Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Milé hospodyňky, chtěla jsem se vás zeptat v čem přenášíte špinavé prádlo k pračce, když máte pračku jinde než prádlo odkládáte. Naše situace: Máme pračku v suterénu a běžně se svlíkáme a prádlo odkládáme vlastné o dvě „patra“ víš než je pračka( v podkroví)Je to k vzteku furt přenáším pytle špinavýho oblečení, mlátím se do hlavy že mi návrh stavitele, nechat si v domě udělat tunel do kterého by se prádlo házelo a to by padalo k pračce, přišel před 4lety tak šíleně k smíchu ![]()
Teď používáme toto http://www.mimibazar.cz/foto.php?… , al eto moc dlouho nevydrží a máme šílenou spotřebu, za krátko je to roztrhaný, trčí s toho dráty a je to k ničemu.
Dnes jsem objevila tohle http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Máte to některá? Je to co k čemu? Nebude se to taky trhat? Dá se to pohodlně přenášet po schodech? Prosím o zkušenosti. Děkuji
a samozřejmě i jakékoli další nápady na lehké, přenosné a odolné přenašedlo velice uvítám!!! Děkuji
ahoj
ja mam pro malou v pokojicku to co by se ti libilo, uz mame druhe, ono to totiz nedosahuje az na zem(blbe vymyslene), takze jak se tam haze pradlo tak se to tihou natahuje a rve se to.
to první máme na hračky
a s tím druhým by se mi nechtělo po schodech, bála bych se omlácených nohou o ty tyčky ![]()
Hehe, přítel si ten shoz na prádlo prosadil, ale zatím z důvodů neobydlenosti horního patra nepoužíváme. A co obyč. koš na prádlo? http://www.kuchyne-domacnost.cz/…dlo/d-70803/ Tedy předpokládám, že nahoře máš nějaký „designový“
koš na špinavé prádlo a pak to z toho přendáš do tohoto.
Laci ja ti asi nepomuzu, ja prenasim v plastovym kosi, ale napadla me ikea taska. Velka je dost, muzes to mit pres rameno ![]()
děkuji dobré duše..
Giny - závidím prozíravost t vého manžela, jako ono je to fakt směšný, mít v baráku skluzavku na špinavý hadry, ale ušetřilo by nám to fakt hrozně moooc práce…
Ten plastový koš se šíleně špatně nosí po schodech jeden už doma máme.
Taška z IKEA
No jo no, ale to bych už to mohla dávat do igelitek ne?
![]()
Tami - dííky za upozornění že to nedosáhne na zem!
takže to se asi bude rvát taky..
Bouchání do nohou se nebojím, předpokládám že se to složí k sobě a nesla bych to tyčkama od nohou ![]()
Jasne, slozit k sobe se to da, ja to tak taham z pokojiku do koupelny, ale pokud v tom budes mit pradlo pro vas pro vsechny tak se ti to bude trhat. Takze do toho bych nesla.
Ten bílý je na přenášení podlě mě nepraktický, budou ti překážet ty kovové nohy, případně se to bude samo skládat cestou a oblečení vypadávat. Používám to na hromadění prádla na vyžehlení, a jak to nedosahuje až na zem, tak se tou tíhou prádla (no nežehlím moc často) už ty nohy zkřívaly. Celkově je to takové k ničemu.
Ty Ikea tašky by byly na přenášení asi OK.
Já nosím špinavé roztříděné prádlo o patro výš k pračce v klasickém plastovém koši na prádlo. Normálka opřu o faldík (břicho) a pravou rukou držím protože v levé ruce vedu Terezku která jde asistovat.
A dá se to v pohodě i s plným košem. Jo a koš mám velký 90 cm. (jsme velký lidi a máme hoooodně prádla). pak to nosím v něm i ven a skládám do něj venku suché prádlo co čeká až ho „někdo“ vyžehlí. ![]()
Ahoj. Já prádlo nikam nenosím, ale když jsme delší dobu u našich, tak ho skladuju ve skládacích přepravkách.
Ahoj, taky chodím dvě patra s prádlem. Máme prádelnu ve sklepě. Používám normální koš na prádlo, do něj si dám jednu várku a jdu, většinou za ruku s dvouleťákem po schodech. Koš nechám u pračky a po doprání jdu věšet s tím samým košem podle počasí bud ven na zahradu nebo do sušárny ve sklepě. Ten koš je na jedné straně s výkrojem na bok, takže se dobře drží. A suché skládám také do něj. ![]()
Laci mám přímo koš na špinavé prádlo něco takového
http://www.kvalitadodomu.cz/…una/d-71491/ Souží nám už hodně dlouho a snést ho není problém ![]()
Házej z okna
Čistě na přenesení není špatný nápad ta taška, já nosím normálně v koši, opřu ho o bok a držím jednou rukou ![]()
(V koupelně z hromady vyberu do koše „jednu dávku“, snesu, vyperu a buď nesu zas nahoru nebo suším venku.)
já ten ikeácký koš nedoporučuji. Jednou jsme ho taky měli a začalo se to dost trhat, moc to nevydrží ![]()