V čem se rodí v Táboře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.12.13 19:37

v čem se rodí v Táboře

Ahoj blbej dotaz, ale mám k tomu důvod. Prosím vás holky v čem se rodí v Táborské porodnici. Davaji erár košile, nebo se rodí ve vlastní? Díky za každou odpověd.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16548
28.12.13 19:42

Já tam nerodila, ale prý dávají košile. Vlastní si bereš až po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.13 19:47

@merlose děkuju :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5618
28.12.13 19:47

Fasuje se erár, na oddělení po osprchování si bereš svoji, ale můžeš dál fasovat i erár. (porod 12/2009)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
28.12.13 19:59

Jj, k porodu ti dají jejich erární košili. No a pak na pokoji na oddělení je to již na tobě, zda se převlékneš do své nebo budeš nosit jejich, či střídat oboje. To by mě zajímalo, proč tě taková věc zajímá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
28.12.13 20:03

Já sice rodila v Brně, dostala jsem erárního andělíčka ale ve finále jsem ho ze sebe strhla a byla tam nahatá :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
29.12.13 19:11

Já rodila v bundě, nestihla jsem se svlíknout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
29.12.13 20:26

@Kamilko Tak to byl asi fofr :) Já měla také rychlý porod, ale nějak jsem se cestou na porodní sál zbavila všech svršků (přítel to pak po porodu šel sbírat) a navlíkla do košile. Ale přítel tam byl v triku a džínách, páč převléknout by se nestihl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
30.12.13 13:22

@Haniii Tak to bylo taky rychlý :D Já si nestihla svlíknout hořejšek, kalhoty ze mě servali a kalhotky rozstříhli, na parkovišti jsem měla hlavičku mezi nohama, takže byl zázrak, že jsem neporodila venku. Já nevím, proč se děti nerodí třeba pusou, odpadlo by svlíkání :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
30.12.13 16:34

@Kamilko Jo, rychlý. Na porodním sále jsem byla 15minut. Tak jako ty jsem to naštěstí neměla, ale být nějaká kolona na silnici či špatné počasí (což by v lednu nebylo nic divného), tak bych na tom možná byla jako ty…Ale hlavně že vše dopadlo dobře a prcci jsou zdraví. Aspon jsme se tam netrápily dlouhé hodiny kontrakcema…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková