Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, zařizujeme koupelnu, můžete mi napsat, v jaké výšce máte ve sprchovým koutě sprch. růžicu ( uvažujeme 2,10m, máme oba do 180 cm) a v jaké výšce máte nainstalovanou bidetovou spršku? A máte k wc blíž spršku nebo kohoutek? Děkuju za pomoc i případný rady… ![]()
Cca 180cm bych rekla, ale je na takove zvedaci tycce. Jinak sice vim, ze se na to neptas, ale takovou blbost jako pevnou hlavici uz nikdy nechci, nastesti jsme tady jenom v najmu…je to priserne neprakticke
Budeme mít pevnou i mobilní hadici, jen pevnou bych taky nechtěla. 180cm se mi zdá málo pro docílení efektu deště
. Každopádně díky moc!!!
@elnido my dali pohyblivou na tyči. Už jen proto, že s chlapem máme 175 cm, tak si ji nastavíme vysoko a mladýmu to vždycky sundám a naštěluje si to dle svého ![]()
@elnido
Nevím, co přesně chcete, ale dívala jsem se na kombinaci pevná + mobilní a jsou to šílený prachy.
Doporučuji mobilní a s tím, že pak bude stavitelná sprcha z vrchu na tyčce co píše @beruska9, možnost posunout o cca 50 cm
@zvidavajanca už máme koupeno, a posuvné růžice na tyči se nám nelíbí… Potřebuju radu či zkušenost, do jaké výšky dát nepohyblivou růžici pro docílení efektu deště… V jaké výšce ji mají emiminačky.
Máme obojí. Kombinace pevné nepohyblivé růžice a potom normálně posuvnou klasickou sprchu na tyčce. Ptala jsi se na výšku té pevné, tak ta naše pevná růžice je ve výšce 200 cm.