo pod postelí :nevim: Ale i u myši mi to přijde divný :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
23.7.11 21:38

dne szatím ticho po pěšině :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sophinka
15.8.11 09:35

:mrgreen: nakonec nijak :mrgreen: myš se nenašla ani jiné zvíře,od té body žádné hnízdo ,žádné zvuky :mrgreen: záhada nerozluštěna

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný