Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já tam nerodila, ale prý dávají košile. Vlastní si bereš až po.
Fasuje se erár, na oddělení po osprchování si bereš svoji, ale můžeš dál fasovat i erár. (porod 12/2009)
Jj, k porodu ti dají jejich erární košili. No a pak na pokoji na oddělení je to již na tobě, zda se převlékneš do své nebo budeš nosit jejich, či střídat oboje. To by mě zajímalo, proč tě taková věc zajímá ![]()
Já sice rodila v Brně, dostala jsem erárního andělíčka ale ve finále jsem ho ze sebe strhla a byla tam nahatá
![]()
@Kamilko Tak to byl asi fofr
Já měla také rychlý porod, ale nějak jsem se cestou na porodní sál zbavila všech svršků (přítel to pak po porodu šel sbírat) a navlíkla do košile. Ale přítel tam byl v triku a džínách, páč převléknout by se nestihl ![]()
@Haniii Tak to bylo taky rychlý
Já si nestihla svlíknout hořejšek, kalhoty ze mě servali a kalhotky rozstříhli, na parkovišti jsem měla hlavičku mezi nohama, takže byl zázrak, že jsem neporodila venku. Já nevím, proč se děti nerodí třeba pusou, odpadlo by svlíkání ![]()
@Kamilko Jo, rychlý. Na porodním sále jsem byla 15minut. Tak jako ty jsem to naštěstí neměla, ale být nějaká kolona na silnici či špatné počasí (což by v lednu nebylo nic divného), tak bych na tom možná byla jako ty…Ale hlavně že vše dopadlo dobře a prcci jsou zdraví. Aspon jsme se tam netrápily dlouhé hodiny kontrakcema…
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Ahoj blbej dotaz, ale mám k tomu důvod. Prosím vás holky v čem se rodí v Táborské porodnici. Davaji erár košile, nebo se rodí ve vlastní? Díky za každou odpověd.